0 oy
263 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Yarın öğleden sonra adliyeye gideceğim süreç nasıl ilerliyor ilk nereye gitmem lagzim ya da öncesinde hazırlamam gereken bir dilekçe var mi varsa nasıl hazirliyacagim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Ücret çıkıyorsa ne kadar,ya da devlet destekli ücret ödemeden boşanma davası acabiliyor muyum

8 senelik evliyim 2 çocuğum var ve büyük ihtimalle anlaşmalı olacak 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (150 puan) tarafından

Merak ettim bende bekleyim

önce (31 puan) tarafından

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (23,611 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı 

Tesekkur ederim canım 

0 oy
önce (7,113 puan) tarafından

Postunu okudum çok üzüldüm . Rabbim annene rahmet eylesin Peygamberimize komşu eylesin inşallah cnm bnm. Hakkında hayırlısı olsun bilgim yok post yukarı.

Umarım bir an önce kurtulursun o adamdan.. 

Allah razı olsun tesekkur ederim 

0 oy
önce (8,224 puan) tarafından

Postunu okudum da eşin ödedi mi o borcu 

0 oy
önce (1,935 puan) tarafından

Avukata boşanma dilekçesi yazdiriyorsun sonra adliyeye veriyorsun onlar süreç hakkında sana bilgi verir 

0 oy
önce (2,035 puan) tarafından

Esinle birlikte adliyeye gidip dilekçe veriyrisun onlar yönlendiriyorlar zaten, gitmeden önce internetten anlaşmalı boşanma dilekçesi indir, boşlukları doldur. Eğer esin gelmezse sen kendin çıkar eşine imzalat adliyeye git. Anlaşmalı olursa toplamda 2, 3 bin TL masraf çıkıyor. 

0 oy
önce (1,942 puan) tarafından

Paran yoksa adliyeye devlet avukatı istediğini söylüyorsun onlar seni yönlendiriyor sonra sana bu avukat atıyolar o avukat bütün sürecini takip edecek yapman gerekenleri söylicek sana ztn dilekçe yazıp dava açıcaksın gün verilcek anlaşmalı boşanırsan kolay olur elinde delilin varmı boşanmada haklı sebep olduğunu gösteren onları da al yanına eşin iyi yokuşa sürerse çekişmeli boşanmaya döner oda maalesef uzun zaman alıyor Allah yardımcın olsun canım

0 oy
önce (179 puan) tarafından

Adliyeye gitmeden önce dilekçe yazdıracak sin anlaşmaliysa ikinizin imzası lazım çekişmeliyse kendin dilekçe verip açıyorsun anlaşmalı boşanma da galiba 3 bin filan çekişmeli olursa 5 bin fikan paran gidiyor durumun yoksa adli yardım talebinde bulabilirsin devlet ücretsiz avukata veriyor hakkında hayırlısı olsun 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 416 göst.
0 oy
6 cevap 355 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
+1 oy
3 cevap 234 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,371 soru