+3 oy
950 göst.
Diğer kategorisinde (28,603 puan) tarafından

Böyle bişeyi kabul etmek istemiyorum artık bu kadarı fazla yemin ederim alınan ünlülerin hiç birini sevmiyorum ama hepsi çok başarılı insanlar ya nasıl olurda uyuşturucu suçlaması yapılır bu insanlara hadise sigara bile içmiyormuş ben şöyle düşünüyorum baştaki partiyi tutmayan desteklemeyen insanlara rezil etme operasyonu bu başka bişey değil acayip canım sıkıldı bu kadar olmaz ya 

23 Cevaplar

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Ben en çok güzel ülkemizin gidişatına üzülüyorum. Eğitimin ve ahlakın bozuk olduğu bir geleceğin bizi bekliyor olmasına üzülüyorum. Küçücük çocukların bile rahatça cinayet işlemesine, Teksas misali sokaklarda yaşanan silahlı çatışmalara, tacizlere, tecavüzleri, kavgalara, cinayetlere kısacası biten insanlığa üzülüyorum. Daha nicesine üzülüyorum da yazsam roman olur.

(28,603 puan) tarafından

Doğru gerçekten çok doğru 😑

-Reklam-
0 oy
(3,245 puan) tarafından

Ünlülerin %90 ı kullanıyor emin ol

Hadise sigara dahi içmemiş mi 🤣🤣🤣

Gayette bi mekandayken çekim yapan magazin programı görüntülerinde masada elinde sigarası vardı 

Hamileyken bile uyuşturucu kullananlar varken emziren anne kullanmaz kanısına nasıl vardınız?

Yasaklı madde kullanan akrabanız olsa dahi haberiniz olmayacakken ekranda 3-5 dk gördüğünüz insanların kullanabileceği ihtimalini nasıl vermiyor kesin konuşabiliyor ve savunmasına inanabiliyorsunuz?

Mahallemizde o illeti kullanan çoluk çocuklu adamlar var hatta bir tanede alıcı sarıklı şalvarlı biri dahi var kimse için kullanmaz demem diyemem neler görüp neler duyduk 🫡

(28,603 puan) tarafından

Emin olduğumu söylemedim üzüldüğümü söyledim

0 oy
(522 puan) tarafından

Onlar para icin ruhunu satiyor sen uyusturucudan bahsediyorsun oyle insanlara ulkemde gerek yok. Oyle bir nesil istemiyorum

(28,603 puan) tarafından

Hımmmm 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 266 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,134 göst.
0 oy
12 cevap 573 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.