Bugün saat 10 da duruşma var çekişmeli olduğu için sonuç olmayacak ben katılmayacağım tercihen annem şahit olarak gidecek karşı taraf gelmiş sabah 7 bile olmasan kapıya çiçek bırakmış 4 yıl boyunca yaşanmayan iyi şeylerin ve yaşanan kötü olayları geç gelen bir buket siler mi gerçekten :) uzulmemesi gereken insanlar çok üzülüyor hayatta bu yazıyı ilerde okurum diye not düştüm ….
Dava günü mü aklına gelmiş
Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama çiçekle böcekle düzelseydi...
Sonra pısmanlık neye yarar
Keşke çiçekleri önceden verseydi keşke seni hiç üzmeyip sevdiği söyleseydi bu kadar zaman aklı nerdeymiş eğer gerçekten pişmansa seni düşünüyorsa boşansın sana bu sefer zorluk çıkarmasın
O çiçekleri evliliğin içinde alsaydı bunları yaşıyor olmazdı bu erkeklerin kafası geç çalışıyor boşanma sebebini bilmiyorum ama boşanmaya karar giden konuları çiçek böcek düzeltemez artık o basit triplere kırgınlıklvr için işe yarayan basit bişey
boşanmaya kadar aklı nerdeydi acaba?
sonradan dilenen özür insanın içini soğutur mu, her şeyi silip atar mı?
sadece dileyenin vicdanını rahatlatır, ben elimden geleni yaptım o affetmedi der🤷🏼
Öyle odunlar çiçek gibi kadınları soldururlar sonrada çiçek açmaya uğraşırlar rabbim seni iyi insanlara karıştırsın bundan sonra mutlu bir hayatın olsun canım ❤️❤️
Ayrı geçen dört yıldan sonra sıfırdan başlanmaz bence bu çiçekler de sevgiyi temsil etmiyor
Çiçeklerin zamanı yeni mi gelmiş ben sana gül bahçesi vereyim oyuna gelme
İçimde solan çiçekler ya....
Bence sende boşanıp bir buket gönder sanırım bosanmamizi kutluyorsun eşlik etmek istedim diye . O gün mü gelmiş aklına
1,480,494 soru
24,225,228 cevap
338,889 kullanıcı