Kızlar ibb nin verdi park beşik yenidoğan için kullanicam ama yatak koysam bile alçak kalacak içine ne koysam yükselir acaba çünkü sezaryan dikişler ile eğilip almak zor olcak
Beşiğin içten fotosunu atar mısın. Bütün Park beşikler aynı mı bilmiyorum ama bizim Park beşik üst katı için kenarlarında fermuar var. Bir de aparatı var onu fermuarla kapatır aparatın ortasına demişlerdi katıp saglamlaştiriyorum.
Benımkıde ıbbden oda oyle fermuarı çekip demirleri takıyosun. içine bi battaniye koydum yumusak yerde yatsın dıye sadece
Yükseltme yeri vardı cnm
Neresinde canım İnternet de araştırdım bulamadım yüksek kademe nerden ayarlaniyor nasıl yapmalıyım
İçinde bir aparat olması lazım. Şöyle birşey içine takılır park yatakların
Yükseltmek için aparat gibi birşey yok mu içinde
Üst kademeli oluyor genelde Park yataklar oğlum 6-7 ay üstte yattı sonra alta indirdum ilk aylardab alt kademe çok zorlar seni baktın üst kademe yok altına biseyler koy
İBB ninkini bilemem de ara bir kat olması gerkeiyor. Bizim Park beşikte ayrı bir aparat var. Onu asiyorsun. Eğer sizinki de eksikse gidip isteyin olmadı. Tüm İBB nin verdiklerinde olup da sizinkinde yoktur belki
Benm beşik altı biraz çökmüş içine betaniye katlayıp koydum öyle yüksek duruyor
1,497,254 soru
24,457,948 cevap
354,460 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın