0 oy
220 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (359 puan) tarafından

Sabah 5 bucuktan berı uyanık oldugum için aksam 8 gibi uykum geldi koltukta uyudum. Eşim de bebe ile kaldı. Tezgah da savaş alanı gibiydi 🫢 bi kaç defa beni uyandırdı ama ben kalkamadım. Çocuğa bi kase çorba içirmesini söyledim. 1 saat önce uyandım. Çocuğu yedirmiş bezini değiştirmiş uyutmuş. Bulaşıkları sudan geçirmiş ama makineye dizmemiş olsun o da yeterli 😁 çöpü dökmüş. Hiç beklemezdim mutfağa el atacağını. Görüyor musunuz böyle ufak şeylere bile nasıl mutlu oluyor nasıl da yüceltiyoruz şu kocaları? 😅

4 Cevaplar

+1 oy
önce (10,469 puan) tarafından

Benimkinin genelde yaptığı işler uyumasam bilen yapar sağolsun Allâh razı olsun eline sağlık derim ama pohpohlayıp yücelttiğim olmadı 🤣

önce (359 puan) tarafından

Benim gibi yılda bır ıkı bulsan sen de yüceltirsin 😅 bi de burda öküz kocaları okudukça benimki kıymete bindi valla 😊

önce (10,469 puan) tarafından

Burdaki çoğusu sopalık arada bende sinirlenince diyorum aman neler okuyoruz bee diyip sinirimi geçiriyorum 😂

-Reklam-
0 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Yargılanmak istemem ama hata en başta kadınlarda evliliğin ilk günleri aman dışarda çalışıyor aman elime mi yapışır çocuk olunca aman erkek bakamaz aman ağlatıyor aman anlamaz diye herşeyi üstlenmeye kalkıp herşeye yetiştikleri için eşler prenses oluyor

önce (5,799 puan) tarafından

Evde duran kadinda kocadan iş beklememeli bence 

Kadin hem evde olacak aksama kadar, hemde kocasi işten gelince yardım bekleyecek 

Öyle şeymi olur..

Ha çalışan kadınlar tabiki de ortak yapacak o ayrı 

önce (901 puan) tarafından
+1

Ben bu düşünceye katılmıyorum. Ev işi nankör ve zor iş . Özellikle işin içine çocuk girdi mi daha büyük sorumluluk oluyor. Prenses erkekler ne yapıyor sanki . Bizde el işinde çalıştık abartmasınlar 🤣

Yapmayan kocaya da zorla yaptirilmiyor maalesef 

Mesela benim koca baştan beri yapmaz 

Yaparsa da söylenir 

Bende dilimi çenemi yorana kadar kendim yapıyorum napiyim 

Anasi prens yetiştirmiş sanki ego tavan 

Zeynos taktiği bilmek lazım evlilik çok yaş almadan 😁 ben hep ufak ufak şeyler rica ettim. Hamileliğimi yorgunlugumu bahane ettim zaman zaman yardımcı olsun diye. Ev temizliği yaptırmadım hiç yapmaz da ben sağ oldugum sürece 😀 mesela ben tesettürlüyüm diye balkonu hep ona yıkatıyorum neredeyse, çöpü hep atmasını rica ediyorum. Sofrayı toplama, salata yapma bunları yapar. Çocuğun altını üstünü değiştirmeyi, yedirmeyi, uyutmayı sık yaptığı için artık zor gelmiyor. Bi defasında süpürge yapmıştı ben yatağımda uzanıyorken çocuk onun yüzünden etrafı batırdı sinirlendim geldim uzandım. Bi baktım etrafı toplamış süpürüyor. Benimkini de annesi kendisine hizmet ederek büyütmüş. Çayı bitse kayınvalidem çayını tazelemek için kalkar. Ama evlenmeden önce bekar evi olması avantaj o zaman yapan evlendikten sonra da eşine yardımcı olur. Insallah atanıp çalışırsam temizliğe de ortak olacak yemeğe de

Ne güzel valla Maaşallah 

Benim eşim bildim bileli böyle 

Yağda çeksem yalakalikta yapsam aynı 

Adam hırs kurbanı olacak eşiyle alakası yok 

Yükselme derdinde, inan burnu yere düşse almaz o derece 

Kendi yapacağı işi bile bana der 

Geçen gün işten geldi ekmek almamış ben aldım geldim, almasam da umrunda olmazdı çocuklar var 

Benimki ayrı bi cins 

Huy suy karakter çok farklı bi tarafı kalktı ego tavan 

Hamileliklerimde bile adamın yardımını görmedim ki 

Şimdi görüyüm 

O yüzden kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim 

0 oy
önce (6,014 puan) tarafından

Benimki onu da yapmiyo bacim hasta yatiyorum sozde butfagi toplamis oluyo bulasiklari dibe dogru itiyo aralarda cop varsa onlari atiyo tamam mitfaga hic elini surmez ha bazen cok zorlanirsam binde segil milyonda bir falan spurge tutar ama evdeyse cocukla en azindan o ilgilenir alt ust degistiremez yemegini isitamaz herseyini ben hazir eder eline oyle teslim ederim tabi ama en azindan cocuk benimle oyna diye darlamiyo o evdeyken 

Yavaş yavaş alıştırmalı bir şeylere. Benimki de bezini değiştiremem diyrodu. Defalarca gösterdim yanımdayken. Sonra bir ıkı defa mecbur kaldı ben hastaydım yaptı şimdi yatmadan bezinin değişmesi gerektiğini bildiği için değiştirmiş. Kakalı asla dokunmam diyordu ama şimdi talimli mecbur kalsa onu da yapacak yaptırırım 😁

0 oy
önce (962 puan) tarafından

Ah bi anda prenses lik zamanım geldi aklıma hamileyken eşim hiç iş yaptırmadı süpürgeyi kullanmayı unuttum diye kız kardeşim dalga geçti bulaşık yemek ondaydı tabi 16 sene sonra olunca🫣şimdi yine ben külkedisi oldum😂

Olsun en güzel duyguları yaşamışsın işte 😊

önce (962 puan) tarafından

Aynen valla

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 673 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,361 göst.
0 oy
15 cevap 759 göst.