+3 oy
311 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (70 puan) tarafından

Bugün saat 10 da duruşma var çekişmeli olduğu için sonuç olmayacak ben katılmayacağım tercihen annem şahit olarak gidecek karşı taraf gelmiş sabah 7 bile olmasan kapıya çiçek bırakmış 4 yıl boyunca yaşanmayan iyi şeylerin ve yaşanan kötü olayları geç gelen bir buket siler mi gerçekten :) uzulmemesi gereken insanlar çok üzülüyor hayatta bu yazıyı ilerde okurum diye not düştüm ….

11 Cevaplar

+3 oy
(5,546 puan) tarafından

Dava günü mü aklına gelmiş

-Reklam-
+2 oy
(6,530 puan) tarafından

Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama çiçekle böcekle düzelseydi... 

+2 oy
(203 puan) tarafından

Sonra pısmanlık neye yarar

+1 oy
(7,321 puan) tarafından

Keşke çiçekleri önceden verseydi keşke seni hiç üzmeyip sevdiği söyleseydi bu kadar zaman aklı nerdeymiş eğer gerçekten pişmansa seni düşünüyorsa boşansın sana bu sefer zorluk çıkarmasın

+1 oy
(2,014 puan) tarafından

O çiçekleri evliliğin içinde alsaydı bunları yaşıyor olmazdı bu erkeklerin kafası geç çalışıyor boşanma sebebini bilmiyorum ama boşanmaya karar giden konuları çiçek böcek düzeltemez artık o basit triplere kırgınlıklvr için işe yarayan basit bişey

+1 oy
(6,600 puan) tarafından

boşanmaya kadar aklı nerdeydi acaba? 

sonradan dilenen özür insanın içini soğutur mu, her şeyi silip atar mı?

sadece dileyenin vicdanını rahatlatır, ben elimden geleni yaptım o affetmedi der🤷🏼

+1 oy
(4,174 puan) tarafından

Öyle odunlar çiçek gibi kadınları soldururlar sonrada çiçek açmaya uğraşırlar rabbim seni iyi insanlara karıştırsın bundan sonra mutlu bir hayatın olsun canım ❤️❤️

0 oy
(24,821 puan) tarafından

Ayrı geçen dört yıldan sonra sıfırdan başlanmaz bence bu çiçekler de sevgiyi temsil etmiyor 

0 oy
(6,953 puan) tarafından

Çiçeklerin zamanı yeni mi gelmiş ben sana gül bahçesi vereyim oyuna gelme 

0 oy
(748 puan) tarafından

İçimde solan çiçekler ya....

0 oy
(269 puan) tarafından

Bence sende boşanıp bir buket gönder sanırım bosanmamizi kutluyorsun eşlik etmek istedim diye . O gün mü gelmiş aklına 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 156 göst.
31 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ecrings (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 228 göst.
31 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 738 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.