0 oy
354 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Eşim beni Ev diye kaydetmiş . Eşim yaziyodu oncesinde tartışma sonrası değiştirdiğini söylüyor. Napmaliyim

17 Cevaplar

+7 oy
önce (31,766 puan) tarafından

Sende direk diye kaydet anlaşın eşitlik sağlanır işte 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,523 puan) tarafından

Şöyle liseli gibi evlilik yaşayanlara bir kızıyorum ki. 

Kızım size evliliği kim nasıl anlattı ya, kavga ettiniz adını sil ya da değiştir. Sonra git bunu kafaya tak. Oldu olacak MSN'den silin. 

+1 oy
önce (13,510 puan) tarafından

Amaaan benim için hayatta daha önemli olaylar var. Ne güzel derim beni evi yuvası olarak görüyor. Benim dayımda yengem s diye kayıtlı

+1 oy
önce (3,577 puan) tarafından

Herkesin yorumları bir tek beni şaşırttı sanırım. Ne demek önemli değil nasıl kayıt ettiği. Kavga bile etseniz o kayıt değişemez, çocuk musunuz? Bir de bu işi kadınlar yapar, ne öyle dişil dişil hareketler

+1 oy
önce (8,263 puan) tarafından

Bazı insanlar umursamazlar ama ben umursarım.  Senin yapabileceğin ne olabilir ki sinir olmaktan başka. 

0 oy
önce (148 puan) tarafından

Benim eşim de "Evim" Diye kaydetmiş. 

Takılmam ben öyle şeylere. İsterse devrem yazsın😂

Ama evim ile ev arasında büyük fark var bence. Arkadaşınki çok da normal değil

Aşırı gereksiz tripler. Çift da zaten evliliği lise flörtü gibi yaşıyor. Küsünce hemen telefonda adını değiştirmek falan. Büyümeden evlenmemeli insanlar. 

Onların evliliği öyle olabilir ama genel olarak ne olacak demiş herkes. Eşimin beni telefona ne diye kayıt ettiği bence önemli gayette

Kız etmeyin ya valla dert edilecek şey değil lisede kaldı bunlar. Eşim beni bir tek Karım, Hatunum, Eşim yok Ciğerparem ıvır zıvır diye kaydetse silkelerim onun dışında ne yazarsa yazsın isterse evcil hayvanım yazsın :) Bu hitapları kabul etmiyorum aşırı kıro geliyor bana. Eşimde de misler gibi adım ve soyadımla kayıtlıyım.

0 oy
önce (5,036 puan) tarafından

Ben eşimin telefonunda karımmm diye kayıtlıyım ben onu ismiyle kaydettim. Takılmayın böyle şeylere 

0 oy
önce (1,674 puan) tarafından

Eşim beni büyük oğlum adı ve yanında ev diye kaydetmiş 

Oda bende ÖMRÜMÜ7 diye kayıtlı h

önce (2,061 puan) tarafından

Hahaha 😂 çok iyi

0 oy
önce (2,868 puan) tarafından

Benm eşimde kızlık soyadimla kaydetmişti 

Bende onun soyadiyla görünce değiştirdi baş harfimi koydu bende numarasını silince öyle kaldı 

Zere umrumda da değil ergen kafası 

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Ay kusura bakma biraz güldüm yok gecekondu 😁😁

0 oy
önce (11,655 puan) tarafından

Senin gene iyi benle eşim kavga ettik diye beni eski eşim kaydetmiş

20 günde öyle kaldim telinde en son numaramı onun tlfunundqn komple sildim insanlar  eski eşinin numarasında siler dedim

Ben ise onu imtihanım diye kaydetmiştim

Bazen adımla kaydeder bazen canım 

0 oy
önce (24,817 puan) tarafından

Sen de onu sokak diye kaydet demek istedim sonuçta evde olduğun için ev diye kayıt etmiştir düz mantık 

0 oy
önce (3,115 puan) tarafından

Bende banka ya da sponsor diye kaydederdim

0 oy
önce (4,171 puan) tarafından

İşçi diye kaydet 

0 oy
önce (2,009 puan) tarafından

Bende numarasını silerim ev ne be bende ev telefonu bile evimm diye kayıtlı ben eşimde kaderimmm diye kayıtlıydım bu ara küsmüştük baktım tek M ile kaderim yapmış ona bile trip attım

0 oy
önce (3,251 puan) tarafından

Benim babam öğretmen, o da annemi ev diye kaydetmişti. Annem de sinirlenip babamı okul diye kaydetti sonra 

0 oy
önce (2,569 puan) tarafından

Bende tam tersi ona fazla sevgi aşk hissettiğim bi vakit ev❤️ diye kaydettim çünkü evim gibi hissettiriyordu. Sonra da fazla sinirlendiğimiz bi vakit değiştirdim başka bir şey yazdım. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mercimek tanesi (1,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 433 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 886 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,730 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,430 soru

24,224,463 cevap

338,845 kullanıcı

...