0 oy
62 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,078 puan) tarafından

Dün dişim kırıldı bugün dişçiye gideceğim ama 1 yaşında kızım var emziriyorum ne kadar süreyle emzirmemem gerekiyor yanıma atıştırmalık birşeyler ve su alacağım kızım için 4 5 saat emziremezsin diye duymuştum o kadar emzirmedem nasıl oyalayabilirim fikir verebilir misiniz? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,911 puan) tarafından

Çorba yogurt yemek gibi şeyler yedirirsin . Dışarı çıkarırsın oyalarsin olur biter. 

önce (3,078 puan) tarafından

Teşekkür ederim. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,040 puan) tarafından

kirik olan dise muhtemelen ek yama yapacak anestezi vermez bile. kaplama yapacaksa anestezi veriri. o da zaten iki saate gecer zaten bir ogun emzirmesen yetti gitti

Teşekkür ederim

0 oy
önce (23,594 puan) tarafından

Olabilir. Sen tedarikli ol. Önceden sütünü sağ. Biberonla icirirsim. Atıştırmalık ek gıda derken oyalarsın. Önce emzir Uyut oraya giderken. Uyuyabilir sen. O uyanana kadar zaten bir süre zaman geçmiş olur. Uyanınca yemek yediririr atistirmalikla oyalarsin artık. Ben Kanal tedavisi olmuştum. O şekilde yapmıştım. Park falan bi şekilde oyanalinr 

Aynen dediğin doğru . Artık süt değil derdi. zorlanirsan bebek arabasina bindirin. Onda tıngir mıngır uyur. 

Ay gittim hastaneye bugüne diye haftaya almışım randevuyu geri geldik 🤦‍♀️

Haydeee 🤣 ona benzer bişey  bı kere de ben yaptım. Randevuyu öteki hastaneden almışım. Ben gidip diğer hastanede bekliyorum. Adım görünmüyor bekle bekle. Bı kontrol ettim ki yanlış hastanede bekliyoruz. Diğerine de yetisemeyecegimiz için kaldı randevu

Yaaa kafa kalmıyor ki insanda bir sürü şey düşünüyoruz. Kızı ne yapacağım diye düşünürken randevuyu yanlış almışım 😄

+1

Öyle öyle hepimiz öyleyiz 😅

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 335 göst.
4 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
29 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde izmirli2 (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,119 soru

24,206,583 cevap

337,930 kullanıcı

...