0 oy
103 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,565 puan) tarafından

Bu ayın 24 de 3 ay olcak doğum yapalı, 10 kilo vermişim ama kendimi beğenmiyorum halan daha kilom var kalça ve bacak göbek bölgesinde malesef, emziriyorum canm sürekli bişeyler istiyor nasıl zayıflarım kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,528 puan) tarafından

Yediğiniz şeyleri kontrollü yiyin zararlı paketli seyler yemeyin canınız atıştırmak istediğinde salatalik yiyin mesela badem falan yiyin hem sutu de artırır. Bir de hamilelik ve ozelllikle vajinal dogumda kalça kemikleri açılıyor yerine tekrar oturması spor yapıp yapmamaya gore 2 yılı bile bulabiliyor dedi benim doktorum. Ben de emzirirken 9 ayda 24 kilo verdim 56da kaldım su an biraz daha veresim var pilatese basladim. 

önce (1,565 puan) tarafından

Çok iyi vermişsin sezaryan doğum yaptım, özellikle abur cubur istiyor canım ve bulduğum herşeyi yemek istiyorum, ilk doğumdan sonra böyle olmamıştım ama bunda iştahım çok açık sjsjh

önce (4,528 puan) tarafından

Evet almazsanız canınız daha az istiyor sağlıksız şeyleri hic almamaya calisin. Ben sadece dengeli beslenerek verdim kilo. Bir de benim canım oyle atıştırmak falan istemiyordu sansliydim

-Reklam-
0 oy
önce (6,566 puan) tarafından

emzirirken insanın midesi çöplük gibi oluyor ne bulursa yemek istiyor. burda yapman gereken daha sağlıklı şeylere yönelmek. tatlıdan uzak durmak, alman gereken proteini alıp sonrasında salata gibi şeyler yemek. 

İlk oğlumda böyle değildim ama bunda ne bulursam yemek istiyorum🙄

0 oy
önce (1,459 puan) tarafından

Ben 3 aylık doğum yaptığımda 12 kilo vermiştim aldığım bütün kilolar gitmişti ama hala şişko gibiydim.

Yulaf  yoğurt kuruyemiş tuzsuz çekirdek salatalık elma bol bol aldım her canım istediğinde akşamları sadece bunları yedim. Sonrasında 5 kilo daha verdim şimdi 62 de durdum. Diyeti de bıraktım vallahi şuan 5 aylığız biz de 

Ama suyu muhakkak iç 2 litre 

Benimde aldığım kilolar gitti ama doğumdan öncede bi kaç kilo almıştım, bi 7 kilo daha versem çok iyi olcak boyun kaç ?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahsen61 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 298 göst.
+1 oy
4 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,480,224 soru

24,221,693 cevap

338,698 kullanıcı

...