0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,712 puan) tarafından

Kızlar bugun hastaneden aradılar gebe okulu emzırme desteği vs

Bnm bu 2. Gebelegım olcak inşallah sartmı acba gitmek ? 28 haftalık hamileyım

9 Cevaplar

0 oy
(32,340 puan) tarafından

Ben gitmemiştim gerçi arayan da olmadı şart değildir herhalde 

(2,712 puan) tarafından

Cnm zatn cogu seyı bılıyırsun hani ilk gebelik te vs olsa giderdim ama bilemedim bnde

(32,340 puan) tarafından

Vaktin oluyosa faydalı olur belki git ama çok önemli olduğunu sanmıyorum dediğin gibi ikinciymiş zaten 

-Reklam-
0 oy
(2,148 puan) tarafından

Beni sağlık ocağından aradılar doktorunuza gittiğinizde söyleyin gebelik okuluna gidebilirsiniz dediler temel bilgileri veriyolar anladığım kadarıyla ben ztn çocuk gelişim iyim ihtiyaç duymadım o yüzden 

0 oy
(7,176 puan) tarafından

şart değil ama ilk gebelik için bence gerekli. unuttuğum şeyler var diyorsan git tabi

0 oy
(1,399 puan) tarafından

Ben hiç gitmedim canım ilk gebeliğimdede 2.dede beni aramıyolardı hamileler grubuna almışlardı oradan bilgi veriyorlardı 

0 oy
(1,480 puan) tarafından

İlk doğumu normal yapmış olmama rağmen, 2. Kendi isteğimle gittim inanılmaz faydalandım g saat gibi sürüyor haftanın 2 günü.

İnan ki psikolojik olarak ve temel bilgiler veriyor, ben çok memnun kalmıştım 

Psikolojik olarak rahatlıyorsn

0 oy
(868 puan) tarafından

Çoğunluk olsun diye arıyorlar 

0 oy
(4,936 puan) tarafından

Zamanım olmadığı için gitmedim gerekte  gormedim

0 oy
(11,829 puan) tarafından

Ben 1 kez gittim genelde klasik bilgiler emzirme şekli sıklığı vs. Anlattılar doğumhaneyi gezidirdiler benim şansıma doğum yoktu o an 😂🤭 ama konuştuğum bir kaç kişi doğum varken gidip o sesleri duymuş korkmuşlar etkilenmişler

0 oy
(163,792 puan) tarafından

zorunlu degildir tabi ama gitmende fayda var 10.gebelikde olsa bilincsiz oldugumuz bi cok konu olabiliyo ozellikle ilk yardim vaktin varsa git mutlaka

(105 puan) tarafından

Kız sevdaaaaaa buralarda misin sen halaaaa maşallah maşallah 

(163,792 puan) tarafından

sen kimsin bebek

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
7 cevap 416 göst.
25 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sessiz1_i (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy
5 cevap 233 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,526 soru

24,264,143 cevap

341,687 kullanıcı

...