Ya kızlar bazen karnıyarık tenceresi ibaresini görünce komik geliyor. Ben kimsenin karnıyarığı tencerede yaptığını görmedim duymadım ama bir tencere türüne adını vermiş. Siz bu tencereleri karnıyarık için kullanıyor musunuz? Kimse kullanmıyrısa neden karnıyarık tenceresi demişler 😅
Tencerede yaptığım oluyor çokta güzel olur
Denenebilir. Ikı uç kişilik olunca
Karnıyarık tencere de olur. Net ya...
Peki bakalım ben de denicem 😁
Annem hep tencerede yapardı biz yeni nesil fırında yapıyoruz ikisinin de tadı çok güzel bence
Çünkü yemek güzel 😁
annem kullaniyor tencere de yapar
Kalabalık olunca nasıl oluyor? Bi tencereye en fazla kaç patlıcan sığar ki
kalabalik kimse olmuyor ki 😀
Ben hep fırında yaparım harika oluyor annemde fırında uapar di
Annem güveçte sobanin üstünde yapardi
Bizim ülkemizde sulu yemek denince akla karniyarik gelir aslinda nohut fasulye de gelirde onlar duduklude yapildigi icin karniyarik gelir akla o yuzden sulu yemek tenceresi demek yerine karniyarik tenceresi demisler
Bu arada bende karniyarigi tencerede yaparim 3 kisiyiz 2 ser bize 1 tane cocuga en fazla 5 tane pisiriyorum onun icin dirin calistirdigima degmez
Hımm ek bilgi için teşekkürler 🙂
tencerede de yaparım, ha fırında daha güzel oluyor
Annem hep tencerede yapar bende fiirinda yapiyorum
Ben karnıyarıgi hep fırında yapiyom 😂 karnıyarık tenceresinde normal sulu yemek yada kalabalık misafirim gelecekse pilav yapıyom 😂 bunu benden başka merak eden biri daha olmasına çok sevindim ayrıca geçen aynı muhabbeti annemle yaptık adı niye karnıyarık tenceresi diye😂😂
Ahahhah 😅
Tencerede yapıyorum neden komik olsun lı
Biz doğuluyuz. Kalabalık aileler oldugumuz için olsa gerek hep fırında yapılır bizim taraflarda Kimsenin tencerede yaptığını görmedim duymadım hani madem tencerede değil de fırında yapılıyor neden tencereye adını vermiş o yüzden komik geldi. Ama tencerede yapanlar varmış
Karnıyarık, bir tencere yemeğiymiş zaten, master chefte şefler öyle söylemişti ama ben de hep fırında yapıyorum.
İlk defa duydum desem ahahahahha hiç tencerede yapıldığını görmedim ben tat farkı olurmuki acaba denenebilir
Ben denicem 😁
1,507,695 soru
24,609,339 cevap
363,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın