0 oy
64 göst.
önce Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hanimlar benim hamilelikte olusan derin çatlaklarım var kasik ustunde ama  leke gibi degil derin boyle yarik gibi yani duz degil cukur gibi..onları yakssm sonra yanik kremj sursemmi  cilt yeniler belki kendini ne diyorsunuz.geçen kolumu sicak tencereye deydi bayagi yandı dedim iz kalır fakat yanik kremleri filan dumduz oldu eser yok.acaba catlaklar da oyle olurmu.. fikriniz varmi.bi dunya para koydum kremler yaglar aldim trenyoldan yorumlara bakarak fakat hep yalan. nemlendiryo sadece baska faydasi yok

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,221 puan) tarafından

Bu raddeye gelecek kadar kafanıza takıyorsanız bi güzellik merkezine gidin tedavi ettirin 

önce (75 puan) tarafından

Ordada ordada  tahris edip acitiiolarmis.deri kendi kendini yenilesin diye

Amag gvenilir yer arastiricam

-Reklam-
0 oy
önce (16,124 puan) tarafından

Canın çok acır  birde ya yanık izi kalırsa 

Canim cok az sicak bise deydirim diyorum o yerlere.sanki  .boylede  yanik izi gibi gorunyo ya 

önce (16,124 puan) tarafından

Görünür tabi gelde canını yakmaya değmez yani

Güzellik merkezlerinde olur tedavileri araştır 

İste arastiricam bende ama guvrnilir guzellik merkezi arayisina giricem.ama lazerlede  tahris edyolar tek tek cok aciyomus

0 oy
önce (1,498 puan) tarafından

Kızım sen iyimisin catlak tedavisi var kendini yakmak nedir 

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Ben çok takmıyorum ama yakın arkadaşım tskıyo o da lazer yaptırıcam diyodu bi araştır istersen 

Bakalım arastiricam bende iyi bir yerde lazeri canim.zaten lazerdede tahris ediyolar deriyi. 

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Şaka mı bu?? 

Canim saka degil aklima geldi  sicak  birsey degen yer tahrip oldugu icin kremlerle hucre tekrar yeniliyor kendini.lazerddde öyle yapıyorlar yani yakımiyolar ama ellerindeki aletlerle orayi tahriş ediyolar  nir tanidogim gitti oraya inanilmaz acitmislar  yanyo sanki donra zamanla 

kendini yeniliyor deri..

önce (1,337 puan) tarafından

Öyle olsa bile bunu kendine nasıl yapıcaksın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 439 göst.
0 oy
6 cevap 495 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy