0 oy
187 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (203 puan) tarafından

Kızlar hala anne nane de zorlanan varmı harf olarak biliyor ama birleştiriliyor delinecem vallaha kalbimm ağrıyor

5 Cevaplar

0 oy
(28,604 puan) tarafından

Aynı dertten muzdaribim ağlıycııım büyük oğlum şıp diye öğreniyordu bu beni delirtiyo 🫢

(203 puan) tarafından

Ciddi olamıyor ki ezbere hep birleştirme de çok sıkıntı yaşıyorum 

-Reklam-
0 oy
(3,728 puan) tarafından

Allah kolaylık versin benım oglum seneye gidicek hep gözümde büyümüstü yaklasıyor gelmekte olan tum birinci sınıf annelerine sabır kuzucuklara da zihin acıklıgı bol basarı nasıp olsn

(7,381 puan) tarafından

Hamur boyama ve çizgi çalıştırması yaptır tabi ana okuluna gitmiyosa

(203 puan) tarafından

Amin amin canım teşekkür ederim 

(3,728 puan) tarafından

Anaokulına gidiyot cnm hepınıze kolaylıklar

0 oy
(304 puan) tarafından

Biz anne diyoruz nane diyoruz ama diyoruz a diyoruz e diyoruz n diyoruz an diyoruz en diyoruz na diyemiyoruz ne diyemiyoruz biraz sabır canım igreniir sana özelden bişey atacam öyle yap dene

(203 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

(4,205 puan) tarafından

Malesef aynı durumdayız 

(1,335 puan) tarafından

Prensesim benim bi yöntem bulduysan bizede söyler misin. Benim kiz da 1. Sınıf 

(304 puan) tarafından

Tiktokta vidyolar var kartonları kesip hatları ayıracak biseklide ayırıp çocuk birletiyor okuyor aslında bı oyun gibi vidyoyu atacam da atılmıyor kızlar çok faydasını gorudum 

0 oy
(24,030 puan) tarafından

Bol pratikle hallolacsk bişey. Oyunlastirarak çalışın. Yazı tahtası olur kartlara yazarsinix kağıtlara yazıp keseye atıp tombala gibi oynarsınız. Çeşitli oyunlarla hallolur. Her gün bol bol okuyun. 

0 oy
(94 puan) tarafından

Vallahi ben geçen sene yeni ses sistemine uygun anetil şeklinde oğluma ogretmstim bütün sesleri ve birleştirmeleri yavaş yavaş çalıştık öğrendik ve mantığını cozunce ustelemedim şimdi birinci sınıf o kadar rahatım ki anında yapıyor okuyor öğretmen deyince yazıyor kendimi zorlamiyorum 

Böyle olacağını bildiğim için iyi ki yapmisim

(94 puan) tarafından

Canım sana naçizane tavsiyem bak YouTube de çok güzel ogreymenler var oyunlu öğrenen uygulamalar var Google playda youtubede bölüm bölüm gidiyor aç izlet dinlet öğretmen anlatır gibi kapattir sona kağıda yazdır ben öyle öğrettim 

(94 puan) tarafından

Okuyorum .ilk okuma yazma diye bir uygulama var bak sen onu indir TLF çocuğun eline ver her odevinden sona oyun oynar gibi ogrenecek

(94 puan) tarafından

Birde mesela anne ogreteceksin ya onu belirterek bastırarak şöyle annn nee yani anne bak an ve ne Birleşmiş anne olmuş . Yada bak anne içinde kactane ne sesi var kactane a sesi var yazarken de sürekli söyleyerek yazdır aslında amaç mantık çözmek çocuk mantığını çözdüğü an diğer bütün sesleri öğrenip rahatlıkla birlestirecek

(203 puan) tarafından

Anetil ne canım

(94 puan) tarafından

Anetil işte suanki mufradata göre ayrilmis harf grupları birinci grup harfler bunlar yani kızın önce anetil bu harfleri öğrenecek bak şuan t sesine geçmiş olmalilar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 345 göst.
+1 oy
14 cevap 523 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Karabbbbbb (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,484,543 soru