0 oy
124 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (356 puan) tarafından

Kızlar geçenlerde kaynanam bir arabasıyla konuşurken e oğlun nasıl diyor kaynanam ne olsun evlenmiş mahvolmuş diyor kadında niye öyle diyorsun ne güzel evlenmiş işte diyor girdim içeri evlendirmeseydin ozaman oğlunu oğlun kosmasaydi peşimden dedim birde ozaman evine yardıma gitmiştim daha öncede başkalarının yanında keşke oğlum evlenmeseydi demişti siz olsanız görüşürmusuz böyle bir kaynanayla tavrıniz ne olurdu 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,207 puan) tarafından

İkinci sefer ona bu fırsatı verdiğiniz için suçlu sizsiniz ortada kırıcı bi durum varsa ilk seferinde ve o an tepki verilir

-Reklam-
0 oy
önce (367 puan) tarafından

Kaynana biraz dilini tutmasını teklif et. O senden memnun değilse dışarıdaki insanların bilmesine gerek yok. Onun anlattıkları yüzünden sana karşı oluşan önyargılar başka ortamlarda kaynananın dedikodusuna dönüşür. Millet senin yüzünden benim dedikodumu yaparsa Ayşe'nin gelini böyleymiş şöyleymiş derler de. Kendine laf getirtmek istiyorsan oğluna laf getirtmek istiyorsan devam et dedikodumu yapmaya demelisin

önce (356 puan) tarafından

60 yaşında kadın bu saate kadar ogrenememis ne desem boş yine tutmaz ama eskisi gibi olmicam ona ne giderim nede o gelsin 

0 oy
önce (2,161 puan) tarafından

Madem memnun değil niye seni yardıma çağırıyor ben olsam bir daha evine gitmem oğlu gitsin gelsin

önce (356 puan) tarafından

Gitmicem zaten cagirsa geleyim oğlum evlenmiş mahvolmuş diyesin diye mi diyecem

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 422 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nisanu (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
+1 oy
4 cevap 251 göst.
+1 oy
9 cevap 488 göst.