0 oy
91 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,919 puan) tarafından

Kızlar kurutma Makinem geldi. Beko aldm. Adam doğru kullanırsan çekmez dedi. Kullanalar varsa yazabilir mi. Nelere dikkat etmeliym. Hangi hataları yapmamalıyım  ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,517 puan) tarafından

Cok doldurmamak lazim. 3 yildir beko kullanıyorum esimin bi iki tişörtü çekti sadece

önce (1,919 puan) tarafından

Mesela karma yıkadm Kıyafetleri nede kurutmam lazm 

Fotoğraf koyuyorum yüklenmedi

önce (4,517 puan) tarafından

Karışık yaziyor olabilir mix yaziyor olanilir 

-Reklam-
0 oy
önce (1,204 puan) tarafından

Kumaşın türüne göre program seçerseniz çekmez diyorlar. Ama bir makine çamaşır yıkıyorsun 5 i pamuklu 3 ü polyester 2si başka bişey ayırıp kurutacak halin yok. Orta sıcaklık derecesinde kurutabilirsin. Ben genelde pamukluda kuruyorum bende 3 kademe var az orta yüksek sıcaklık hep ortada kurutuyorum, bazende karışık programa atıyorum onda hafif nemli çıkıyor. Deneye yanıtla öğrenirsiniz makinanızın dilini

0 oy
önce (4,493 puan) tarafından

Her yıkamada temizlemek lazım.her yıkamada  suyunu dökmenin kullanacağınız ayarlar onemli

0 oy
önce (1,349 puan) tarafından

Her kullanımdan sonra suyunu dökerim filtresini de temizlerim ayriyeten de bütün çamaşırları aynı anda atacaksan karma programı atıyorum çünkü her programın özelliği farklı kotlar kotta gömlekler gömlekte narinler narin'de  ben hepsini karma şekilde atıyorum ve çok doldurmuyorum bana servise gelen adam kurmaya gelen adam program küçültmez makine küçültmez yanlış program küçültür dedi yani karmaşık çamaşırları atacaksan dedi karmaya at dedi yoksa başka programa attığın zaman dedi başka çamaşır çabuk kurur dedi bazısı da geç kurur kuruyan önce kurur dedi ve çekmeye başlar bu yüzden 

0 oy
önce (3,211 puan) tarafından

Ben sadece hassas ayarda kullanıyorum. Özellikle çocuk kıyafetleri pamuklu olduğu için kolay çekiyor 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
10 cevap 614 göst.

Kategoriler

1,479,511 soru

24,211,643 cevap

338,175 kullanıcı

...