0 oy
94 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (965 puan) tarafından

Eşimde ileri derece karaciğer yağlanması varmis dokturu diyet ve yürüyüş yapmasını söyledi bende eve kosu bandı alalim akşam işten gelince yarım saat bi saat yurursub diyorum boşuna kosu bandina para vermeye gerek yok diyo. Sizcede kullanışlı değil mi 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,992 puan) tarafından

Yaz kış demeden çıkıp yürüyecekse koşacaksa dışarda hergan gereksiz ama bu her zaman yapılmadığı için evde elinin altında olması büyük kolaylık bence annemde çıktı bizimde kilo vermen şart dedi doktor bizde bakıyoruz alıcaz annem için kışın nasıl çıksın yürüsün

önce (965 puan) tarafından

Aynen cnm bende öyle düşünüyorum ama yok zaten işe giderken yürüyorum diyo. Ama aksam gec saatte yemek yiyo mecbur i yuzden yemekten sonra yarim saat bi saat yurursub diyorum disarda yuricekmiş .

önce (1,992 puan) tarafından

1 hafta bile yürümeyip bırakıcak benim eşimde kilolu ben kere aynı şeyleri söylüyor ama yok kolay bişey değil zayıflamak ama irade de sıfır yani o yüzden sen alabiliyorsan al zorla yoksa bunların yapacağı yok ben uğreştım olmadı bıraktım şimdi bu yerim agırıyo dese beter ol diyorum kırk kere dedim anma dimi yani 

-Reklam-
0 oy
önce (6,065 puan) tarafından

Benim arkadasim ve kiz kardesim aldi. Ikisi de calistigi icin ve arkadasimin cocuklar oldugu icin firsati olmuyo cikmaya. Her gun 40 45 dk yuruyolar. Eger saglik icinse alinabilir.

Doktoru en az yarim saat tempolu yurumelisin demiş ama gereksiz goruyo kendim disarda yururum diyo. 

0 oy
önce (6,476 puan) tarafından

Evde yeriniz varsa al, para verdik o kadar diye koşar belki :)

Bu arada karaciğer yağlanmasını hafife almasın, paşa paşa yapsın sporunu diyetini

Yerimiz varda işte istemiyo. Karaciğer yağlanmasıda baya ileride demiş doktor mecbur diyet yapiyo 

0 oy
önce (3,726 puan) tarafından

Vallah alınabilir bende elim rahatlasın alıcam

0 oy
önce (10,451 puan) tarafından

Kocam aldı bi heves güya hergün koşacaktı 1 ay yaptıda sonra iki günde bir haftada bir ön günde bir derken açmadı bile bende sattım kuru kalabalık 

0 oy
önce (1,116 puan) tarafından

disari vikmaya insan

useniyor.az once ben yurudum 40 dk simdi oglan kapti 🤣

image

Aynn cnm zaten kiş geldi insan disarida cikamaz elinin altinda olsa yurur en azindan 

0 oy
önce (710 puan) tarafından

Bizde babam için almıştı kardeşim iki kere ya bindi ya binmedi felç kaldı öylece duruyor satıyorlar leygodan felan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
8 cevap 325 göst.
15 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
+1 oy
5 cevap 191 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (598 puan) tarafından soruldu

Kategoriler