Çok uykum var saat 2 den beri kıvranıyorum ama uykuya dalamıyorum saat şuan 4 buçuk ne yapsam bilmiyorum uykusuzluktan perişan oldum
Bende öyleyim ruhsal sıkinti yaşıyorum.
Kafaya bir şeyi takınca böyle oluyor.
Birde yalnizliktan
Evet evde ben ve bebeğim tek varız gidecek yer de yok çok sıkılıyorum
Aynı durumu bir çok anne yaşıyor İnan canım.
Benimde ne anne var ne baba ne kardeş. Alt komşum var arada konuştuğum. İki bebeğimi tek büyüttüm nerdeyse. Eşim haftada bir gün evde. Onunla da pek iletişimimiz yok. Kader diyorum bazen. Saatlerce ağlıyorum ama yapicak bişe yok.
Güneşli havalarda dışarı çıkın bebisle.yalnizlik bu çagın hastalığı oldu
Allah yardım etsin hepimize
Çok basit elindeki telefınu bırak ve eline tesbihi al La ilahe illAllah çek yada kulhuvAllah süresini oku bak bakalım şeytan nasıl aman tesbih çekmesin sevap kazanmasın diye nasıl uyutuyor
Tesbihte çektim canım telefonu bırakmıştım zaten 2 saatin sonunda baktım uyuyamıyorum buraya yazdım
Nazar işlemiş olabilir. Sirkeli suyla duş alın . Kendinize okuyup ufleyin. Odanızı sirkeli suyla silin. Yatağınızda kırıntı olabilir bazen farkında olmuyoruz ayağımıza yapışıp yatağa kadar taşiyabiliyoruz huzursuzluk veriyor oda.
Yaa teşekkür ederim dikkate alacağım
Piskolojik oluyor canım o
Genelde stres altında olursan
Yada kafanda biseyler varsa uykuya dalmana izin vermiyor
Yaa anladım teşekkür ederim sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım bugün
06:02 den bildiriyorum 😂yarim saat oldu uyuttum çoçukları dönup duruyorum bklm
Ay bende 5 buçuga kadar kivrandim en son uykuya daldım 7de yine uyandım bı ara 8de de oğlum uyandı zaten uyku falan kalmadı
Sekizde uyuttum kaynanam aldı çocuğu sağ olsun uyudum ikiye kadar
İki gündür sabah uyuyor benimkiler düzen şaşmış
Ayy bende çok yoruluyorum insAllah düzelirler
1,491,671 soru
24,374,757 cevap
348,259 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın