0 oy
722 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Komşum var aynı zamanda arkadaşız genelde gelir dertlerini anlatır kahve içer, ben evine hiç gitmem gelir anlatır gider. Geçen hafta da kahveye gelebilir miyim dedi geldi. Neyse oturdu başladı ağlamaya aldatıldım dedi, dedim kim evine giren yani 4 lü takıldıkları bi kız var eşinin arkadaşının eşi, onla mesajlarını yakalamış kız eşine sütyen kilot fotolar atmış, adam yani eşi kadına aşığım sana ilk günden beri demiş, kız da gelip anlatmış böyle böyle beni tehtit etti eşin,boşluğa düştüm felan diye işte Bidaha görüşmicem etmicem ded bana. Buğün evinden çıkarken gördüm kapılarımız birbirini görüyor kızla kakara kikiri gülüşerek çıktı. Ben derdine oturup onla ağladım olana bak kınamıyorum ama bu durum nedir aklım karıştı cidden. Sorsam mı ?

Bir de diyor ben farkettim 4 otururken yani eşi kendisi o kadınla eşi otururken demiş ki yakında bomba patlıcak demiş o kızla eşi tedirgin olmuşlar hemen ona bakmışlar 

23 Cevaplar

+4 oy
önce (10,468 puan) tarafından

Genişlik Konya ovası mübarek 

önce (30 puan) tarafından

Ay içim içimi yiyor sormak istiyorum valla

-Reklam-
+2 oy
önce (7,136 puan) tarafından

Okurken bende ağzım açık okudum vala 

Yani şimdi iftira mı atmış oldu inanılır gibi değil

önce (7,136 puan) tarafından

Böyle birşeyin iftirası olmaz ki  iftira değilse niye böyle oldu vala bende anlamadım 

+2 oy
önce (8,593 puan) tarafından

Bu günkü trolde bu herhalde 

+1 oy
önce (3,498 puan) tarafından

Acaba diğer kadına iftira atıyor olmasın.hangi kadın böyle halt edip sonra gelip itiraf edecek.onu geçtim tehdit ediliyor olsa gider şikayet eder

Kocası demiş ki kıza eğer söylersen sana tecavüz ederim söyleyemezsin biz zaten eşimle boşancaz sana aşığım ben ilk günden beri. Kızda demişki abi olmaz ben ablama ne derim ama işin tuhaf yanı da kız adama çıplak foto atıyor

önce (3,498 puan) tarafından

Edecek insan eder.hele böyle büyük bi laftan sonra mutlaka şikayetçi olurdu.dağ başındamı yaşıyorlar bunlar.

Yerinde olsam derdim bune perviz bune lahana turşusu..kadın kocana çıplak resim atacak ben gülümseyecem şaka gibi

Bana gelmiş kızı masumlaştırıyor yani onun suçu yok eşimin var demeye getiriyor dedim foto atmış oda suçlu boşluğa düştüm demiş 

+1 oy
önce (6,567 puan) tarafından

vay arkadaş, hani marjinal bizdik 😝

+1 oy
önce (5,537 puan) tarafından

Rabbim boşuna kurallar koymuyor uyarsanız mutlu olursunuz die.

Haremlik selamlık oturmak bunun için önemli işte 

Yıllardır eşimin arkadaşları ve benim arkadaşlarımla otururz ayrı ayrı odalarda yemek yer ayrı odalarda otururz

Ses tonumuza dikkat ederiz sesimiz duyulmasın die

Tabi şimdi her birlik oturan kötü düşünür demiyorum.. ama düşünce yapısı kötü insanlardan böylelikle uzak durmuş kendimizi korumuş oluruz. 

Rabbim peygamber eşlerine bile uyarıyor . Ses tonunuza dikkat edin edalı konuşmayın .kalbi bozuk kişilerin aklına kötü şeyler gelir dio 

Tam olarak ayeti bulursam yazarım. Hâşa peygamber efendimiz eşleri hayasızmıydıda onlara uyarı geldi

Rabbim en güzel şekilde koruyor kadınları ama bizler zorlaştırıyoruz.

Ey nebi hanımları, siz diğer kadınlar gibi değilsiniz. Allah’tan sakının, edalı, yumuşak konuşmayın, kalbi bozuk olan, ümide kapılır; hep ciddi konuşun!) [Ahzab 32]

önce (732 puan) tarafından

Tövbe yarabbi sesimi belki hatırlarsın kalın baya bı gün gorumcemle oturuyoruz sohbet arasında dedi kadınlara çok günah işte sesini inceltse edalı konuşsa felan bende dedim abla mal ortada ne kadar inceltsemde travesti gibi cikiyo benim ses😂😂😂😂oda dedi yok kız insan alışıyo🤣🤣🤣🤣sonra kız ben ne dedi dedim herkes güldü 

Allah vergisi yapacak bişey yok 😅 

önce (732 puan) tarafından

Öyle ya i istesemde kibarlık yok bende😂bı kerede Turkcell müşteri hizmetlerini aradım adam dedi isim ben dedim ....adam dedi Ersun bey buyrun bende buyurdumm 😂

+1 oy
önce (24,788 puan) tarafından

gerçekse gurursuz yalansa iftiracı ikisi de bana arkadaş olamaz 

Senin sağın solun belli değil dostun düşmanın da belli değil benden uzak dur sevmem ben böyle insanları arkasından konuşup yüzüne kahkahalar atmam iki yüzlü olduğunu gösterir derim bana da öylesi lazım değil 

+1 oy
önce (1,452 puan) tarafından

Ben genelde tatlıya tuzluya karışan biri değilimdir ama bunu sorardım bana derdini anlatıyor ben üzülüyorum onun adına, o napıyor aldatıldığı kadınla gülüp oynuyor.

+1 oy
önce (5,021 puan) tarafından

Aman görüşme bir daha boşver. Üzerine pislik sıçrar

0 oy
önce (7,655 puan) tarafından

Sonunu hiç böyle beklemiyordum. Allah'ım akıl fikir feraset versin.

Amin inşallah ne yapsam sorsam mı

0 oy
önce (253 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam görüşmem gelip sana çöplüğünu boşaltacak dertsiz başına dert arama cnm 

Ayy sorma zaten gelip bütün negatifliği bırakıp gidiyor inan bir aydan fazladır görüşmüyorduk gelmiyordu geçen işte gelmek istiyorum dedi geldi anlattı gitti

önce (253 puan) tarafından
+1

Müsait değilim de  herkesin kendine göre dertleri var hiç sevmiyorum bu tip insanlari ya sen dert babasımiisn 

Ay yok bu konudan sonra bidaha görüşmek istemiyorum zaten bana bile iftira atabilir 

0 oy
önce (3,746 puan) tarafından

O kadının söylediğine de inanma işin içinden sıyrılmak için öyle demiş olabilir. 

Yani bu durum çok üzücü allah düşmanıma yaşatmasın sizleri bilmem ama ben bu durumda o kadının eşine kadar anlatırım bu durumu kocayı da rezil rüsva ederim.. ihanetin affı olmaz

He onu da dedi işte kızın eşine derse ortalık karışır diye sessiz kalmış tamam sessiz kal madem demiyorsun hala evine sokup gülüşüyorsun

önce (3,746 puan) tarafından
+1

Varsın karışsın rezil olsunlar 

0 oy
önce (187 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah okurken şaştım bı an kendinden geçtim o kızın gozu esindeyse senin evine nasıl gelir yüsüslugun böylesi ki sen nasıl onu eve alırsın  ayyy ben olsam. Varya orda kiyameti koparirdim valla bütün mahalleyi toplarsın üstüme herhalde 

Bide şöyle bi durum var bana anlattıktan sonra ertesi günü yada 2 gün sonra o kadını arabayla önde giderken eşini de onun arkasından motorla giderken gördük eşimle biz araba da giderken kadını ben gördüm adamı da eşim dedi arkasında gidiyor diye eve gelince sordum buraya mı geldi diye yok dedi eşi için de işe gittigini  söyledi

önce (187 puan) tarafından

Ayyy Allah'ım her şeyin hayırlısı i versin ozleklike KOCANİN KOCASİ HAYİRSİZ ESİ ONDAN DAHA HAYİRSİZ

0 oy
önce (23,691 puan) tarafından

Yani kadın bu olanlardan sonra o diğer kötü kadinla guluserek evden çıkmış öyle mi? Kocası mi arkadaşın mi kadınla guluserek evden çıkmış orasını tam anlayamadım da 

Kadın eşinin aldattığı kadınla gülüştü

önce (23,691 puan) tarafından

Vay arkadaş. Uzak dur bence o kadından. Bı hesabı vardır onun. 

0 oy
önce (2,125 puan) tarafından

Kadin hayal dünyasında yaşadığını anlatmış olabilir . Şizofreni bence yalan gibime geldi kadının anlattığı 

0 oy
önce (2,867 puan) tarafından

Hiç sasrimadim biliyor musun bunun aynısını daha önce duyunca artık sasirmiyorum 

Eşimin teyzesi komşusu olur kadınla aşırı samimi yeme içme hep yan yanalar bu İstanbul'a gidince kocası bir kadına yanaşıyor yakınlık derken bu yakalıyor artık kavga kıyamet sonrası ne mi oldu eşimin teyzesi bununla kafeye gidip foto atmasın mi canım dostum iyiki varsın diye şuan yine dip dibeler 

Kaynanam bak senin yuvamı yıkıyor yıkacak dedi çıktı da ama kadın tersine genişlik var bunlarda

0 oy
önce (16,132 puan) tarafından

Okusam inanmazdım ama ark başına geldi 

Eşli takılan arkadaş grupları var kocalar da arkadaş oluyor 

Arkadaşımın,arkadaşının kocası instagdan ekliyor adam günaydın vs yazıyor normal olarak yazdım diyor bende (hata)

Adam günaydın aşkım bugün ince giymişsin üşüme felan yazmış takip de etmiş okula çocuğu götürürken vs yazmaya başlamış zamanla sonra kocana mesajları atarım diye tehdit etmiş 

Arkadaşımın 4 çocuğu var adamın 3 birde adam da küçük 

Sonra kocası öğrendi diğer adam Bursa’yı terk etti izmire kaçmış 

0 oy
önce (8,255 puan) tarafından

Bence bu komşun kocasına iftira atıyor. Var böyle tipler 

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Bence arkadaslıgınıda kes seni sadece  dert anlatma merkezi görüyor 

0 oy
önce (3,540 puan) tarafından

Net bir şekilde arkadaşlığımı bitirp evime almam amaçları ne kari koca evlerden ırak 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
+5 oy
30 cevap 1,266 göst.
+2 oy
10 cevap 374 göst.

Kategoriler

1,480,250 soru

24,222,099 cevap

338,725 kullanıcı

...