0 oy
411 göst.
önce Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Herkese iyi akşamlar. Ben yaklaşık 8-9 aydır bu platformda değildim.Telefon eşimin olduğu için hesabı silip gitmiştim telefon da eşimde kalmıştı.Eşimle boşanma aşamasındayım bana yaşattıklarını o süreçte gerek postlarımda gerek cevaplarda bahsediyodum.Eski hesabım dava sürecinde benim için bi delil avukatım tekrardan giriş yapabilirsem girmemi istedi.Eski hesabıma yeniden erişim sağlayabilir miyim acaba

7 Cevaplar

+2 oy
önce (695 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Seni çok merak etmiştim Rabbim kızınla yolunu bahtını açık etsin dualarımdasın❤️

Düşünücem post isimlerin aklıma gelirse atarım:/

önce (57 puan) tarafından

Yaa ben seni çok özledim kızım kucağımda yazıyorum şuan sana🥹🩷halbuki kızım doğacak mevlütünde de bana gelicektin 🩷nasip olmadı Allah  kızımında benim de hakkımı  bırakmasın 

+1

Oyy yerim ben onu ben de seni çok özledim 😍 inşallah daha güzel günlerde görüşürüzz daha burdayızz🥹❤️❤️ merak etme Rabbim karşılığını kat kat verecektir inşallah çok zorlaşmadan bu süreci atlatırsın

İnşallah bigün yanyana gelmek hasbihal etmek nasip olur 🥹♥️♥️♥️♥️İlahi adalete güvenim sonsuz buraya ailemin yanında olmama rağmen zarar vermek için elinden geleni yaptı halen de yapıyo ben güçsüzüm o güçlü evet ama işin sonunda kazanan ben olucam biliyorum.Dilinde hep dua var senin dualarına bana da hep yer ver  olur mu çünkü çok yoruldum 🥹🥹

Diğer yorumuna da burdan yazim yorulma balım maşallah bende ikinizi kocamann öpüyorum inşallah artık sağlıcakla büyür annesi sen merak etme dünyanın en tatlı yol arkadaşı 🥹❤️❤️❤️❤️ inşallah nasip olur ben sizi görmeye her zaman açığım😍😍💞💞💞 merak etme çok dua edicem görünür de güçlü olabilir ama aciz olan o maşallah sana bir yola çıkmışsın Rabbim de sana bir yoldaş vermiş ikinizi de koruyacaktır çok sevindim seni gördüğüme cidden içimde hissettim sızını çok dua edicem ne zaman istersen konuş ben burdayım❤️❤️

Allah razı olsun senden🥹 çok teşekkür ederim ♥️🥹

Buranın bana kattığı en iyi şeysin sen♥️inan hep yazmak istedim sanada emoşa da ama bi bilsen nelerle boğuştuğumu artı telefonum bilr yoktu çok yıpratıcı bi süreçti hem gebeydim hem yaşadığım süreç sancılı bi süreçti.eskisi kadar olmasa da halen öyle ama nasıl ki dünyalar güzeli kızım doğduysa bu süreçte benim hayrıma sonuçlanacak,sen bilirsin beni umudumu kaybetmem ben 🥹 konuşacak o kadar çok şey birikti ki , lavin çok zor bi bebek gebelikteki stresim hep ona yansımış kolikti zaten o fırsat verdikçe Allahın izniyle konuşucaz burdayım artık🥰♥️

-Reklam-
0 oy
önce (259 puan) tarafından

Burdan bahsediyorsan actigin postun konusu neydi ordan bulamaz misin misafir diye geçiyor diye biliyorum aratirsin çıkabilir 

Yani 2 postumu buldum sadece ve evet misafir diye geçiyor bu işe yarar mı bilmiyorum kapanan hesap tekrardan açılabiliyo mu acaba 

önce (259 puan) tarafından

O biraz zor gibi siz delil olarak ne var mesajsa bulunmaz silinmiş sonuçta ama postsa bulunur hatirlarsanz 

0 oy
önce (2,121 puan) tarafından

Admine sor sen onu mesaj at

Sorucam inşallah olur teşekkür ederim 🩷

0 oy
önce (907 puan) tarafından

Admine mesaj at canım, o seni yönlendirir anca, buradan kimse bilmez 

Teşekkür ederim umarım açılır eski hesabım bu arada seni de hatırlıyorum 🩷

Laviniam'lı bir hesap vardı canım sen o musun ❤️

Yok hayır busrabetüldü benim

Aa tamam canım hatırladım 

0 oy
önce (5,043 puan) tarafından

Admine özelden yaz ve durumunu açıkla yardımcı olur

İnşallah teşekkür ederim 🩷

0 oy

image

image

image

image

Bu benim eski hesabımdan attığım ve hatırlayıp bulduğum postlar beni hatırlayanlar var mı acaba o süreçte konuştuğum çünkü kızım için olabildiğince davada elim güçlü olsun istiyorum 
önce (3,785 puan) tarafından

Hatırladım senı vedalastın telefon esımın demıstın hesabı sılecehını soyledın bunları okuyunca aklıma geldın

0 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Sanırım seni hatırladım ismin Büşraydi demi Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲

Evet büşra adım teşekkür ederim ben genelde temizlik yapıyodum sende hamilesin yorma kendini diyordun🩷

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.

Kategoriler

1,480,535 soru

24,225,667 cevap

338,902 kullanıcı

...