1 seneyi aşkın meme kanseri tedavisi görüyorm biliyorsunuz. Son bir akıllı ilacım kaldı. Ameliyat ile sol göğsüm alındı. Mayıs ayında sağ dan biyopsi oldm. Temiz çıktı. Bugün 3 aylık kontrole gittim. Ultrason çekindim. Sağdaki kist büyümemiş sabit. Ama bir tane daha gözüktü. Onkoloji doktorum çok şaşırdı. Toplu iğne başı kadar düşün o kadar küçük ama riske atamam tekrar biyopsi isteyeceğim dedi.
Bazen gücümün kalmadığını hissediyorum. O biyopsi işlemi bile o kadar acı verici bir şey ki. Temiz çıkacak inanıyorum. Ama niye hep çıkıyor onu anlamıyorum. Keşke en başında iki göğsümü aldırıp silikon yaptırsaydm. Son çare artk o olacak. Onu da aldırıp silikon yaptıracağım.
Dualarınızda bana da yer verirsenz çok mutlu olurum 💕
Şimdiden Allah razı olsun..🤲
RABBIM sifa versin temiz çıkar insallah korkma bazı vuctlar kist üretmeye çok yatkın benimde 6 ayda bir gitmem lazim ama gitmiyorum bendede suphelendiler ki ultrasona baktığı zaman kanser demisti bana biyopsi alındı 3 parca sonuc çıkana kadar 1 hafta gecmisti temiz çıkmıştı şükür ama doktorlarda korkutuyor bazen kisttir büyük ihtimalle
Normal biri olsam bana da 3 ya da 6 aya bir takip der. Ama aktif tedavi görüyorum o yüzden en ufak kist sıkıntı bende.
Rabbim kolaylikla atlatmayı nasip etsin temiz çıksın inşallah 🤲
Rabbım acil şifalar versin korktuğunuz gibi olmasın inşallah tertemiz sonuçlar ile gelirsiniz 🤲
Rabbim seni evladına bağışlasın inşallah sağlıklı çıksın sonuçlarının
Allah'ım şifalar versin inşallah iyi gelir sonuçlar. Sana tavsiyem silikon yaptirmaman. Bu sebepten bir akrabamız vefat etti geçen ay. Sütyenina top gibi bişey yaparsın. Dışardan anlaşılmaz.
Silikon arkadaşm yaptırdı. Benm gibi tedavi görüyor. Gayet memnun. Akraban neden vefat etti .
Silikon enfeksiyon yapmis
Doktor önemli bu konuda . Kaç yaşında vefat etti
42 sanırım. Bir de onun olayı şöyle olmuş. Silikon takıldıktan sonra yurtdışı gezisine gitmiş. Enfeksiyon orda belli olmuş.ama hemen gidememiş. Sanırım ondan
Rabbim şifa versin canım süreci takip edenlerdenim. Sağlığıma tamamen kavuştum postunu da göreceğiz burda inşallah
Korkman için yazmıyorum canım bunu, komşumun omzunda kist varmış ve 5 kez ameliyat olmuş tekrar çıkmış . Her seferinde biyopsiye gitti her seferinde temiz çıktı . Bu sefer ki kötü huylu çıktı kadına anca ışın tedavisine başlayacaklar . Yani sen önlemini al taktir ilah ❤️
1,492,993 soru
24,394,460 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın