0 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 37 günlük dün biraz fazla hazır meyveli kek yedim ve yanında da kayısılı ve şeftalili meyve suyu içtim bugün bebeğim çok ağlıyor ondan mıdır acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,991 puan) tarafından

Kayisi yapmistir kekten degilde ilik bi dus aldir karnina masaj yap 

önce (59 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (6,525 puan) tarafından

her şey gaz yapabilir de gazlanmanın arttığı zamanlar tam. aen hep bebeğine gaz masajı yap, gazlanmasını bekleme masaj iç. sende bol bol kimyon tüket 

önce (59 puan) tarafından

Yapıyorum zeytinyağı ile ama geçmiyor

önce (6,525 puan) tarafından

geçmez hemen hep yap, hatta gerekirse doktora danışarak gaz damlası ver. 4.aya kadar böyle gider genelde. 

akşam belli bir saatte ağlamaya başlarsa ona dikkat et kolik olabilir o zaman.

YouTubedan bak gaz masajı diye onları yap hep, teknikle yapınca daha iyi oluyor 

0 oy
önce (41 puan) tarafından

I love you tekniğiyle bol bol masaj yap.kimyon rezene bide anasondu sanırım bunun çayını yapıyodu annem içiyordum hem süt yapıyodu hemde gaza iyi geliyordu bize doktor damla yazmıştı o işe yaramamıştı hatta başka bi yağ karışımı damla kullanmaya başladık şuan 5 buçuk aylık arada halen veriyorum 4 ay bu gaz yüzünden perişan olduk biz

0 oy
önce (4,553 puan) tarafından

Kuru fasulye bile yiyen ben guriptan ayrildi gaz yaptiysada bebeğe pirtlatafak atmıştır diye düşünüyorum bebegim seviyordu o işi yapmayi 😁

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
14 cevap 640 göst.
25 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,120 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,479,958 soru

24,218,110 cevap

338,499 kullanıcı

...