0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bugün üst komşum arabasının adağını getirdi kapıya almadım sebebini kısa kısa anlatayım buraya taşındığım dan beri yapmadıkları kalmadı ne bilim çocuk kapıda oynayınca laf ederler sabah çocuk koşsa hemen arar çocuğum kolik dogdu çok ağlıyor sesi var dedi ve whatsapta numaram tek görecek şekilde durum paylaşıyor ama çok ağır laflar diyer komşularım onun o durumu görmüyor ben tek görüyorum yani onlar ev sahibi ben kiracıyım gibi bi lafı var bir iyilik yaptıysalar yüz kere yüzüme vurmuşlardır siz olsaydınız alır mıydınız gerçekten ihtiyacım da yoktu eşim bir hafta önce ev için kesti hani dolapta olsun diye 

13 Cevaplar

+2 oy
(3,554 puan) tarafından

Almazdım bende 

-Reklam-
+2 oy
(13,699 puan) tarafından

almazdım. 

onun da lafını yapardı kesin 

+1 oy
(3,921 puan) tarafından

Bu durumda bende almazdım

0 oy
(10,439 puan) tarafından

Alırdım. Kapıya geleni geri çevirmem ben. Alırdım başka birine verirdim yada Bi kediye köpeğe verirdim 

0 oy
(2,939 puan) tarafından

Adak başka bişey sana ihtiyacin için verilen bı et değil ben alırdım Allah kabul etsin der gene gorusmezdim yani

0 oy
tarafından

Sende kapıda almış kadar oldum allah razı olsun daha ihtiyaç sahibi birisine verin mutlu olurum deseydin 

0 oy
(4,475 puan) tarafından

Bizim üst kattaki de aynı ama kurban eti verdi aldım 

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Almazdım aslada alma konuşma muhattap bile alma anlayışsız .kolik bebeği olan bilir bu durumu benimde oğlum kolikti

0 oy
(9,762 puan) tarafından

Beni haksız yere huzursuz edenlerin adağını ben de almak istemezdim

0 oy
(645 puan) tarafından

Alıp almazdım.meselesi değilde. Sizin ev için kestigniz aşağı sizin yemeniz haram. Adak etini siz ve çocuklarınız yiyemezsiniz

(3,520 puan) tarafından

Dolapta olsun diye yazmış zaten adak değil 

(645 puan) tarafından

Yinede adak niyetiyle yapılmış.  Dolpata olsun diye ev için. Çok çelişkili. Aslında arka kesilmiş ama dağıtılmaya gönlü el vermemisgibi lagiliyorum açıkçası. Uyarmamgerek

(339 puan) tarafından

Ben kiradayım ev almadım ki adak kurbanını dağıtayım sadece yemek için kesildi 

(3,520 puan) tarafından

Hayir yemek için kestik dediği belli

0 oy
(7,767 puan) tarafından

Bende almazdım 

0 oy
(2,855 puan) tarafından

Almazdım bende :) 

0 oy
(2,443 puan) tarafından

Ben almazdım. Geri götürüp ihtiyacı olan birine versen daha mutlu olurum derdim. 

İlgili sorular

0 oy
83 cevap 3,553 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,867 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 379 göst.

Kategoriler

1,508,378 soru

24,617,944 cevap