0 oy
62 göst.
Aile kategorisinde (89 puan) tarafından
Hayırlısıyla bu gece 12:42 de doğumum oldu sabaha doğru toplasan 2 saat uyuyamamişim yanlız kızım hic memeden ayrılmak istemiyor bnde halıyle uyuyamıyorum. Nasil dinlenip dincleşecem. 

4 Cevaplar

0 oy
(7,042 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım yanında kimse yok mu 
-Reklam-
0 oy
(5,833 puan) tarafından
benek uyudugunda bir seferde is yapiyorsan diger uykusunda sende yatcaksin dinlenceksin uyumak sart degil bos bos duvarlari izlesen bile dinlen.daha vok basindasin ilk once bir 6 aylik farzi gec ondan sonra dinlenme safhasi . bebek donmeye emeklemeye baslayinca yere koyarsin . kendin dinlenirsin ama yapisik ikiz gibi bir yasam ilk 6 ay farz . sonraki 6 ay da baya yere koydukca oturdukca bebek rahatlarsin.  suan icon bebek uyudugu surelerde sende uyuyacaksin esin anlayisli ise yardim eder yemege temizlige. anlayissiz sa ya yemek temizlik yapmicak dinleneceksin ya da dinlenemiceksin
0 oy
tarafından

Allah analı babalı büyütsün canım sanırım senin ilk bebek daha dur bismillah canım bak burada gecelerce uyuyamayan biri var :woot: sen uyuyamıyosunda sanki biz fosur fosur uyuyomuyuz bu bu uygulamadaki kadınların yarısından fazlasinin hiç düzgün uyuyamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam :D

0 oy
(6,680 puan) tarafından

Uykusuzluğa alışacaksın. Yakında 8 aylık olacak bnm bebek hala uykusuzum ama umursamıyorum :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 122 göst.
20 Ekim 2024 Aile kategorisinde Tugceee (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
11 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.

406,228 soru