Kızlar arzumun hamur yoğurma makinesi kullanan varmmı memnunmusunuz bide nasıl kullanılıyor😔yani tüm malzemeyi atıyorsunuz o yogurmu kullananlar yardım 😔
Ben karaca kullanıyorum sucuk sosis kıyma çekme aparatıda var memnunum yoğurma işlemi isterseniz aynı anda atın isterseniz bi işlem bitince diğerine geçin o makinenizin hızına bağlı ben aynı anda atıyorum hepsini
Anladım bende arzum var yeni aldık daha denemedim teşekkür ederim
Yui nin yogurma makinesini kullanıyorum, tabi kolun hiç yorulmuyor pratik bir şey , 3 -4 tepsi poğaça yapsan da yorulmuyorsun, sadece kendi halinde bırakamıyorsun müdahale etmen gerekiyor hep senin kontrolunde olacak , malzemeleri fazla koydun diyelim hamur yukarı çıkıyor mesela sen kaşıkla aşağı alman lazım , ben seviyorum kullanmayı iyiki almışım, çiğ köfte, kek, normal köfte hepsini onunla yapıyorum, zaten genelde bütün makineler aynı mantıkla çalışıyor, ne zaman atmak istersen at malzemeleri tarife göre değişir
Teşekkür ederim canım kek çırpmayı hiç sevmezdim deniyecegim bugun yapacaktımda maya yok tu pogaça yapacaktım yarın alıyım pazartesi denerim inşallah
Bende o markayi gördüm sallanıyor mu
Sallanmıyor döküm oldugu için , özellikle plastik gövde olmamasına dikkat ettim, Karaca'nın var
mesela Mastermaid herkes ondan alıyor ama plastik asla tavsiye etmem, kitchenaid istiyordum oda döküm ama pahalı diye araştırdıkca bunu keşfettim, gayet iyi
Arzumunki de plastik degil metal plastik kırılmazmı
Ay bende surda bekleyim
Herkes şakır şakır hamur yoguruyormus
Ben beceremiyorum
Ben de bi hevesle aldım taksitle denemedim bide koyacak yer sıkıntı oldu mikrodalganın üzerine koydum yer arıyorum koyacak
Benim yerim varda bi kek kurabiye yapabiliyorum
Poğaça hamurunu yapamiyorum
İnşallah en kısa sürede almak nasip olur
canım aynı normal hamuru nasıl yapıyorsan malzemeri hangi sırayla koyuyorsan o şekilde yapıyorsun.
içli köfte hamuru, ekmek, poaça, kek her şeyi yapabilrsin
Hım içli köfte iyi yogurmak gerekiyor çok mantıklı bir kere yapmtım zor diye yapmamıştım teşekkür ederim
valla annem hep onda yapar
Evet kafama çok yattı
1,486,307 soru
24,299,456 cevap
343,964 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın