0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Kizlar ben geçen sene telefonumu düşürüp ekranı kirmistim eşim çok kızmıştı bir sürü laf etmişti bana şimdi telefonu dusurmedigim halde vurmadigim yani hiçbir şekilde darbe almamasına rağmen ekrarnda sol köşe gitti hani eski televizyonlarda yağmur yağınca böyle gri üstüne renkli şeyler olurdu ya öyle oldu saadece saat kısmında şimdi eşim çok söylenecek napicam ben siz olsanız napardiniz

13 Cevaplar

+2 oy
(6,602 puan) tarafından

yani insan bunun için kırılmaz ya eşlerinizle nasıl bir iletişiminiz var ya, çocuğu değilsiniz onun hayat arkadaşısınız. 

çocuk gibi azarlanmamalısınız

-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından

Neden söyleniyor ki eşiniz

(31 puan) tarafından

Telefon bozuldu ekran gitti diye

0 oy
(23,710 puan) tarafından

Kırılmaz ekran filmi  yok mu 

(31 puan) tarafından

Varda ekranın kendisine birşey oldu anlamadım kırılmadi düşmedi birden üst rengi gitti 

(23,710 puan) tarafından

Anladım. Kötü olmuş. Ama eşinin de başına gelebilirdi. Boşuna kızmasın 

(31 puan) tarafından

Anlatamıyorum ağlamaktan helak oldum bir insan bunun için bu kadar üzülmez ki dime? Gözlerim bozuk gözlük kullanıyorum salı günü randevum vardı dedim gözlüklerimi yaptırmam gerekirse onunla onu yaptır napayım dedim 

(23,710 puan) tarafından

Kız ekranı kırık kullaniver. Gozlugunden önemli mi. Ekran kırık olsa bişey olmaz. Kalp kırılmasın. Hayret bişey eşine de 

0 oy
(475 puan) tarafından

Söylensin n'olacak ki onun görevi bozulan şeyleri tamir etmek yada ettirmek.normalde sakin bir insanım ama telefonum bozulmak üzereydi onun telefonu bendeydi eşim beni aşırı sinir etmişti onun telefonunu vurup kırmıştım.ikimize de yeni telefon almıştık.yapacak bişi yok telefon bu bozulur kırılır.bide ben aldığım en ufak ürünü yıllarca kullanan biriyim.hicbirseyi heba edeyim sürekli alışveriş yapayım tarzında değilim.uzulme hiç bozuldu yaptıralım mi,aslan kocam böbreğini satıp bana güzel bir telefon mu alır de.kendini uzdugune değmez 

0 oy
(11,726 puan) tarafından

Kul yapısı illaki bozulur kırılır kendi hiç mi birşeyi yanlışlıkla kirmiyo bozmuyor sanki... Hiç de söylenmeye hakkı yok isteyerek yapmadın neticede 

0 oy
(8,267 puan) tarafından

Bu adamlar evlenmesin ömür boyu bekar kalsın ya. Yaptırmak zorunda gerekirse yenisini almak zorunda. Ne yaşanıyorsa aranızda artık seni böyle ağlatacak duruma getirdiyse demekki çok büyük problem var. 

0 oy
(1,698 puan) tarafından

İki kere üç ay arayla ekranım bozuldu birini ben kırdım yaptırdık ikincisinin üstüne oğlum yanlışlıkla su döktü bir süre kullandım ama kendi kendime gitti ekranı hiç bir şey demedi eşim bir de iPhone olduğu için ekran fiyatı pahalı oluyor her ikisine de orijinal cam taktırdı sağolsun :)

Ama kızması da saçma isteyerek yapılacak bişey değil sonuçta ben olsam üste çıkardım o bana kızacağına ben ona kızardım :)

0 oy
(5,308 puan) tarafından

Gecen sene ekranı yaptırırken sadece cammı degisti yoksa renkli ekrandamı kararmıştı 

0 oy
(244 puan) tarafından

Şaka yapıyorsun inşallah ben telefonumu sinirle vurdum yere kırdım asla da öyle bişi yapacak biri değilim hastayım bebek durmuyor eşimi çağırdım işten bekle bekle gelemedi sonra aradım ulaşamadım diye vurdum yere hiç bişi demedi sağ olsun ömür boyu dayanacak değil ya

0 oy
(2,014 puan) tarafından

Bu söyleniyecek bişey değil ki makine bu bozulur kırılır ne var bunda eşimde abartmasın mezara götürecek değilsin sonuçta olan olmuş yapolçak mecburen bilerek atacak halin yok 

0 oy
(3,551 puan) tarafından

Ben olsam ne yapardin acaba çocuklar hemen hemen e

Her ay 1000 TL masrafa soyuyor telfnumu ya ekran kırılıyor ya acilmiyor ya şarj almıyor her seferinde yaptırıp geri getiriyor :)) yenisini alamazmis kırılacak yine diye :))) 

0 oy
(6,956 puan) tarafından

Eksik ve ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kaldı ki bu kul yapısı yani illaki bozulacak kırılacak yani 

0 oy
(3,785 puan) tarafından

Gecen sene dusurmussun ya o darbe bugun kendını gostermıs ınce bı dokunus yapsan bıle senlık degıl ztn telefonda sıkıntı var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.