0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

Kizlar bir hafta once memeden kestim tek memeyi emiyordu onu da ilk gunler sagdim azar azar sonra kestim sagmayi simdi memede ele gelen iki ceviz buyuklugunde acisiz kitle var bu kitle kendiliginden kaybolacak mi yoksa bir seyler yapmam veya doktora mi gitmem gerekir.

6 Cevaplar

0 oy
önce (140 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bdndkfcmmfmcm

-Reklam-
+1 oy
önce (2,640 puan) tarafından

Doktora kesinlikle gidin ne olur ne olmaz benim emzirirken başıma geldi ultrason bakıldı ama halen daha tam teşhis koyamadılar kayboldu gibi ama yinede bazen var gibi hissediyorum birikinti de olabilir basitte olsa göstermekte fayda var bence 

Memeden kesmeden once boyle bi sorun yoktu 3 gundur var sagmadigim icin birikti biriken sut ama kendiliginden dagiliyor mu diye merak ediyorum gece biraz masaj yapmistim bi uyandim akmis biraz 

önce (2,640 puan) tarafından

Eminseniz eğer bana bol bol o bölgeyi boşaltılması gerektiği söylenmişti elle ılık duş hafif sıcak uygulama boşaltma ve sonrası ağrı olmaması için hafif soğuk uygulama yapılması gerektiği söylenmişti 

0 oy
önce (379 puan) tarafından

Sut birikintisidir, geçer zamanla

Umarim gecer ya biraz masaj yapinca agridi

0 oy
önce (23,646 puan) tarafından

Bilmiyorum. Bende zaten pek süt yoktu. Öyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama ne olur ne olmaz bı göster istersen doktora. Önceden önlemini almış ol

Agri ve akinti oldu masaj yapinca olmadi bi gidicem

0 oy
önce (11,678 puan) tarafından

Süt bezesidir büyük ihtimalle. Ben küçük oğlumu emzirmeyi kestikten sonra bende de oldu ama açıyodu benimki ele gelen sert kitleler vardı. Ama süt kanalları ve yoğunlaşmiş meme dokusu demişlerdi bana yılda 1 kez göğüs ugs si çektirmeye gel demişlerdi. Seninki daha yeni bir süre soğuk uygula açılmazsa bir doktora gidersin

Evet sut birikti ona eminim de biraz masaj yaptim gece agri ve akinti oldu uyaninca islanmisti tisort umari gecer

0 oy

Basina gelen var mi

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 343 göst.
0 oy
4 cevap 242 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kilo alamayan biri (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 203 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 12345ftmmm (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,813 soru

24,215,962 cevap

338,379 kullanıcı

...