Kızlar oğlumun 1 yaşından sonra kilo alımı yavaşladı. Kilosu aylardır 200-300 artıyor azalıyor. Şuan 25 aylık boyu kaç emin değilim ortalama sayılır ama bı tık daha az. Sınırda değil tabi ama kafama takılan şey şu oğlum doğduğunda boyu 55 cm olarak ölçülmüş. Ama hiç uzun boylu olacak gibi ilerlemiyor boy skalası. Acaba diyorum yanlış ölçülmüş olabilir mi? Boyun ırsiliğini düşünürsek anne karnındaki gıbı gelişimi ilerlemez mi sağlıklısız bir beslenme alışkanlığımız da yok. Desek bu etkilemiştir. Gerçeği hamileliğimde doktor da kontprllerimde bacak boyu uzun diyordu bilemedim o yüzden. 55 cm ortalamanın üstünde mi
Benim ikizler 47 cm dogdu .şuan 5 yaş 2. Aylıklar boyları 122 cm üst seviyede görünüyor persentilde .
Oluyor canım kardesım 56 cm doğru suan 17 yaşında 192 yanı bılemem ılerde uzun boylu olurmu ama 55 cm dogabılıyor bebekler
Maşallah.
Oğlum 46 cm doğmuştu 2 buçuk kg :) genetik bence bazı şeyler . Şuan 5 yaşında ve görenler diyorki yasindna büyük bu çocuk .genetik faktorler etkili diye düşünüyorum ben . çocukların belli dönem boy uzaması azalıyor kg alımı yavaşlar takma fazla akışına bırak
Hımm anladım tesekkur ederim
Bana da bacak boyu uzun dediler. Oğlum da 54 cm doğdu
Şuan kaç yaşında boyu nasıl
4 buçuk aylık ama boyunu bilmiyorum
2 buçuk ay önce 41 haftalık doğum yaptım sisteme boy 49 dıye geçtiler raporda 49 diye
Ama 1 hafta sonra 46 defi ebe inanmadım kaç kez baktı.46 ydı
<!--StartFragment-->merhabalar, benim doğum sonrası kadınların psikolojik süreçlerini konu alan bir tez çalışmam var, katılırsanız çok memnun olurum. bilgiler yalnızca bilimsel amaçlı kullanılacak. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8S69jRV-9z4OywNrYbNgLup0h22cuKdJc_RAbJT68_Fny-Q/viewform?usp=header <!--EndFragment-->
Dogum boyuyla ilerdeki boyunun hic alakasi yok zira ben 53 cm dogmusum ama boyum 161. Buyuk oglum 49 cm dogdu suan 7 yasinda neredeyse 9 yas boyunda. (3 sene yuzmeye gitti ve protein agirlikli beslenir) Boy durumu biraz genetik. Spor ve protein ile desteklenir ancak.
1,479,672 soru
24,213,445 cevap
338,267 kullanıcı