0 oy
737 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,056 puan) tarafından

Ya kızlar bazen karnıyarık tenceresi ibaresini görünce komik geliyor. Ben kimsenin karnıyarığı tencerede yaptığını görmedim duymadım ama bir tencere türüne adını vermiş. Siz bu tencereleri karnıyarık için kullanıyor musunuz?  Kimse kullanmıyrısa neden karnıyarık tenceresi demişler 😅

13 Cevaplar

0 oy
(1,398 puan) tarafından

Tencerede yaptığım oluyor çokta güzel olur 

(1,056 puan) tarafından

Denenebilir. Ikı uç kişilik olunca 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Karnıyarık tencere de olur. Net ya... 

(1,056 puan) tarafından

Peki bakalım ben de denicem 😁

0 oy
(1,393 puan) tarafından

Annem hep tencerede yapardı biz yeni nesil fırında yapıyoruz ikisinin de tadı çok güzel bence

(1,056 puan) tarafından

Çünkü yemek güzel 😁

0 oy
(64,764 puan) tarafından

annem kullaniyor tencere de yapar

(1,056 puan) tarafından

Kalabalık olunca nasıl oluyor? Bi tencereye en fazla kaç patlıcan sığar ki

(64,764 puan) tarafından

kalabalik kimse olmuyor ki 😀

0 oy
(544 puan) tarafından

Ben hep fırında yaparım harika oluyor annemde fırında uapar di

0 oy
(6,669 puan) tarafından

Annem güveçte sobanin üstünde yapardi 

0 oy
tarafından

Bizim ülkemizde sulu yemek denince akla karniyarik gelir aslinda nohut fasulye de gelirde onlar duduklude yapildigi icin karniyarik gelir akla o yuzden sulu yemek tenceresi demek yerine karniyarik tenceresi demisler 

Bu arada bende karniyarigi tencerede yaparim 3 kisiyiz 2 ser bize 1 tane cocuga en fazla 5 tane pisiriyorum onun icin dirin calistirdigima degmez 

(1,056 puan) tarafından

Hımm ek bilgi için teşekkürler 🙂 

0 oy
(13,585 puan) tarafından

tencerede de yaparım, ha fırında daha güzel oluyor 

0 oy
(3,513 puan) tarafından

Annem hep tencerede yapar bende fiirinda yapiyorum 

0 oy
(14,323 puan) tarafından

Ben karnıyarıgi hep fırında yapiyom 😂 karnıyarık tenceresinde normal sulu yemek yada kalabalık misafirim gelecekse pilav yapıyom 😂 bunu benden başka merak eden biri daha olmasına çok sevindim ayrıca geçen aynı muhabbeti annemle yaptık adı niye karnıyarık tenceresi diye😂😂

(1,056 puan) tarafından

Ahahhah 😅

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Tencerede yapıyorum neden komik olsun lı 

(1,056 puan) tarafından

Biz doğuluyuz. Kalabalık aileler oldugumuz için olsa gerek hep fırında yapılır bizim taraflarda Kimsenin tencerede yaptığını görmedim duymadım hani madem tencerede değil de fırında yapılıyor neden tencereye adını vermiş o yüzden komik geldi. Ama tencerede yapanlar varmış 

0 oy
(806 puan) tarafından

Karnıyarık, bir tencere yemeğiymiş zaten, master chefte şefler öyle söylemişti ama ben de hep fırında yapıyorum.

0 oy
(2,431 puan) tarafından

İlk defa duydum desem ahahahahha hiç tencerede yapıldığını görmedim ben tat farkı olurmuki acaba denenebilir

(1,056 puan) tarafından

Ben denicem 😁 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 657 göst.
27 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BetusMoms (6,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 757 göst.
+1 oy
8 cevap 314 göst.

Kategoriler

1,507,695 soru

24,609,339 cevap

363,999 kullanıcı

...