0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

iPhone almayı çok istiyorum ama şarjı dayanmıyor diyorlar birde cok pahalı malum kamerası güzel telefon öneriniz var mı 

3 Cevaplar

+2 oy
(4,217 puan) tarafından

Samsung s23 s24 s25 ultra serisi. Sayıları mühim değil, hepsi birbirinin aynısı. S23 ile s25 arasında öyle uçuk bir fark göremezsin yani dizaynında bir şekil şukul meselesi vardır anca…

(4,217 puan) tarafından

Aynen, ben 23 kullanıyordum eşim 24. 23ün dizaynı daha kibar diye onu istedi, ben de verdim.

24 bana da kaba gelince al bunu sat daha kibar bir şey bulalım dedim, evde köşede iPhone se vardı, eşimin eski telefonlarından. Onu kullanıyorum şimdilik yoksa iPhone hiiiiiiç benlik değil, zaten de boykot.

(10,346 puan) tarafından

Kuzum tam adamına sordun be story işini 😄😄 Hiç işim olmaz benim ama çekmeyi severim. Birkaç fotoğraf ekledim ama buraya koyarken çözünürlük azalıyor net olmayabilir. 

image

image

image

image

image

tarafından

Ay güzel beğendim sağol 

(10,346 puan) tarafından

Yapay zeka ile düzenleme seçeneği de var. Örneğin harika bir poz verdin ama arkada bir adam burnunu karıştırırken çıkmış :))) Adamı çıkarabiliyorsun fotoğraftan :)) Bir örnek yapar atarım sana

(10,346 puan) tarafından

image

Bu fotoğrafta arka planda bir sürü insan var ama ben sadece oğlum olsun istedim insanları sildim. 

Yine oğlumun yanında otların arasında siyah bir kedi var onu da silebilirdim

-Reklam-
0 oy
(8,042 puan) tarafından

Ben Samsung cuyum da bana telefon alırken teknosa da ki satıcı tecno camon 40 ı önerdiği kamera şarj olarak çok iyi ama ben yine Samsung aldım 😀 

0 oy
(3,574 puan) tarafından

Samsung s23 oğlana aldik çok iyi bende alsam ondan alırım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.
24 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oglumveben (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
45 cevap 1,480 göst.

Kategoriler

1,509,192 soru

24,628,689 cevap

364,989 kullanıcı

...