0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (3,877 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.

Yani bazı insanlara şaşıyorum gerçekten.öğle vakti çatkapı komşu geldi.

Kadınla hiçbi samimiyetim yok konuşmam etmem.evine petek kalirofer taktırmış ısıtmamış bizimki ısıtıyormu diye bakmaya gelmiş.

Bende evi kaldırmışım 2 çocuk perişan geldi rezilliğin içinde oturdu 3 saat kalkmadı.

Derdide şu,ben rahatta yaşıyormuşum kendisi çok rezillik çekmiş.ya kendiyle kıyaslıyor beni.ben onun çocuğu yaşındayım.neyse kız kardeşimle aynı köyde yaşıyoruz onun eşide hayvancılık yapıyor.

Kardeşin de bakıyormu hayvanlara dedi

Yok deyince diyoki benim kocam duymuş,yeni gelin demiş bütün hayvanlara ben bakarım ablam bakmadı ama ben bakarım demiş sözde.

Bende dedim kocan nerden duymuş,ksrdeşim daha yeni evli kimi görecekte yanında konuşacak kadında bilmiyorum ben öyle duydum dedi

En son dedim bende milletin işi gücü yok ondan böyle boş konuşacak vakit buluyır.be kadar cahil ,gerezikalı insanlar var deyince kadın sus pus oldu.

Cidden böyle insanlardan gına geldi artık evlendim evleneli lafları sözleri bitmedi

5 Cevaplar

0 oy
(33,158 puan) tarafından

Eve almakla hata yapmışsın ne münasebet girip bakma hakkını kendinde nasıl bulabiliyo 

(3,877 puan) tarafından
+1

Zaten orda ayrı bi şok oldum kapıyı açmamla girmesi bir oldu.sandım ayaküstü bakıp gidecek

(33,158 puan) tarafından

Müsait değilim deyip elinle durdursaydın gelemezdi daha da tersledi diye bir de onun evindeki petekle seninki bir mi çok saçma bakmak istemesi

-Reklam-
0 oy
(8,130 puan) tarafından

valla lafını esirgemeyeceksin böylelerinden. ama büyüktür ses etmeyeyim demekle olmuyor. bazıları sadece büyük olduklarını için her şeye laf söylema hakları olduğunu düşünüyor

(3,877 puan) tarafından

Arsız kadınya.utanmadan daha öncede kocasının yanında demişki kadın dediğin Yağmur gibi olacak evinden çıkmıyor dışarı işlerine karışmıyor hayvan bakmıyor.utanmadan bu söylediği lafı kaynanama anlatıyor

0 oy
tarafından

Bi kere ust dairenin ev sahibi benim kapiya geldi kiracisi cikmisti esiminde uzaktan akrabasi oluyo cocukla markete gittik geldik camda beni gordu eve girdigimi baska zaman olsa acmam tanimadigima hem beni gordu hem akraba dedim acaba gittik de gelinleri eve almadik der mi neymis banyoya klpzet koydurcaklarmis bizimki nasil diye bakacakmis kadin kendi girdi sonra dedi esimde gelebilir mi ne diyim gelsin dedim peslerine eve yeni tasinacak kiraci adam girmesin mi odum koptu yonetici abiyi cagirdim ay Allah razı olsun o zaman o yetisti bu seferde korktum dedim gittikte tanidik tanimadik demedi hepimizi iceri aldi diye laf cikarmasinlar insan oglu biz hangi akli gittik demezler eve aldim diye benim lafimi ederler hemen kayinbabami aradim baba dedim boyle boyle iyi yapmissin hatta keske mutfaktan akitan bi yer vardi prayi da gosterseydin dedi valla dedim baba gel adamlar evde sen soyle ben bi daha tanimadigim adamlarla muhatap etme oylelikle cikti geldiler de icim ferahladi insan oglu valla ben kimseye guvenmiyorum 

(3,877 puan) tarafından

Kadına bak sanki kendi evi.

Ya bide eşim evde uyuyor.yemeğini yiyip işe gidecek.kendi kocasıda gidecek bide kalkim diyor kalkmıyorda.

tarafından

Ay hic sevmem oyle seyi Allah misafirinde edeplisini versin 

0 oy
(3,970 puan) tarafından

Aynisi daha yeni oldu. Abimin düğünüydü. Bizde giyinmiş süslenmiş gitmiştik. Ooo neler söyleseler iyi. Kaynıma kız almışmışızda, bohçalı (aslında bohçasızdık) gitmişizde. Şu şu akrabalarda bizden çıkmış. Oysa kendi ailemiz dışında kimse yoktu. Bu da yetmez. Oğluma sünnet yaptırmaya hazırlanıyormuşuz. Bende inşAllah söyledikleri hepsi gerçek olur kısa zamanda. Dedim

(3,877 puan) tarafından

Gerçekten çok rahat sıkıyorlar.

0 oy
(25,799 puan) tarafından

Neyseki hayır demeyi biliyorum siz sınır çizmezseniz insanlar sınırını bilmez ki 

(3,877 puan) tarafından

En büyük sorunumda bu zaten daha öncede benzer şeylwr yaşadım ama her defasında çatkapı gelene bişey diyemiyorum

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 3,227 göst.
0 oy
10 cevap 791 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 711 göst.
0 oy
15 cevap 1,781 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elif yalçın (1,325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler