+1 oy
290 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,023 puan) tarafından

1 seneyi aşkın meme kanseri tedavisi görüyorm biliyorsunuz. Son bir akıllı ilacım kaldı. Ameliyat ile sol göğsüm alındı. Mayıs ayında sağ dan biyopsi oldm. Temiz çıktı. Bugün 3 aylık kontrole gittim. Ultrason çekindim. Sağdaki kist büyümemiş sabit. Ama bir tane daha gözüktü. Onkoloji doktorum çok şaşırdı. Toplu iğne başı kadar düşün o kadar küçük ama riske atamam tekrar biyopsi isteyeceğim dedi. 

Bazen gücümün kalmadığını hissediyorum. O biyopsi işlemi bile o kadar acı verici bir şey ki. Temiz çıkacak inanıyorum. Ama niye hep çıkıyor onu anlamıyorum. Keşke en başında iki göğsümü aldırıp silikon yaptırsaydm. Son çare artk o olacak. Onu da aldırıp silikon yaptıracağım. 

Dualarınızda bana da yer verirsenz çok mutlu olurum 💕

Şimdiden Allah razı olsun..🤲

7 Cevaplar

0 oy
(2,574 puan) tarafından

RABBIM sifa versin temiz çıkar insallah korkma  bazı vuctlar kist üretmeye çok yatkın benimde 6 ayda bir gitmem lazim ama gitmiyorum bendede suphelendiler ki ultrasona baktığı zaman kanser demisti bana biyopsi alındı  3 parca sonuc çıkana kadar 1 hafta gecmisti temiz çıkmıştı şükür ama doktorlarda korkutuyor bazen kisttir büyük ihtimalle

(2,023 puan) tarafından

Normal biri olsam bana da 3 ya da 6 aya bir takip der. Ama aktif tedavi görüyorum o yüzden en ufak kist sıkıntı bende.

-Reklam-
0 oy
(1,317 puan) tarafından

Rabbim kolaylikla atlatmayı nasip etsin temiz çıksın inşallah 🤲 

0 oy
(2,244 puan) tarafından

Rabbım acil şifalar versin korktuğunuz gibi olmasın inşallah tertemiz sonuçlar ile gelirsiniz 🤲

0 oy
(7,889 puan) tarafından

Rabbim seni evladına bağışlasın inşallah sağlıklı çıksın sonuçlarının

0 oy
(24,248 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin inşallah iyi gelir sonuçlar. Sana tavsiyem silikon yaptirmaman. Bu sebepten bir akrabamız vefat etti geçen ay. Sütyenina top gibi bişey yaparsın. Dışardan anlaşılmaz. 

(2,023 puan) tarafından

Silikon arkadaşm yaptırdı. Benm gibi tedavi görüyor. Gayet memnun. Akraban neden vefat etti .

(24,248 puan) tarafından

Silikon enfeksiyon yapmis

(2,023 puan) tarafından

Doktor önemli bu konuda . Kaç yaşında vefat etti 

(24,248 puan) tarafından

42 sanırım. Bir de onun olayı şöyle olmuş. Silikon takıldıktan sonra yurtdışı gezisine gitmiş.  Enfeksiyon orda belli olmuş.ama hemen gidememiş. Sanırım ondan 

0 oy
(26,418 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım süreci takip edenlerdenim. Sağlığıma tamamen kavuştum postunu da göreceğiz burda inşallah 

0 oy
(1,401 puan) tarafından

Korkman için yazmıyorum canım bunu, komşumun omzunda kist varmış ve 5 kez ameliyat olmuş tekrar çıkmış . Her seferinde biyopsiye gitti her seferinde temiz çıktı . Bu sefer ki kötü huylu çıktı kadına anca ışın tedavisine başlayacaklar . Yani sen önlemini al taktir ilah ❤️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 496 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde huzun_iyidir (7,580 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 249 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hiranur k (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 724 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,993 soru

24,394,474 cevap

349,605 kullanıcı