0 oy
68 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızımın gözünde böyle birşey çıkmış hangi bölüme almalıyım randevuyu çocuk hastalıklarınami yok göz hastalıklarınami arpacık gibi dıştan çok hafif şişlik görünüyor içten de kırmızı içi beyaz iltihaplı görünüyor

image

2 Cevaplar

+1 oy
önce (12,237 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım göze al. Başka durumlar için çocuk dr.u yönlendirme yapıyor ama gözde direkt alabilirsin

önce (76 puan) tarafından

Tamam canım benim teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (4,514 puan) tarafından

Aslinda basit şeylerle geciyor ben bazen koca karı şeylerde yapiyorum süpürge telimi ne koyunca geçiriyordu oyle hatiirliyorum birde erkek bebek emziren hır kadının sütünden 1 2 damla damlatjverin oda geçiriyor arpacık cikar ve gecer oku birde nazardanda cikiyor

önce (76 puan) tarafından

Nazar olduğunu kesin ben buna gerçekten inanıyorum benim kızımın gözleri çok renkli de değil çok renksiz de değil dikkat çekici bir göz rengi var kim görse yabancı tanıdık ne kadar güzel gözleri var diyor kim görse hem de yolda geçen bile söylüyor inanın ben ondan inanıyorum yani nazar olduğunu Rabbim çocuklarımızı kem gözlerden korusun kötü gözlerden korusun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsinem1102 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,479,668 soru

24,213,409 cevap

338,265 kullanıcı

...