Merhaba arkadaşlar bugün üst komşum arabasının adağını getirdi kapıya almadım sebebini kısa kısa anlatayım buraya taşındığım dan beri yapmadıkları kalmadı ne bilim çocuk kapıda oynayınca laf ederler sabah çocuk koşsa hemen arar çocuğum kolik dogdu çok ağlıyor sesi var dedi ve whatsapta numaram tek görecek şekilde durum paylaşıyor ama çok ağır laflar diyer komşularım onun o durumu görmüyor ben tek görüyorum yani onlar ev sahibi ben kiracıyım gibi bi lafı var bir iyilik yaptıysalar yüz kere yüzüme vurmuşlardır siz olsaydınız alır mıydınız gerçekten ihtiyacım da yoktu eşim bir hafta önce ev için kesti hani dolapta olsun diye
Almazdım bende
almazdım.
onun da lafını yapardı kesin
Bu durumda bende almazdım
Alırdım. Kapıya geleni geri çevirmem ben. Alırdım başka birine verirdim yada Bi kediye köpeğe verirdim
Adak başka bişey sana ihtiyacin için verilen bı et değil ben alırdım Allah kabul etsin der gene gorusmezdim yani
Sende kapıda almış kadar oldum allah razı olsun daha ihtiyaç sahibi birisine verin mutlu olurum deseydin
Bizim üst kattaki de aynı ama kurban eti verdi aldım
Almazdım aslada alma konuşma muhattap bile alma anlayışsız .kolik bebeği olan bilir bu durumu benimde oğlum kolikti
Beni haksız yere huzursuz edenlerin adağını ben de almak istemezdim
Alıp almazdım.meselesi değilde. Sizin ev için kestigniz aşağı sizin yemeniz haram. Adak etini siz ve çocuklarınız yiyemezsiniz
Dolapta olsun diye yazmış zaten adak değil
Yinede adak niyetiyle yapılmış. Dolpata olsun diye ev için. Çok çelişkili. Aslında arka kesilmiş ama dağıtılmaya gönlü el vermemisgibi lagiliyorum açıkçası. Uyarmamgerek
Ben kiradayım ev almadım ki adak kurbanını dağıtayım sadece yemek için kesildi
Hayir yemek için kestik dediği belli
Bende almazdım
Almazdım bende :)
Ben almazdım. Geri götürüp ihtiyacı olan birine versen daha mutlu olurum derdim.
1,508,378 soru
24,617,944 cevap
364,446 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın