Kızlar bugun hastaneden aradılar gebe okulu emzırme desteği vs
Bnm bu 2. Gebelegım olcak inşallah sartmı acba gitmek ? 28 haftalık hamileyım
Ben gitmemiştim gerçi arayan da olmadı şart değildir herhalde
Cnm zatn cogu seyı bılıyırsun hani ilk gebelik te vs olsa giderdim ama bilemedim bnde
Vaktin oluyosa faydalı olur belki git ama çok önemli olduğunu sanmıyorum dediğin gibi ikinciymiş zaten
Beni sağlık ocağından aradılar doktorunuza gittiğinizde söyleyin gebelik okuluna gidebilirsiniz dediler temel bilgileri veriyolar anladığım kadarıyla ben ztn çocuk gelişim iyim ihtiyaç duymadım o yüzden
şart değil ama ilk gebelik için bence gerekli. unuttuğum şeyler var diyorsan git tabi
Ben hiç gitmedim canım ilk gebeliğimdede 2.dede beni aramıyolardı hamileler grubuna almışlardı oradan bilgi veriyorlardı
İlk doğumu normal yapmış olmama rağmen, 2. Kendi isteğimle gittim inanılmaz faydalandım g saat gibi sürüyor haftanın 2 günü.
İnan ki psikolojik olarak ve temel bilgiler veriyor, ben çok memnun kalmıştım
Psikolojik olarak rahatlıyorsn
Çoğunluk olsun diye arıyorlar
Zamanım olmadığı için gitmedim gerekte gormedim
Ben 1 kez gittim genelde klasik bilgiler emzirme şekli sıklığı vs. Anlattılar doğumhaneyi gezidirdiler benim şansıma doğum yoktu o an 😂🤭 ama konuştuğum bir kaç kişi doğum varken gidip o sesleri duymuş korkmuşlar etkilenmişler
zorunlu degildir tabi ama gitmende fayda var 10.gebelikde olsa bilincsiz oldugumuz bi cok konu olabiliyo ozellikle ilk yardim vaktin varsa git mutlaka
Kız sevdaaaaaa buralarda misin sen halaaaa maşallah maşallah
sen kimsin bebek
1,483,526 soru
24,264,143 cevap
341,687 kullanıcı