Görmesem aklıma gelmezdi görünce ihtiyacım olduğunu hissettim 😅😅
Altın sevmeyen ben bile bundan olsun isterim
Bende belli bir yaşa kadar sevmezdim galiba artık yaşlanıyorum isteklerim değişti 😅
ben istemem . bunlarin edecegi parayi isterim catir catir yemek icin. bunlar cekmecede dursa ne durmasa ne takmamki.parasini yerim
Kız bende lazım olanı satarım ama orda durması bile mutlu eder😅
Hahah çekmeceyi alırsam koyacak altınımda olur belki🤣
Bende öyle düşünüyorum 😅
Ah nerde canım keşke ömrünü. Ver calış gene olmaz yardımda bulunurum yarısı benim olsa gene yeter evim arabam olsa yani :(
Maalesef imkansız 😔 Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲
Bekarken sevmezdim evlendim aman Allahım çok guzellllll bende istiyorum yarısına razıyım kız
Bekarken bende sevmezdim evlendim daha 16 günlük evliyken en yakın arkadaşımın düğününe katıldım yüzüklerim hariç hiçbir altınımı takmadım zamanı geldi sattık oralı olmadım ama şu son 2 yıldır felan seviyorum 😅 şöyle bir çekmece olsun paylaşalım bacım 😅
Ayyy evet evet
Böyle cekmecem olsa hırsız dadanir 😅😅
Hahha kesin orası 😅 bizim olsa çalınır kesin
Kız bende diyorum bende ne eksik Allah razı olsun düşün düşün bi hal olduydum 😂Allah inşallah herkese hayırlı rızıklar altınlar nasip etsin
Yaa işte insan görünce anlıyorum eksik birşey olduğunu 😅 Aminn hepimize inşallah 🤲🤲🤲
😂😂Hayal işde
Çok değil şu kalinlar benim olsun yeter 🙄
İyiyim şükür sen nasılsın ❤️
Günaydın . Valla buğlem hasta ben hastayım kaç gündür zor geçiyor
Ayy sorma bizde 1 ay hastaydık hala tam atlatabilmiş değiliz çok geçmiş olsun 🤲
Sizde çok geçmiş olsun ya çok kötü bişey ya yapistimi.birakmiyor
Teşekkür ederim balım ❤️ maalesef öyle hele 2 çocukla ondan ona mübarek 😅
Dur bunu kocama atiyim
Biliyorum o yüzden dedimm😅😅 ne desin adam şok olmuştur 😅
O hep sok bi mal mulk sahibi olcan elindekini verince dedikleri zaman far gormus tavsan benim koca para hic gitmesin ama hep gelsin hersey de olsun ama
Öylede olmuyor maalesef bacım yaa daha iyileri için önce vermek gerekiyor 😟
Gel de anlat suan cok gicigim kendisine tokatlayasim var cocugu uyuturken uyuyakalmisim okuz gelip cagirmamisda su saatte cay iciyorum
Benim eşimde uyandırmaz😅 zaten zorla yatıyorsun kıyamadım der😅
Altın sevmeyen bitek ben miyim acaba düğünde bile zorla taktılar bana hiç ama hiç sevmiyorum
Bende sevmezdim ama yaş ilerleyince kıymete biniyor 😅
Kız ne bilim ya. 7 yıldır evliyim yüzük bile takmıyorum sevmiyorum
Ben de hiç oralı olmazdım düşün 16 günlük evliyken en yakın arkadaşımın düğününe katıldım yüzüklerim hariç hiçbir altınımı takmadım ama şuan diyorum keşke taksaydım öyle abartı değil 1 2 şey yeter zaten
Bu kadar olmasada yaklaşık.altinlarim.vardi 😁😁
Oo zenginmişsin maşallah 😅
Kayınbabam düğünde 500 gram külçe vermişti sağolsun. Önce birazını eşim işyeri açarken kullandı. Sonra bir kısmını arabasını yenilerken. Kalanı da evin üzerine koyduk derkeeen..
Düğünde ailemin taktığı set ve 3 bilenziğim tek kaldı :)
Olsunn çok güzel yerlere gitmiş ne güzel Allah sağlık sıhhat versin daha iyisini yaparsınız 🤲🤲❤️
1,496,526 soru
24,446,711 cevap
353,695 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın