0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Artık bu adamdan bıktım ben ise gitmese ailesinde sürekli giti iki hafta işe giti çocuk babasını ozelyecemndiye hastalandı adam bugün geldi yemek yedi duş aldi giti yine ailesine ne zaman geçiyor çocuklarıyla kardeşiyle ortak geçen alkol almış ortağıyla geldi kavga etik sonra bana vurdu ailesi geldi üzerime yürüdüler doveceklerdi beni ben ortaklık bitsin diyince 

Sonra kaynanama kızdım bana karşı sürekli oğlunu öğretiyorsun dolduryorsun bana senin eltilerin dolduruyor bunu kulaniyoalr dediler sonra kayananm kahpesi diye eşim daha ailesini savundu ve onların yanında artislik yapıp gelip bana vurmaya çalıştı annesini savundu bıktım 

Kurtulmak istiyorum bu adamdan 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,024 puan) tarafından

İsin icinde siddette var bosanmak icin neyi bekliyosun

-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından

Boşan o zaman ben eşimin herşeyine razıyım artık yani ailesine olan düşkünlüğüne fln yeter ki kötü alışkanlığı olmasın varsa hiç uğraşmam böyle bi adamla Allah'tan ki Yok yani 

(299 puan) tarafından

Ortak olmasa sıkıntı yok ama eşimin ailesi büyü işleriyle uğraşıyorlar bana kaarsi dolduruyorlar adam sürekli dolu geliyro 

(101 puan) tarafından

Hay büyüleri onları çarpsın inş🤲

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Kurtulmanızın tek yolu boşanmak bunu yapabilecek misiniz

(299 puan) tarafından

Evet ama peşimi bırakmıyor 

(1,492 puan) tarafından

Bana kızmayın ama bu peşimi bırakmıyor olayı ayrılmak istemeyen kadınların bahanesi siz evi terk ettikten yada boşanma davasını açtıktan sonra kimse peşimi bırakmıyor diyemez

(299 puan) tarafından

Söyle bişey isterseniz özelden ben eşimle mesajlarımı atım size yani anlaşmalı bile istiyorum hiç bişey istemiyorum dedim çocukların velayetini istiyorum diyor 

(1,492 puan) tarafından

Der erkekler kadınlara boşanınca çektirmek için der de der ama alamazlar kanun var 

(299 puan) tarafından

Ama eşimin eli sıkı yani en iyi avukatı tutar mask açıdan iyi 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 249 göst.
+1 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
15 cevap 1,407 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,198 soru

24,260,330 cevap

341,453 kullanıcı

...