0 oy
116 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (70 puan) tarafından

Selamun aleyküm hanımlar oğlum 5 yaş olacak onun için banka hesabı açıp en azından kumbaralarını orda biriktirmek istiyorum ama hangi banka daha iyi tl 18 yaşına kadar erir altın hesabı da varmış sanırım ama düzenli atmasak olur mu vs vs 

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,513 puan) tarafından

Biz bess yaptık ikisininde adına ama her ay düzenli ödeniyor

önce (70 puan) tarafından

Ne kadar ödüyorsunuz ve artısı ne acaba 

Valla en düşük kaçtan başlıyor şuan bilmiyorum en son 250 ydi. Bizimki yüksek biraz. Getirisi aylık devlet katkısı var yüzde 30. Birde bizimki altın dolar Euro endeksli dolar male arttıkcada artıyor 

Hangi banka acaba 

Her bankada var bizimki yapkredide onunla çalıştığımız için onun üstünden yaptık. Allianz sigorta

-Reklam-
0 oy
önce (45 puan) tarafından

Ziraat Bankasından yapabilirsiniz istediğin zaman istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz 

Her bankadan yapılıyor , demek istediğim hangi bankayı neden tercih etmeliyim 

önce (45 puan) tarafından

Ziraat tabi ki diğerleri kesinti vs çok  yapıyor 

0 oy
önce (156 puan) tarafından

Bes yaptıracağım ama kendı adıma yaptırmayı düşünüyorum ,zaten tek çocuğum var bana bes avantajlı gıbı gelıyor , ılerde çocuğun unıversıtesı ıcın kullanmayı düşünüyorum yada düğün olur herhangi bır ıhtıyac ıcın çocuğumun nıyetıne kendı adıma bes hesabı açtırma nıyetım var benım de 

Ay eğer güveniyorsan annen yada kayınvaliden adına yaptır. Bizimkide ben eşim oğlum üstüne ben oğlanınkini annemin adına yapmadığıma çok pişmanım ya. Yaştan dolayı 56dan önce çıkarsan baya kesinti oluyor çünkü 

önce (156 puan) tarafından

Canım benım yaşım 37 18-19 yıl sonra tam 56 oluyorum unıversıtesı yada evlılık ıcın kullanmak ıstıyorum ya tam denk gelecek kendı kafamdan öyle hesapladım tabı kısmet yınede hersey 

Aynen öyle canım ama işte 20 yıl ödeyebilecek misin bekleyebilecek misin falan var 😄 biz benim adıma açık önce 2020 yılında oğlum için. Ben 28 yaşındaymışım amaaan 56 olacamda inşallah görürüm 😄

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
+2 oy
9 cevap 256 göst.
31 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabia2 (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.

Kategoriler

1,480,636 soru

24,226,764 cevap

338,979 kullanıcı

...