0 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Sorum yukarıda büfe nasıl temızlersınız

4 Cevaplar

0 oy
önce (12,237 puan) tarafından

Vallahi ben birkaç sene önce buradan bir arkadaştan fikir almıştım, fıs fıslı sprey şişesine Domestoslu suyu doldurup sıkıyorum, bütün kirler akıyor siliyorum. Ya da saç kurutma makinesi ile yap diyorlardı ama onu Denemedim. sökmeyle falan uğraşmıyorum yani

-Reklam-
0 oy
önce (1,080 puan) tarafından

Carter buharlı makinem var ona onu kur flat damlalık damlacıklarını temizle her yere bahar damlacığı oluyor daha çok fazla daha zorlaşıyor benim için işler uzuyor

0 oy
önce (3,215 puan) tarafından

Uzun fırça aldım onu petek içine sokuyorum, içini öyle temizliyorum

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Bir fis fis sisesine bulasik makinasi tabletini sicak suyla eritip dolduruyorum uzerine sivi bulasik deterjani ve jel camasir suyu ekliyorum o suyu iyice karistirip fis fisla peteklere sıkıyorum disina icine bolca sıkıyorum bu arada petegin yan ve ust kapagini cikarip banyoda yikiyorum o kuruyana kadar petegin disini guzelce eski bi lifle ovaliyorum,petegin altina bos uzun dikdortgen olan cicek saksilarindan koyuyorum veya bir dortgen tepsi de olabilir sonrasinda ustten kaynar suyu dökerek guzelce yikiyorum butun kir toz iniyor zaten suya mis gibi oluyor hepsini yikadiktan sonra altlarina bez vs seriyorum tabi bolca su vs damlayabiliyor bu islem bitince yuksek derecede acip petekleri ısıtıyorum hizlica kuruyor paslanma yapmiyor ve evin kokusu bile degisiyor mis gibi oluyor evde cok toz toplayan seylerden birisi petekler astimli alerjik kisiler icin ozellikle tavsiye ederim bu yontem disindaki petek temizligi temizlik sayilmaz bana gore.

önce (410 puan) tarafından

Bugun yapmam lazim cok guzel anlatmissin

önce (135 puan) tarafından

Valla benim icin bu iş resmen terapi o kir toz oldugu gibi suya inince insana bi rahatlama geliyo 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 421 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (2,017 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 456 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilalaksu (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,580 soru

24,212,542 cevap

338,208 kullanıcı

...