Günaydın kızlar.
Büyük kavgalar sonrası büyük bir fedakarlik gostererek eşimin memleketine taşınmaya karar verdik. İlk şartlarımdan biri ilçeden ev alıp orada yaşamak.
Eşim bu Nisan'da sırf ben heves ettim diye arabayı değiştirdi Chery aldı. Kenarda iki milyon gibi birikimimiz var ama ev almak için yetmiyor. Eşim geçen mecbur arabayı satacağız gibi duruyor dedi. O öyle deyince içime bı öküz oturdu çünkü arabamızı çok seviyorum. Hiç sattirmak da istemiyorum ama köye gitmemek için de ilçeden ev almak şart.
Kızlar bana bı akil verin ne yapayım?
Arabayı satarsınız köye git gel de yapamazsınız daha iyi değil mi
Aşko kayınpederden kalma Toros var 🤷🏻♀️
Bence satıp ev alın sonra yine nasibinizde varsa araba alırsınız. Hem ayağını yerden kesecek torosta varmış. Hiç arabasız kalmayacaksın. Arabayı satmazsan kiraya mı gideceksin köye baba evine mi
Allah köyden korusun beni 😁
O zaman cherry ile vedalaşmaktan başka çaren kalmıyor. Eşin seni köye ikna etmek için. Arabanın satılmasını istemeyeceğinden o zaman köye gidelim lafı yapmasın.
yani adana merkezde bile 2 milyona ev var, ilçelerde de vardır diye düşünüyorum
Kız inanır mısın sırf içi hafif lüks diye 95 metrekare evi 4 milyon diyorlar
Sattır ev al. Ne öküzü oturacak.
Sjsjsj ay çok tatlısın
O senin tatlılığın kuşum
Sanırım öyle olacak
Köye gidip gelmemek için araba olmasa da olur derdim 😂
Ev önemli ya bence
Kayinpederin Toros var köye gidip gelebilmek için yetmez mi 😄
Offf benim kocada sattı halen üzülüyorum evden mal gidince üzülüyo insan alırsınız zamanla canım bence ev daha önemli tabi
Ben pek üzülmüyorum şahsen çünkü bağlardan gelen parayı toplarsak Max 2 seneye alırız. Ama daha hevesimi alamadığım için satmak zor geliyor
ev cok daha onemli. arabayi satip ev alirsin . birik da kredi ceker ufak model araba alirsin . arabayi al sat al sat yaparak zamanla yukseltirsin. benim
nazarimda en iyi yatirim ev sonra (araba zaten varsa arsa yoksa araba sonra arsa )arsa sonra araba sonra yazlik sonra altin maltin cart curtturttur onem sirasina gore.
Evet zamanla köye gidelim dememesi için ilçede eve yatırım yapmak daha önemli
Şuan kirada mı oturuyorsunuz?
Bence satın arabayı ev alın. Ev fiyatları haldır haldır yükseliyor. Araba her türlü alırsınız
Şuan başka şehirde kiradayiz. Eşim memur olmasına rağmen zorlanıyor
Kiraya çıkın bir süre birikim yapınca alırsınız
Kiralar çok gereksiz pahalı canım. Yani eski ev bile 15 binden başlıyor. Ona vereceğim parayı gider kendi evimin borcuna veririm daha mantıklı 🤷🏻♀️
Ev alabileceğimizi bilsem ne chery ne volvo umrumda olmaz valla😂 neyim var neyim yok verip satarım, evimi alıp oturrum.
Borcunuz hafifleyince arabayı yine bir şekilde alırsınız. Ama ha diyince ev alınmıyor.
Valla bana da mantıklı gelmeye başladım sanırım öyle yapicam 😁
Arabayı saatinca bir taşla iki kuş olmaz mı? Hem ev sahibi olursunuz hem de zırt pırt köye gitmemiş olursunuz. Bende senin gibiyim ilçeden ev aldım oturuyorum araba da olmayınca gidip gelme de olmuyor oh Miss :)
Babasından kalma Toros var 😄 ama ben habire köye gidemem benimde işim gücüm var deyip verdim mesajı eşime
Araba bizim elimiz ayağımız 1.5 aydır yok resmen eziyet geldi bana kayinpederim arabadini almakta lazım olunca kendi aracın gibi yok..
Ben birde aktif sürüyorum zor oluyor yokluğu
Babasından kalma araç var eşimin kendi üzerine olan ve onu alır kullanırım diyor.
Ben yerinizde olsam arabayı satar ev alırım bu devirde kiracı olmak çok zor sürekli taşınma her taşınmanızda depozito nakliye ücretleri bazı eşyaları yenileme yada eşya tasınırken zarar görme ihtimalleri var insanın kendi evi olunca hem kafası rahat oluyor hemde kendş evinize dilediğiniz gibi yatırım yapabilirsiniz ev aldıktan sonra 300 400 bandında ayağınızı yerden kesen geçici bi araba alıp ilerde durumunuz el verirse daha yüksek model tercih edebilirsiniz
İnan gelisik bı her değil ve kiralar uçuk, gereksiz pahalı
Artık her yer böyle bu yüzden bi an önce ev sahibi olmanızı tavsiye ederim
Tavsiyen için teşekkür ederim canım ♥️
Satın arabayı. Ev alin. Araba alınır yine de zamanla. Baştan şartları iyi net konuşursanız çok sorun olmayabilir
Hayatım baştan şartlarımı çok net konuştum. Eşim herşeye tamam dedi. Zaten baş sartimdan biri de ilçeden ev almaktı. Para yetmediği için arabayı satalım dedi. Sanırım öyle olacak hayırlısı
Öncelik ev. Ya da kredi çekilecek
Şuan araba kredisi ödüyoruz canım. Eşim hayatta ev kredisine girmez şimdi 😄
O zaman arabayı satın çiçeğim önce ev araba yine aljnır
İlçeye gitme işi cok sıkıntı ya, eşinin ailesine yakın mı olacaksınız, birde büyük şehirden mi gidiyorsunuz
Kütahya'da Manisa'ya ama ilçe öyle çok gelişik değil. Köyle arası da 10 dk fln. Kayınpeder yok bı kaynanam var birde eşimin tarafi fln. Ben zaten köyü en çok kaynanam yüzünden de istemiyorum. Birde şehirde doğdum büyüdüm köy hayatı yaşayamam diye düşünüyorum
Ben İstanbul'dan Sakarya'nın bir ilçesine geldim kaynanamlar 20 dakika ötede köydeler eski hayatımı çok özlüyorum burası çok küçük çok zorlanıyorum alışmakta bir ayağımız köyde eşim evde oldugu günler sürekli köye gidelim diyor yani sıkıcı bir durum en güzeli Uzak olmak ama eşler ailesine yakın olmayı her zaman daha çok isterler
Ben eşime habire köye gelemeyeceğimi açık açık söyledim. Bende seni sürekli götürecek değilim işimi halleder gelirim demişti hatta
Hep öyle olur zaten maalesef
Ya kendileri bile analariyla gecinemiyor ben mi geçinicem 🤷🏻♀️
Sat gitsin canım istediğin evi alırsın
Yada Chery e köyde binersin karar senin 🤷♀️
Ayy Allahım göstermesin 😀 en mantıklısı arabayı satıp ev almakmis
Kızlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim.♥️ Anladım ki ev sahibi olmak birde akıl sağlığım için ilçede ev alıp oturmak daha önemliymiş 😁
1,494,910 soru
24,422,043 cevap
351,643 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın