+4 oy
650 göst.
önce Diğer kategorisinde (28,563 puan) tarafından

Benim hayalim müstakil bi ev kızlar ama 4 odalı olması lazım yada dublex bahçeli bir ev Allah izin verirse babam miras olarak arsa vericek oraya ev yap kızım yada daire veriyim sana dedi bakarız baba şimdilik bilmiyorum dedim ama hayalim evin bi odasını kütüphane yapmak bunu o kadar çok istiyorumki nasip olurmu bilmem bahçemide envai çiçeklerle ve sebzelerle doldurmak istiyorum ve tabiki bir hayalimde hafız olmak bide küçük bi dükkan açabilirsem başkada hayalim yok çocuklarım okusun kendini kurtarsın herşey güzel olsunnnn ⭐️🌸♥️ sizinde hayalleriniz varmı yazın sohbet olsun 🤩

32 Cevaplar

+7 oy
önce (6,045 puan) tarafından

Hayal demeyelim de heves ettigim seyler var mesela cocugum buyusun hafizlik ve medrese dusunuyorum belki medrese olmaz o zaman da ilahiyat okuyayim istiyorum belki biyer acip subyan kursu okurum hayal dersen en buyugu bu bi de oglumun hayirli oldugunu gormek istiyorum soyle ilerde namaz ehli Allahtan korkan kuldan utanan merhametli biri olursa cok mutlu olurum son bisey kazalarimi bitirmek namaz ve oruc nasil bitecek

önce (28,563 puan) tarafından

Evet bu çok önemli bende evlatlarımın namaz ehli olmasını çok ama çok isterim elimden geldiği kadar namazı kuranı peygamberimi anlatıyorum iinşallah birgün onlarda namaz kılan müminler olurlar 🥰

önce (6,045 puan) tarafından

İnsaAllah Rabbim Allahu Ekber diyen tum kullarina namaz nasip etsin 

-Reklam-
+3 oy
önce (759 puan) tarafından

Ev benim evi yazmışsın köy evi ama adam için dişini güzel yapmis 4+1burasi aslında kayinpederim için alındı burası yeşillik diye ama oturmak kısmet olmadı eşim hastalninca kaynım dedi taşının oraya kira olmasın diye rabbim daha güzelini de size nasıp etsin inşallah 

Benim tek hayalim var canım çocuklarımı sağlıkla büyütüp yuvalarını kurduğunu görmek başka bı hayalim yok eşim sağ olsun yaşayan ölüye çevirdi beni

Allah razı olsun ne güzel demişsin öyle canım inşallah her sorunun çözülür yine seversin hayatı 

+3 oy
önce (207 puan) tarafından

Hayalımmm 2021 oncesıne donmek baska bırsey ıstemıyom

önce (18,454 puan) tarafından

🥺🥹

önce (207 puan) tarafından

Işınlanamıyormuyuz 2021 oncesıne abla

önce (11,655 puan) tarafından

Allah kavuştursun kaç senesi kaldı

😔😔😔 ah esmoşum sınavın çok ağır çok yükün var Rabbim sana yar ve yardımcı olsun 

+2 oy
önce (3,785 puan) tarafından

Hayalım bı odayı mescid yapmaktı ama evım kucuk oldugu ıcın mescıd hayal olarak kaldı ılerı zamanlar ınsallah buyuk evım olur yaparım mescıd mustakil bi ev cardagım olsun cay yapayım esımle oturayım cocuklarım toz toprakla oynasın coook hayalım var ucsuz bucaksız ama hep ıstedıgım kendımıze aıt evımız olması sukur oldu sımdı sıra esım ben kızım beraber haca gıtmek cok ıstıyorum ve hep hayal edıyorum ınanıyorum yakındır gıdıcem hıssedıyorum 🥹

Oyyy inşallah gerçek olur hayalin hemde çok güzel hayal 😍

+2 oy
önce (163,675 puan) tarafından

suanki tek hayalim okulu bitirmek 🙃🫠 sonra  vatandaslik almak ( her hafta 3 test var cok stresliyim ) 🥺

Hhayırlısı olsun bacıkom annen nasıl oldu 😍

önce (163,675 puan) tarafından

az az toparlaniyo ama cok yavas ilerliyo

+2 oy
önce (7,272 puan) tarafından

Öncelikle saglikla evladimi buyutmek ve guzel bir eve sahip olup huzurla oturmak istiyorum. Ama baska hayallerim de ver misira gidip piramitleri, italya ya gidip pompei sehrini gormek , iskocya ya gidip edinburgh sehri, ingiltereye gidip saraya gitmek birde meshur versay sarayini gezmek istiyorum. Peruda maya tapinaklarini gezmek istiyorum o kadar cok seviyorum ki tarihi yerleri anlatamam mutfakta is yaparken tarihi seyleri dinlerim

Vaaauv bunlarda çok güzel hayaller bende izmir efes antik kenti merak ediyorum 

önce (7,272 puan) tarafından

Lisedeyken gittim canim cok guzel tabi biz her yerini gezemedik okul gezisi oldugu icin 

+2 oy
önce (10,478 puan) tarafından

Gece saat 12 evimdeyim kocam ve kızım uyumuş mutfak masasında yeni temizlediğim mutfağın kokusuyla kahvemi içiyorum şuan en özlediğim ve hayal ettiğim şey bu 

Okuyanlara çok basit gelecek ama 

Napıyosun yavvv 😂

Aynı bildiğin gibi yaşamaya çalışıyoruz işte 

önce (4,539 puan) tarafından

Tanıdım seni. Bazen gözüm arardı. Diğer nickin neydi canım. İnşallah nasip olur ❤️❤️

Kokoş annesi ve mehlikaelçin annesiydi canım inşallah 🥰

önce (4,539 puan) tarafından

Evet evet Mehlikadan tanıdım ❤️🤲🤲🧿

+2 oy
önce (57 puan) tarafından

Korku ve stres altında olmadığım günlere kızımla beraber uyanmak, kafamı da yastığa koyduğum anda huzur içinde uyuyabilmek hayalim 

Neden 😔 korkuyosun 

Eşimden ve yapabileceklerinden 

Allaahım korusun ya şiddetmi görüyosun 😔

Yok artık görmüyorum ailemin yanındayım kaçtım ondan boşanmak için çabalıyorum 

+1

Allah yardmcın olsun 💙

+2 oy
önce (3,326 puan) tarafından

Hayalim eşimle birlikte evlatlarımızı  sağ salim, imanlı vatana millete hayırlı  ve mutlu birer insan olarak yetiştirebilmek tabiki bizimde sağlıkla sıhhatle mutlulukla bugünleri görebilmemiz☺️🤲

Dünyevi hayallerimiz elbette çok fazla ama ben 1 ay içinde insanın hayatı nasıl alt üst oluyor çok yakından net bir şekilde gördüm yaşadım. O yüzden ev araba iş güç hepsi gelip geçici ama sağlık öyle değil bir kere gitti mi gidiyor. Kısacası rabbim bu dünya için aileme  iman, sağlık ve mutluluk versin hayalim budur 🤲❤️

Çok doğru 

+2 oy
önce (2,152 puan) tarafından

Tek hayalim oğlumun veteriner

Kızımın hafız 

Küçük kızımın hemşire olması 💕

Nasılsın özelin kapalı burdan yazayım dedim 

+1

Oy maşallah Allah bağışlasınnn 😍😍

İyi gibiyim Esra 

Çok karmakarışık, aklımdan çıkmıyor 

Kafam öyle dağınıkki kiminle konuştum kim aradı hiç hatırlamıyorum yorgunum sanırım

Geçecek diyip seni kandırmam ama emin ol alışacaksın ve hafifleyecek bu acı sızı olarak kalacak içinde sadece Rabbim bunu unutturacak acı yaşatmasın size 

Haklısın…çocuklar hala büyükbabamız yaşıyor dedikçe içim kan ağlıyor.. Allah razı olsun 🌸

+2 oy
önce (14,882 puan) tarafından

Ev konusu ise ben aile binasi isterim en üst katı bizim olsun ilk kat kayınvalidemin

Orta 3 kat 3 kaynımın olsun 

Kayınvalideme kahvaltıya inelim hep beraber şen şenlık görümcem de çoçuğunu alsın gelsin 🫠

Ev bakıyoruz da ayı beğenmiyor nasip kısmet 

Aslında güzel bişey çokda isterdim ama kaynanadan yana yüzüm gülmedi 😊

önce (14,882 puan) tarafından

Olsun sen güzel kaynana olursun 🫶

Evet inşallah 💝

+2 oy
önce (2,283 puan) tarafından

En büyük hayalim önce can sağlığı. Sonra zengin olup bolca hayır yapmak. 

Senin gibi insanlar çoğalsın 💙💙💙

önce (1,554 puan) tarafından

Vala artı canım bende aynı buda var çok istiyorum Allah biliyor :)) 

önce (2,283 puan) tarafından

Evet çocukluk hayalimdir bir mazlumun yüzünü güldürmek ❤️

+1 oy
önce (6,309 puan) tarafından

İstiyorum ki kocamla oturup kahve icerken sohbet muhabbet olsun gülelim eglenelim gelecek icin planlarımızı yapalim tek hayalim bu ben hic boyle hayal etmediydim evlenirken cok sus pus benim konusmamada izin vermiyor cok bunaldim 

Aa niye ya 

+1 oy
önce (3,158 puan) tarafından

Benim şuan ki hayalim kızımın 4 yaşına gelip anaokuluna başlaması 😄 

önce (8,600 puan) tarafından

Ah ah benide vallahi. Şu an bebeklik dönemine hatta üç yaş sendromuna bile razıyım 

Valla çalışıyor olursam 3 yaşında kreşe vereceğim oğlumu 4 yaşında almışlardı anaokuluna şuan 1 yaşında sürekli tepelerde korkuyorum düşecek diye 4 yaşta en azından atlasa da dengeli atlıyor 🤣

önce (8,600 puan) tarafından

Sen öyle san 😂😂 dört yaş berbat bir yaş az önce sinir krizi geçirdim oturdum bir güzel ağladım 😢

Sinir krizi geçirtmeyen bir yaş varsa söyleyin 🤣 her yaşın ayrı krizi var 7 yaşta da çok umut yok yani okul başlıyor ödevler sonra öyle devam 😄😄

3 buçuk yaşında kriz üstüne krize girdik bugün 4 e yakın diyemi acaba

+1 oy
önce (1,216 puan) tarafından

Tüm hayallerim gerçek olduğu için artık bi hayalim kalmadı herkese nasip olsun inşallah

Elhamdülillah o zaman Rabbime 😍

+1 oy
önce (7,321 puan) tarafından

Bende hep müstakil evde büyüdüm apartman bana uygun değil bende Bahçeli evim olsun çim ve çiçek ekeyim tavuklarım olsun istiyorum kedi köpeğim olsun istiyorum cocuklarımda ileride düzgün insanlar olsun istiyorum ne güzel yetiştirmiş annesi desinler

Ay yaşamak bu işte bende aynı anlattığın gbi evde büyüdüm babanem rahmetli çiçeklerle doldurmuştu evimizzi dedem babam bahçemizi ekerdi tavuklarımız köpeğğimiz inekleerimiz vardı yaaaaa çok özledim

önce (7,321 puan) tarafından

Ah keşke ama maalesef ☹️ imkansız bizler yine güzel çocukluk geçirdik çocuklarımız bizim kadar şanslı değil

+1 oy
önce (24,833 puan) tarafından

Çok var müstakil ev benimde hayalimde var en önemli eksiğimiz başımızı sokacak evdi evi arabayı hallettik şükür bu hayalimin de emekliliğe kalmasını istemiyorum o yüzden birikim yapıyorum onun dışında öğrenmek istediğim şeyler var hayal değil de hedef bir de dünyayı gezsem ne güzel olur 😂

Çok güzel olurda bana imkansız 😅

+1 oy
önce (805 puan) tarafından

Hayalim herkesten uzak bir şehirde eşim oğlum ve ben mutlu huzurlu yaşamak kendimize ait küçük bir ev seyahat edeceğimiz bir arabamız bolca neşe ve kahkaha ve tabiki geçmişi unutmak 

Umarım birgün gerçek olur canım

+1 oy
önce (2,872 puan) tarafından

Şuanlik hayalim yok sadece tek istediğim yarıda kalan evimin bitip geçmek ve borçlarımızın bitmeini istiyorum 6yildir herseyimizden kesiyoruz artık birşeyi kesmeden borcsuz yasamak istiyorum bakalim

Hayırrlısıyla inşallaah canım benim

+1 oy
önce (385 puan) tarafından

Annemin evini tadilat yaptırmak içindeki herşeyi yenilemek inşallah seneye işe başlayıp yapacağım...

Ay ne güzel bi hayal bu 💝💝💝💝

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 490 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 180 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 443 göst.
+1 oy