0 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından

Kızlar kimsem yok 2 ci kez sezaryan olcam doğum yaklaşıyor korkum artıyor o ağrı acı nasıl yürüsem yemek işi bebek var tek başıma yapabilir miyim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından

Rabbım kolaylık versin yar ve yardımcın olsun canim 🤲

-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından

Bal gibi de yapılıyor canim bende sezeryan oldum ve prematurydi bebeğim doğumdan 10 saat sonra bebeğimin yanına indim çıktım 3 saat ayakta bebeğimi görmek için bekledim Allah güç veriyor ve 3 günlük sezeryan iken 15 kilo kızımı kaldırıp durmak zorunda kaldım gece yataktan çıkıp yere yatıyordu sobalı evde ici kömür olan kovayı kaldirdim kendini güçlü tutmaya çalışacaksın sadece 

(66 puan) tarafından

Helal olsun canım sana gerçekten 

(13,515 puan) tarafından

Ay sen bensin ya eşim yurtdışındaydı 3 günlük sezeryan olmuşum kayınpederim hastaneye götürdü kontrole. Dediki sen git hallet ben arabayı parkedeyim. Oğlum 4300 doğmuştu pusetle onu aldım indim arabadan. Aldım bebek doktoruna gittim önce sonra asansörler kalabalıktı 3 kat elimde kadın doğuma çıktım pusetle. Çocuk doktoru beni görünce arkama baktı gelen varmı diye sen yalnız mı geldin dedi bana kadın. Ay gözlerim dolmuştu orda :) elimde 5 kiloluk sular 4.katamı çıkmadım. Bi elimde puset oğlum küçük ağlar çıkmaz istemez ikisini kucaklayıp yukarımı çıkmadım. Allah veriyo kolaylığını valla. 

0 oy
(643 puan) tarafından

Ben üç çocukla yaptım kimsem yoktu canım hastaneden çıkıp sofra hazirladim mecburen tam kapnma olmuştu pandemi zamanı eşim vardı ama bir gün kaldı yine yardımı oldu sağolsun ama işten gelince oda yorgun oluyordu 

0 oy
(5,061 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun canım, bende ayni durumdayim, bende merak ediyorum nasil olacak

0 oy
(11,738 puan) tarafından

Bende çok düşünüyordum nasıl olacak nasıl yetisicem 2 bebeğe bir diye büyük daha 22 aylıktı kardeşi doğduğunda oda bebekti ama Rabbim bir şekilde güç kuvvet veriyo ikisine de tek başıma baktım. Gün içinde ikisinin aynı anda uyku yaptığı bir saat oluyordu o arada hemen yemek çorba olayını hallediyodum gerisi yavaş yavaş yarım yamalak bir şekilde oluyordu 

0 oy
(6,639 puan) tarafından

eşin yardımcı olacak yapacak bir şey yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 366 göst.
0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
19 cevap 865 göst.

Kategoriler

1,480,712 soru