0 oy
587 göst.
önce Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında 

Kızıııım 1.5 yaşında 

Artık tükendim onları salla et cok sıkıldım ben hıc dinlenmemıyoruö sürekli bana bağlılar bugün cok sinirlendim 

Artik yeter herkes yatağına yatacak uyuyacak dedım ve kapıyı yarı açık bıraktım çıktım

Ikısıde suann uyanık ama yatmadılar daha biliyorum 

Iyı ettım mı onu salla sonra onu salla sabaha kadar salla bende yoruldum gozlerımj açamıyorum yorgunluktan devam edeyim mi hata min yaptım ıcım garip oldu ama  ben djnlenırsrm onlara daha ıyı anne olurum

23 Cevaplar

0 oy
önce (99 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bence dogru olani yapmissin destekli uyku demek kalitesiz uyku demek uyandiginda bile anneyi arar cocuk .ikiside desteksiz uyuyacak yaşta ve sende insansin bi kahve içecek biseyler izleyecek vaktin olmazsa ertesi gun illaki daha gergin olursun. Vicdan yapilacak birsey yok ben desteksiz uykuya gectiğimde oglum 8 -9 aylik falandi. Bence en mantikli seyi yapmisim hem kendim için hem onun için

önce (70 puan) tarafından

Teşekkürler canım🥰 bâzıları bundan bıle duyar kasmış 🤣 

Yeter herkes yatağına kendin uyacak dediğim için 

Bende zâten dövmedim bağırmadım  yeter dedım hangımıZ demıyoruz allah aşkına zâten bütün gün aktivite yapıyoruz neyse kendi mı açıklama yapmayacağım anneliği m gayet iyi benı anladığın ıckn teşekkürler güzel anne 💜

-Reklam-
+2 oy
önce (695 puan) tarafından

Ay bir adım atmışken vicdan yapıp pes etme düzenleri otursun 

Dımı ama bacaklarım kopuyor yuruyemıyom

önce (695 puan) tarafından

Bizde böyle birden ayırdık hem dediğin gibi bize zaman kalsın ki onlara daha güzel annelik yapabilelim. Bugün böyle olmuş yarın uyku zamanı yaklaşıyor fiye konuşarak hazırlarsın güzel bir rutine alıştırırsın öyle uyurlar

Synne bende öyle düşünüyorum Can'ım

+1 oy
önce (3,749 puan) tarafından

Yooo aslında kendi, kendine uyumaya alıştır 

Dımj ama bende insanm esıme dedım kararlımol dedi alısırlar dedi

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Bugun pes edersen bırsaha basaramazsın bırak uyusunlar 8de al yataga 9a kadar bayılırlar 

Aynen haklısın Can'ım

0 oy
önce (1,273 puan) tarafından

4 yaş bı çocuk sallanmayi çoktan birakmaliydi canm uykuya geçişte sorun yasiyorsa masal falan oku benm kızım 1.5 yaşında onu bile yavaş yavaş bırakıyorum sallamayi

Iste canım ç kıyamadım kı benjn yüzümden hıde uyumuyo du

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Ne yaparsan yap sureklı vıcdanen kendını sorgulamak annelik. Bende böyle durumlarda üzülüyorum iyi mi ettim kötü mü diye ama bızımde dinlenmeye ıhtıyacımız var. Yorulunca daha çok stres oluyoruz gergın oluyoruz çocuklara da yansıyo

Ay  aynen içimi okudun

0 oy
önce (6,569 puan) tarafından

ay böyle uyurlarsa söyle ben de yapayım. kızım 27 aylık, haftasonları ve akşamları hem babasını hem beni bağlıyor yanına öyle uyuyor 🤦🏼‍♀️

Bırak çık denemedıgım yöntem kalmadı daha uyumadılar ama uyucaklar 

önce (6,569 puan) tarafından

böyle böyle alışacaklardır. 

ben sallamıyorum şükür sallanmayı sevmedi hiç ama illa yanında duracam😅

Ay inşallah seninkinde desteksiz uyur

0 oy
önce (15,417 puan) tarafından

Bir buçuk yaşındaki bebek henüz. Öteki kendi uyuyabilir diğerine desteksiz uykuyu öğretmediyseniz uykuya endişeli dalacaktır omu aşamalı geçirin bence

Şöyle soyleyım  ozamanno şekilde olmadı denedim bçoda destek siz yatsın istiyo 4 yasındaki

0 oy
önce (23,696 puan) tarafından

Birazdan küçük olan ağlayarak yanına gelir zaten merak etme. 🤣Küçük de sessiz sessiz ağlar😅 nerden bildiğimi sorma 😁

Ay öyle oldu gerı yatırdım

önce (23,696 puan) tarafından

Ben de bazen cinnet geçiririm. Babanız uyursun bugün de derim. 20 dakika demez. İkisi de ağlayarak yanıma gelir. Sen uyut diye. 

0 oy
önce (1,007 puan) tarafından

Benim kızım da 4 yaşında kendi başına uyur sallamiyorum 2 senedir oğlum şuan ayağımda sallıyorum 2 bucuk yaşında bende çok sinirleniyorum bu duruma ama oğlumu bıraksam kendi uyumaz birşeylere alışma tembelliği var çünkü kızım çok şükür öyle değildi çabuk alisirdi

İnşallah benimkiler de alışır

0 oy
önce (3,782 puan) tarafından

Yoo tam olarka yapman gerekenı yapmıssın ben hadı yataga dıyorum kendı gırer yatar ısım bıtınce gıder kontrol ederım sende oralı olma doner durur yatarlar

Ay inşallah uyurlar alısırlar

önce (3,782 puan) tarafından

İstikrarlı devam edersen alısır uyurlar kendı saatlerı gelınce kendılerı gıdıp uyur

0 oy
önce (14,878 puan) tarafından

Çoktan kendi kendine uyuma zamanı gelmiş canım

Benim kızda 3:30 yaşında kendi gidip uyuyor

Oğlum ikiye girecek yanına yatıyorum bana sarılıyor öyle uyuyor uyumasını bekliyorum yanında

+1

Ay jnaallah uyurlar alısırlar şirin

0 oy
önce (1,349 puan) tarafından

Uyudular mı canım merak ettim

Cok zor bugün ıkinci günümüzdryız bakalim neler olcak

0 oy
önce (826 puan) tarafından

Cevap olarak bence iyi yapmışsın 3 5 gün zorlanır ama alisirlar birde 4 yaş ve 1.5 yaş aynı odada uyuyabiliyor mu canım gece birbirlerini uyandırıyorlar mi

Benim oğlum da 4 olacak ocakta küçük 13 aylık yaklaşık seninki gibiler küçüğü abisinin odasına geçirmek istiyorum ama uyandirirlar mi birbirlerine emin olamıyorum 

Başta alıştırdım Can'ım abisi doğduğunda 3 yas yeni ıdı alıştılar sese sende geçir baha zorlanır sın ama alısırlar

0 oy
önce (6,018 puan) tarafından

Cok gec kalmissin 4 yas cocuk ayakta sallanmaz haklisin ama alistirarak biraktir madem oyle odalarinda dur al bi kahve yanliarinds ic herkes yataginda uyusun 

AAynen artik pes etmek yok tuvalette gidemiyordu mm yemin ederim ya 

önce (6,018 puan) tarafından

Cok haklisin iyi bile dayanmissin bende 2 yasina kadar salladim tek cocuk bi de ben datanamadim seni hic dusunemiyorum bile 

Ay sorma valla ya neler çektim

0 oy
önce (2,125 puan) tarafından

Bende 4 yas ayağımda sallıyorum.  Artık guzum kalmamıştı artık sen büyüdüm ayakta sallanmazsın dedim artık önce hikaye okuyorum sonra biraz yanına uzanıyorum 2 dk falan sonra seni kocaman kokulu öpüyorum diyerek birbirimizi öpüyoruz kapıyı yatı açık bırakıp çıkıyorum. Kendi kendine yatağın içinde oyalanmak uyumaya alıştı. 

Benimkide alışır inşallah Can'ım

önce (2,125 puan) tarafından

Kararlı olursan alışırlar.  😊

0 oy
önce (4,591 puan) tarafından

Nen hiç sallamiyorum yatiriyorum.kendi uyuyor 9 aylik

önce (1,550 puan) tarafından

Ah canım benim kızım beyaz gürültü bide salıcan nasıl yapıcaz hele calan gürültü biri yardım etsin sormayı unutum sana özelden burdan yazayım bari kapatım dön dön uyumadıya:((

Bende ilk 3  4 ay beyaz gürültüyü kullandim besigide sallananlardandi kucagimda yüzunu severek sallardim oyle uyurdu 8 ayda kendisi sallanmak istemedi kucağıma alınca ağladı bende yatağa koyuyordum oda arkasını dönüyordu iki poposuna vurdum yavaş yavaş baktim oyle uyudu simdi hala oyle uyuyor

Benım sebebleri m vardı sallamak ıcıkn amalıyat süreci falan 

Doğrudur bence birde çocuğu  karakteri ya atlasi ben ateşlenen bile sallanmak istemiyor kendi poposunu diner yatar karakteri diye düşünüyorum çünkü ben alistirmadim gece yatar sabaha kadar uyanmaz 

Maşallah Can'çım benımm çocuklarım sabaha kadar bebek arabasında gezdırerek süpürge sesı açarak uyuttum sabah'a ladar salladım 

0 oy
önce (5,429 puan) tarafından

Bı bbuccuuk yas küçük bence. Yanlarına yat en azından öyle öule alışırlar belkı. Benm kızım. 4.5 yasında oğlum 2 bucuk uyıyakalma dısınde destrksız yatmaz büyük olan. Küçük olan fa aynı. Yatarım yanlarına uyurlar. 

Iste oyle olmadı 4 yas ağlamaya başladı onun yanında sınndıyr kardeşini çok dövmeye başladı bende kökten halletti m ıkısının de karnını doyurup küçüğün bezjnı büyüğün çişini yaptırıp yatırıyorum

0 oy
önce (253 puan) tarafından

Çocukları yatağa yollayıp kendi kendilerine uyumalarını istemen güzel ama isteme şeklin güzel değil çocuklar o dilden anlamaz korkutuğu için odasından çıkamaz özellikle 1,5 yaşındaki kızın ne olduğunu fark edemez bile yani bu tarz düzenleri daha güzel şekilde yaparsan en güzel şekilde rahat edersen kızma dilini sevmiyorum onlar çocuk aenşn yorgunluğunu bilmez senee ona yansıtamazsın 

Ay bundan duyar mı kastın cen 😃 ben kızmadım bugün herkes yatağa dedım zâten sinirliydım dedım çocuklarimi dövmedim uyumasan döverim demedım gece yarısına kafat uğraştım uyudular konuştum

Aynen duyar kastım belki duyarlı olursun 😂

AAy gülüyorum sadece sana yazmak için yazma klavye delikanlısı

Eee kendinle çelişkiye düşüp buraya bir şey yazmışsın her görüşe açık olmalısın. Ve ben bir kadınım benden olsa olsa klavye prensesi olur 😉

,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (28,563 puan) tarafından

Yok yok güzel olmuş sallamadan uyumaları lazım artık

AAynen Can'ım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (298 puan) tarafından soruldu
+4 oy