Hanimlar benim hamilelikte olusan derin çatlaklarım var kasik ustunde ama leke gibi degil derin boyle yarik gibi yani duz degil cukur gibi..onları yakssm sonra yanik kremj sursemmi cilt yeniler belki kendini ne diyorsunuz.geçen kolumu sicak tencereye deydi bayagi yandı dedim iz kalır fakat yanik kremleri filan dumduz oldu eser yok.acaba catlaklar da oyle olurmu.. fikriniz varmi.bi dunya para koydum kremler yaglar aldim trenyoldan yorumlara bakarak fakat hep yalan. nemlendiryo sadece baska faydasi yok
Bu raddeye gelecek kadar kafanıza takıyorsanız bi güzellik merkezine gidin tedavi ettirin
Ordada ordada tahris edip acitiiolarmis.deri kendi kendini yenilesin diye
Amag gvenilir yer arastiricam
Canın çok acır birde ya yanık izi kalırsa
Canim cok az sicak bise deydirim diyorum o yerlere.sanki .boylede yanik izi gibi gorunyo ya
Görünür tabi gelde canını yakmaya değmez yani
Güzellik merkezlerinde olur tedavileri araştır
İste arastiricam bende ama guvrnilir guzellik merkezi arayisina giricem.ama lazerlede tahris edyolar tek tek cok aciyomus
Kızım sen iyimisin catlak tedavisi var kendini yakmak nedir
Ben çok takmıyorum ama yakın arkadaşım tskıyo o da lazer yaptırıcam diyodu bi araştır istersen
Bakalım arastiricam bende iyi bir yerde lazeri canim.zaten lazerdede tahris ediyolar deriyi.
Şaka mı bu??
Canim saka degil aklima geldi sicak birsey degen yer tahrip oldugu icin kremlerle hucre tekrar yeniliyor kendini.lazerddde öyle yapıyorlar yani yakımiyolar ama ellerindeki aletlerle orayi tahriş ediyolar nir tanidogim gitti oraya inanilmaz acitmislar yanyo sanki donra zamanla
kendini yeniliyor deri..
Öyle olsa bile bunu kendine nasıl yapıcaksın
1,479,813 soru
24,215,955 cevap
338,379 kullanıcı