0 oy
217 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (232 puan) tarafından

İkinci çocuk için ne kadar beklenmeli bu sene tayinciyiz kızım 4 yaşında ve KPSS hazırlanıyorum ama eşimde kızımda çok çocuk istiyor bende gittiğimiz yerde olsun diyorum şuan adetim bitti spirali çıkarttırıp çıkarttırmama konusunda kararsızım sizce mantıklı mı duygusal mı davranmalıyım yaşım 31 eşimin 38 

12 Cevaplar

+7 oy
önce (2,024 puan) tarafından

Beni ister lincleyin ,ister destek olun.  Diğer postlarina göz attım.   Hem adamın huylarindan sikayetcisin ,hemde çocuk istiyorsun..olan çocuklara oluyor 

önce (2,458 puan) tarafından
+2

Kimse seni lincleyemez, gelir alnının ortasından öper...

-Reklam-
+2 oy
önce (6,514 puan) tarafından

Kızının istemesi erişkin istemesi ile bir değil bunu bil bir kere :) O sanıyor ki kardeşi 4 yaşında doğacak eve gelir gelmez oyuna koyulacaklar :)) O yüzden kızım da eşim de istiyor değil eşim istiyor gibi düşün. İsteyen sayısı otomatik 1'e düştü :)))

Kızının yaşı itibariyle ikinci çocuk olabilir ama her evin dinamiği önceliği farklıdır sizin evde bence öncelik senin KPSS olmalı. Önce atan, sonra 2 çocuk annesi ol derim. 2 çocuk mevzusuna dalınca memuriyet yaşını kaçırabilirsin.

+1 oy
önce (31 puan) tarafından

Bence sen ikinci çocuk yapma o postlar ne öyle full eşinden şikayetcisin önce bı kendine gelsin bence ondan sonra çocuk yapılır 

0 oy
önce (2,463 puan) tarafından

Hepsinden önemlisi senin kendini hazır hisetmen sınav varmış tahin hepsi bir zor olur senin için bebisin 4 yaş ideal ama önemli olan sen hazirmisin ?

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Hepsi üst üste gelecek biliuor musun 

0 oy
önce (8,930 puan) tarafından

Önce sen ve senin düşüncelerin önemli erkekler ister. Önemli olan senin isteğin. Önce planlarına yer ver acelesi yok seneye olur Allah nasip ederse. 

0 oy
önce (6,071 puan) tarafından

Ben ilk oglumu 27 yasimda dogurdum. Oglum 4 yasina girdiginde kucuk ogluma hamile kaldim, yani 31 yasimdaydim. Yas araligi iyi bunu sorarsan. Kucugu dogdugunda buyugu tam 5 yasindaydi. Ama kpss vs durumu icin yorum yapamam onu senin dengelemen gerek, tabi kendini hazir hissediyosan. Ben hem hazirdim hemde buyuk oglum kucugu dogduktan 4 ay sonra anaokuluna baslamisti. Bu sekilde denk getirerek hem kendimi hem onlari dengelemistim.

0 oy
önce (24,798 puan) tarafından

Sınava kadar erteler sınava girince çıkartırımdım ben çünkü hamilelikle beraber daha zor olur istediğin gibi bir puan alırsan sonrası daha kolay olur. Yaşı uygun ama ben KPSS belasını bebekle veya hamilelikle aşamazdım 

0 oy
önce (5,502 puan) tarafından

Sınava hazırlanıyorsan sınavın bitmesini beklesen daha iyi bence. Ciddi ciddi kazanmak istiyorsan yani. Bazılarının hamilelikleri çok uykulu yorgun geçiyor ne bileyim çalışmana engel olur diye dedim.

Yaşında bişey yok yaşın daha genç.

0 oy
önce (4,532 puan) tarafından

İkinci çocuk sen hazır hissedince, birde eşle büyük sorunlar yoksa yapılır. Yoksa çocuklar heba olur arada 

0 oy
önce (41 puan) tarafından

Yeriniz de olsaydım hayatta 2.cocugu dusunmezdim duygusal değil de mantık olarak dusunun postlarinizi falan okumadim ve bilmiyorum ama çalışın ve kendi hayatınızı kurtarın bırakın kızınız 7,8 olsun sonra düşünün benim oğlum 4 yaşında kızım 2 yaşında ben de 25 yaşındayim eşim 35 evet bir yanı güzel birlikte oynadiklari zaman da oluyor ama insan bir yere kadar yoruluyor ben önceden kitap yazardim basacagiz diye gün sayarkenn eşimle kavga esnasinda bütün sinirimi kitabimdan çıkardım şu an yazmıyorum ve mutlumuyum bilmiyorum lise mezunuyum hiç bir işim yok affedersiniz *** gibi kaliyorum gitmek istesem gidemiyorum çünkü 2 çocuğum var kavga etsem edemiyorum çünkü 2 çocuğum var aglayamiyorum bile 10 dk ağlasam hafifliyecegim tam ağlayacağım sırada çocuklar peşimde içime atmaktan kanser olacağım onu da yapamıyorum ☺️bir arkadaşımız sizin eski postlarinizdan bahsetmis kocanız bozuksa 2.cocugu yapmayin günün sonunda olan size olacak. Bazen düşünüyorum 2 çocuğum değil de tek çocuğum olsaydı belki de gitmem için veya ölmem için bir sebep olmayacak ti her neyse her halimize şükür diyelim çok düşünün ona göre karar verin 

0 oy
önce (737 puan) tarafından

Şuan tam zamanı aslinda çıkarır çıkarmaz kalmazsın belki hayırlısı arayı çok açma bence

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 647 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Littlemom (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.
+3 oy
3 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,480,289 soru

24,222,587 cevap

338,764 kullanıcı