Eşimde ileri derece karaciğer yağlanması varmis dokturu diyet ve yürüyüş yapmasını söyledi bende eve kosu bandı alalim akşam işten gelince yarım saat bi saat yurursub diyorum boşuna kosu bandina para vermeye gerek yok diyo. Sizcede kullanışlı değil mi
Yaz kış demeden çıkıp yürüyecekse koşacaksa dışarda hergan gereksiz ama bu her zaman yapılmadığı için evde elinin altında olması büyük kolaylık bence annemde çıktı bizimde kilo vermen şart dedi doktor bizde bakıyoruz alıcaz annem için kışın nasıl çıksın yürüsün
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum ama yok zaten işe giderken yürüyorum diyo. Ama aksam gec saatte yemek yiyo mecbur i yuzden yemekten sonra yarim saat bi saat yurursub diyorum disarda yuricekmiş .
1 hafta bile yürümeyip bırakıcak benim eşimde kilolu ben kere aynı şeyleri söylüyor ama yok kolay bişey değil zayıflamak ama irade de sıfır yani o yüzden sen alabiliyorsan al zorla yoksa bunların yapacağı yok ben uğreştım olmadı bıraktım şimdi bu yerim agırıyo dese beter ol diyorum kırk kere dedim anma dimi yani
Benim arkadasim ve kiz kardesim aldi. Ikisi de calistigi icin ve arkadasimin cocuklar oldugu icin firsati olmuyo cikmaya. Her gun 40 45 dk yuruyolar. Eger saglik icinse alinabilir.
Doktoru en az yarim saat tempolu yurumelisin demiş ama gereksiz goruyo kendim disarda yururum diyo.
Evde yeriniz varsa al, para verdik o kadar diye koşar belki :)
Bu arada karaciğer yağlanmasını hafife almasın, paşa paşa yapsın sporunu diyetini
Yerimiz varda işte istemiyo. Karaciğer yağlanmasıda baya ileride demiş doktor mecbur diyet yapiyo
Vallah alınabilir bende elim rahatlasın alıcam
Kocam aldı bi heves güya hergün koşacaktı 1 ay yaptıda sonra iki günde bir haftada bir ön günde bir derken açmadı bile bende sattım kuru kalabalık
disari vikmaya insan
useniyor.az once ben yurudum 40 dk simdi oglan kapti 🤣
Aynn cnm zaten kiş geldi insan disarida cikamaz elinin altinda olsa yurur en azindan
Bizde babam için almıştı kardeşim iki kere ya bindi ya binmedi felç kaldı öylece duruyor satıyorlar leygodan felan
1,480,054 soru
24,219,538 cevap
338,561 kullanıcı