+1 oy
439 göst.
önce Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından

Kizlar acı açısından olsun, özelliklw estetik yani afedersinz vajinadaki genişlik vs açısında soruyorum idrar kaçırma vs açısından nasıl aynımı hani bir tane yapmakla 2 aynimj

19 Cevaplar

0 oy
önce (13,017 puan) tarafından

2. Doğumum daha sancılı daha zordu. İdrar kaçırmam hat safhada çünkü doğumda idrarımı bosaltmadiklari için idrar torbası sarktı ameliyat olmam lazım bunun için de 

Aslında herkesin acı eşiği bedeni farklı bende olan bu r baskasinda olmaz böyle de düşünmek lazım 

-Reklam-
0 oy
önce (633 puan) tarafından

3 normal doğumum var canım sonuç rahim sarkmasi mesane sarkması ve ameliyat 🤣🤣🤣

önce (634 puan) tarafından

Tek normal doğum yapanla 2 tane yapan aynı değil galiba dmi

0 oy
önce (696 puan) tarafından

4 normal doğum yaptım Yasim 36 afedersin hiç bı sıkıntım olmadı idrar kaçırma felan yani genişlik oluyo ben anlamamda yani 4 doğum yapıyorsun eskisi gibi olmasi imkansız bence

0 oy
önce (17,463 puan) tarafından

Ben iki normal doğum yaptim ve bence hiç fark yok. Doğum öncesi gibi yani. 

0 oy
önce (174 puan) tarafından

Bende iki normal doğum yaptım bende maalesef vajinal genişlik var ve ilişki yaşadığında gaz sesi geliyor beni çok rahatsız ediyor o yüzden doktara gidicen 

İlk doğumdan sonrada öylemiydiki

Evet vardı birinci doğumu yaptigmdada vardı 7 ay önce doğum yaptım yine var 

önce (468 puan) tarafından

Cıddı mısın bendede oluyor sankı hava gırıyor rahime gaz sesi çıkıyor bu vajınal genısliğinden dolayı mı oluyormuş 

Evet rahim geniş olduğu için oluyor ben küçük kızıma hamileykende doktara gittim dediki bebeğe göre rahmin geniş dikkat et düşük yapabilirsin 

önce (468 puan) tarafından

Ne yapmam Gerekiyor peki

Bir daha doktarA gitmedim canım yaaa ama hala yaşıyorum sesi ve genişliği 

0 oy

İlk doğum yaptığım zaman bendede idarar kaçırma oldu 3 aya kadar doğumda çok zordu kendi sancım yoktu bebek normal kilonun üstündeydi doktor öyle dedi  o yüzden suni sancıyla doğurdum ama bebek 3 480 kiloyla doğdu ikinci doğumum için söylüyorum 

0 oy
önce (937 puan) tarafından

1.felakettii 2.de prenses doğum yaptım Allah olmayana versin şuan başka düşünmüyorum ama 5 olsa 5 inide prenses doğum yaparım herhangi dikis yırtık bişeyin olmadı öyle idara kaçırma galanda yaşamıyorum

önce (2,077 puan) tarafından

Prenses dogum cok mu maliyetli oluyor acaba neden her kadına yapmıyorlar sizce

0 oy
önce (5,511 puan) tarafından

4 doğum yaptım hiçbir sıkıntı olmadı . Hâlâ aynıyım 😂

0 oy
önce (809 puan) tarafından

3 normal doğum yaptım . 2. bebekten sonra kendimi çok rahatsız hissediyordum idrar kacirma vardı vajinal genişlik vardı gaz problemi vardı . Ne hikmetse 3.den sonra bişey olmuş ne olduğunu da bilmiyorum her özel durumda kendimi daha önce hiç bişey yaşamamış gibi hissediyorum. Bir daralma da var hatta ama anlayamıyorum neden böyle oldu.

önce (875 puan) tarafından

Özelde mi doğum yaptın canım 3.de?

önce (809 puan) tarafından

Hayır şehir hastanesi. Çokta zor bir doğum oldu . 3 gün sancı çektim . 

Anladım canım çoğu özeller normal doğumdan sonra daraltma işlemi yapıyor acaba ondan mı diye düşünmüştüm 

Evet detaylıca dikmişlerse toparlanmıştır

0 oy

Ben özelde doğum yaptım , doğum yaptığım hastane normal doğumdan sonra daraltma işlemi yapıyor benim öyle oldu şuan hiç bir sıkıntı yok , durumum 2.doğumda el verirse 2.yide özelde yapmak istiyorum sırf bunun için . Bakalım hayırlısı 

0 oy
önce (2,855 puan) tarafından

Benm ikinci doğum berbat geçti stajer ebe hemsireler öyle bir dikme yapmış afedersin aynadan bakınca sanki yorgan diker gibi dikilmiş üst üste atılarak vajina içi hepsi üst üste idrar yeri hepsi dışa çıkmış doktora gidip korkudan muanede olamıyorum tranva oldu bacağımı acamiyorum 

0 oy
önce (1,730 puan) tarafından

Doğumda idrar torbami boşalttılar. 2 ay oldu şuan zor tutuyorum ama düzelir diye düşünüyorum. Doğum ilkinden çok daha kolaydi. 

0 oy
önce (18,855 puan) tarafından

3 tane yaptim hiç idrar kaçırma gibi bir sorunum olmadı. 

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Ben bir doğum yaptım ama dikişlerin atıldığı yer böyle et kalınlaşması gibi görüntüsü var ve genişleme var, eşim afedersin genişliğinden dolayı haz almadığını söylüyor, aynı şekilde bende, daraltma ameliyatı olmak isterim ama Rabbim nasip ederse bir daha çocuk doğurmam dediğim zaman yaparım. Sezeryan olmak o taraftan iyi çünkü orasına hiç bir şey olmuyor 

Bence öyle Bir sorun varsa şimdi ameliyat ol

önce (74 puan) tarafından

Şimdi yapsam yine çocuk istesem o zaman yine yapmam gerecekcek, bir daha çocuk düşünmediğim zaman yaparım, sonuçta normal gebelikte yine aynısı olacak 

Evet Doktorlar da doğumlar bittikten sonra öneriyorlar yoksa hem ameliyata yazık hem de daraldığı için çok zor doğum yapılırmış, hatta sezeryan olabilir yani öyle dinledim doktordan

Efulim bende tersini duydum estetik daraltma ameliyatı bir süre sonra eski haline döner mis aynii kalmiyormus diyorlar 

Bence yapan doktora bağlı canım, cunku oradan doku çıkarıyorlarmış kesip daraltıyolar genişlemesi cok zor dinledigim doktor oyle dedi

0 oy
önce (8,241 puan) tarafından

İdrar kaçırma vs yok. 3 doğum yaptım. Genişlemeyi bilemiyorum 🙂illaki olmuştur 

önce (127 puan) tarafından

Nasıl bilemiyorsun acaba yaparken illa hissediyorsundur😂

önce (8,241 puan) tarafından

Hayır pek fark varmış gibi hissetmiyorum 😃. Ama olmuştur 

0 oy
önce (5,492 puan) tarafından

İlk bikaç ay hapşururken falan arada kaçırma oldu ama şu an yok. İki normal doğum yaptım. İlki hızlı ikinci ondan da hızlı oldu. Hızlı açılma da biraz etkilemiştir diye düşünüyorum. Estetik olarak biraz değişiklik var ama fazla kurcalamak düşünmek istemiyorum orayı😁

Esteteik olarak farklılık ikinci doğumdan sonra mi oldu yoksa ilkinde de aynimiudi

0 oy
önce (14,860 puan) tarafından

Ayni. 2 normal doğum yaptım 18 ay arası 

İlk doğumdan sonra nasılsa ayni

0 oy
önce (2,161 puan) tarafından

Ne kadar abartmışlar ya yok bacım 2 normal doğum yaptım ikisi de zordu dikişim de vardı ama genişleme idrar tutamama vs olmadı çok şükür 

0 oy
önce (11,368 puan) tarafından

2. Doğumdan sonra hem genişlik hem değişik bir ses çıkıyor nefret ediyorum yani eskisi gibi olmuyor ya 

önce (127 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

İlkinde o kadar fazla değildi dmi bide tek ve iki aynı derler

Hiç aynı olmadı ilkinin doğumu muhteşemdi desem yeridir ikinci aman Allah'ım 

İşte bende o yüzden ikinciyi sezeryan düşünüyorum ama doktorum illa normal ol ilki ,zaten normalmis diyor, e bana aynı olacağının garantisini verebilirim veremez

Ama onun için de sezaryen olmazdım ya canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 298 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sepet sepet yumurta (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
5 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Muallimekisisi (2,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,040 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
6 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,901 soru

24,217,313 cevap

338,440 kullanıcı

...