0 oy
160 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (267 puan) tarafından

Hamilelikte sivilce çıkar mı hanımlar burada bir postta gördüm şaşırdım açıkçası bende bu ay korunmayi biraktim 2. Gebelik düşüncemiz var yumurtlama dönemini de geçtim normalde benim adete yakın yüzümde sivilce çıkar ama en fazla 2 tane bu aralar yüzüm boynum alnım sivilce içinde daha adetime var  okuyunca şaşırdım hamileliginde sivilce çıkan var mi ilk oğlumda yüzüm kaymak gibiydi

9 Cevaplar

0 oy
önce (474 puan) tarafından

Benım yüzüm hepsi sıvılce olmuştu suan bile sivilce izileri  var doğum Bıttı sivilcelerde bitti çok şükür bıde lekeler çıktı son ayda

-Reklam-
0 oy
önce (2,080 puan) tarafından

İlk oğlumda yüzüm kaymak gibiydi benim de, şimdi ikinci oğluma hamileyim bunda sivilcelendim biraz, tamamen hormonlarla alakalı, bu gebeliğim zaten daha zor geçiyor daha bulantılı daha ağrılı

0 oy
önce (59 puan) tarafından

Benım ergenliğimde bile sivilce sorunum yoktu gebeliğimde cıktı hep lekelenmede oldu şakaklarda hafiften

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Çıkıyor. Özellikle ağız kenarlarında, alt yanak kısmında çok çıkar çünkü oralar rahimle alakalıdır.

Bu 3.gebeliğim, 3’ünde de aynı yerlerde sivilce çıktı. Bende gebelik alametidir mesela.

önce (267 puan) tarafından

Benim adetime 10 gun var neredeyse gerçekten eğer hamileysem sivilcelerden anlamış olucam oyle boyle dehil resmen her yerimi sivilce bastı çenemde bir tane çıktı oyle şişti ağrıyor ki hatta aşağıya resmini ekledim 

0 oy
önce (868 puan) tarafından

Benim  de dev gibi sivilceler çıkmıştı 5 haftalık hamileydim oglum oldu ilk haftalarda sivilce çıkıyorsa erkek olur bence.

Gebe olduğunu bilmeden önce canım ne çekiyordu ikinci gebeliginde

Bu ay korunmayi ilk defa bıraktım ve hayatımda ilk defa böyle sivilceler görüyorum assagiya resmini ekledim oğlumda hic bir fane çıkmadı yuzumde 

0 oy
önce (1,999 puan) tarafından

Evet çıkıyor canım ben ergenliğimde bile çıkmayan sivilce çıktı dolu değil ama 2 3 tane iyileşip çıkıyor hiç boş kalmadı yüzüm aylardır senin daha çok erken hamile olsan bile bebekten kaynaklı değildir yedeklerin hava değişimi etkilemiştir dün yumurta çatladı bugün gebelik belirtileri başlicak diye bişey yok 1 2 ay geçsin hormonlar iyice bu yükselsin vücutta zamanla olucak şeyler herkeste olmuyor tabi benim hepsinde oldu ama

0 oy
önce (1,853 puan) tarafından

Ayyy benim de doldu yüzüm yaa normalde adete yakin bir iki çıkardı şuan hamileyim yüzüm doldu anam anlamadım vallahi ilkinde hatırlamıyorum böyle olmuşmuydum diye düşünüyorum hep 

0 oy
önce (4,702 puan) tarafından

3. Hamileliğim diğer ikisinde sivilce olmadı ama bu hamileliğim de sürekli çıkıyor tam bitti derken tekrarlıyor ve normalde sivilceli birisi de değilim 

Ay çok sevindim senin adına rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder 🥰 bende 23 .haftamdayım 

Amin canım amin sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲💜 çok teşekkür ederim dua et bana emi bacım 🥰💜

Amin amin ❤️ederim ederim canım merak etme rabbim inşallah gönlündekini kabul eylesin sağlıcakla gelsin inşallah 🥰🌹

Amin amin Allah razı olsun canım benim 💜🥰

Bende sivilceli birisi değilim afetim ayın 21 de nereden baksanız kac gün var daha ama yüzümü oyle bir sivilce bastı ki anlatamam yani hatta birinin fotoğrafını aşağıya koyucam bir bakın isterseniz resmen ağrıyor o da nasıl adetime de daha var yabi 10 gün önceden belli olmuş olsa bile bu kadar sivilce sorunu olur mu

0 oy

image

Boyle durduğuna bakmayın resmen ağrıyor ve cok şişmiş 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
23 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizemli sevdam (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
22 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,297 soru

24,222,698 cevap

338,769 kullanıcı

...