Arkadaşlar böyle bi durum var ortada evet kadın olarak erkeklerden daha dirayetli ve üstünüz bunu kabul edelim erkekte 1 nefis var ona bile hakim olamıyor bence erkekler hep doyumsuz ve aç kimse benim eşim yaapmaz demesin ben inanmıyorum her erkekte bi nebze bile olsa vardır içinde bi hinlik bi çapkinlik bide ortalık malum artık heryer çıplak kadın doldu aşırı tahrik var ben bile kadın olduğum halde gözüm kayıyor bakıyorum geçenlerde bi video paylasilmis kapalı bi kadın ve ileri görüşlü bi kadın tartisiyor aşırı dekolte ve ve şortun fuhuşa teşvik olduğunu soyluyordu ve insanların nefsiyle oynuyolar diyodu böyleleri çıktı çıkali ortalıkta taciz olayları eskiye göre %80 arttı diyodu yani hak vermedim değil eskiden çocuk zamanlarımda herşey daha edepli ve üslup icindeydi bu derece açık giyinmiyodu kimse ve tacizler bu kadar yoktu hatta tek tük belki vardı su sosyal medya çıktı çıkali aldatmalar tacizler acilmalar sacilmalar başladı 50 senelik evlilikler bile boşanmayla sonuçlandı üzülüyorum gelecekteki nesillere çocuklarımız inşallah bu tür kötü olaylara teşvik olup örnek almazlar çevre çok önemli cidden
Kiiiz doru soluyon valla gecenlerde tvde bakiyodum kadınlar konusuyordu soyluyolarki eskiden gorucu uslu ile kiz takip ederken simdiki zamanede inistagramda takip ediyorlar kizlari da ne demeliki bu duruma insanlar coook deyismis bende erkek annesi olarak soyluyorum basim dertdeeeee benim simdiden kiz aramayami ciksam ne yapsam
Kadin olsun erkek olsun en büyük sorun müslüman ulkesinde yaşayıp müslüman olarak yasayamamakta canim. Devir okadar kötü ki. Açıklık sadece eskiden sac acikligi idi simdi Allah muhafaza. Ben tesetturlu bir kadin olarak tesettürun nasil rezil edildigine sahit olmaktan utanıyorum. Aciktir kapalıdir kimseyi yadirgamiyorum beni yanlis anlamayin. Allah la kulu arasinda lakin bulundugumuz zaman gerçekten cok içler acisi. Ahir zaman bence tamda bu zaman. Zaten cehennemdede en çok kadinlar olacak. Yazacak cok sey var ama ne deyim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Nefsimizin ve Şeytanin serrinden hepimizi korusun.
Çok doğru katılıyorum sana cok güzel yazmışsın ellerine sağlık
1,487,201 soru
24,312,677 cevap
344,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın