0 oy
174 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,613 puan) tarafından

Simdi akıl verin bakalım.kizlar ben bir restoranda yer ayirtayim dedim masa sordum gorseldeki gibi oluyormuş sadece masa fiyati 800 tl y eme içme 3 bin bulur..

Eşime böyle jest yapasım var sizce olurmu  yorumlarınızı bekliyorum 😀

Birde ikimizmi gidelim.bebegide alayimmi yanıma

image

10 Cevaplar

+3 oy
önce (6,036 puan) tarafından

Yanlis anlama da su masada 800 tllik ne var ellerinde bukunan aksesuarlae ellerinde bulunan gul masaya getirip koymak 800 tl deger mi sence ben olsam 500 daha ekler alisveris yaparim hem masami dmsusler hem yemegimi yaparim hem el emegi olur 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,416 puan) tarafından

Çok vasat görünüyor para vereceksem de kaliteli olsun en azından. 

0 oy
önce (1,200 puan) tarafından

Süslü masaya gerek yok bence sırf şuna 800 vereceğime kendime yada eşime hediye alırım daha iyi zaten ne varki 800 tl kuru gül ve mum o fiyat değmez bana kalırsa çocugunuza gelince ben götürüyorum her yere tabi yemekten sonra clube gidip dans edip eğlenmeyecekseniz o zaman bırakıyordum özel günlerimde evladımında yanımda olmasını tercih edıyorum

önce (4,613 puan) tarafından

Kirkyilin basinda masada susulur olabilir ya sonucta hediye herdaim alınıyor aldimda ama bunlar özel zamanda oluyor diye düşünüyorum.bilemedim

Tercih sizin elbette ben fazla düzen ve temizlik insanı olduğum için yemek olan masada kuru gül gibi şeyleri pek tercih etmiyorum zevk meselesi 

😊 

Soslu tavuk ne kadar tezat bir karaktersin ya. O kadar nadir yorum yaparım ki ama seni görmezden gelemiyorum. 

O sizin bakış açınız

0 oy
önce (3,752 puan) tarafından

Eğer bırakıcak birisi varsa eşinle baş başa git tadını çıkar 

Var var kayinvalidem bakar

0 oy
önce (6,590 puan) tarafından

açıkçası güzel bir manzara yoksa masa üssüne gerek yok bence. 

bir deniz, dağ manzarası falan olur o zaman masa süsü de güzel durur. onun dışında yemek yerken süs en azından beni rahatsız eder. 

ama böyle romantik yemek olayı varsa çocuksuz gitmeyi tercih ederim tabii çocuğu bırakacak biri varsa

Burasi zTen dağ yolunda biryerde bakacagim.bakalim karasiz kaldim

0 oy
önce (4,535 puan) tarafından

Kitap evi otel var. Özel servis ve masa süsleme 3 bin ya da daha üstüydü. Bu dağ yolundaysa bayağı ucuz canım kaçırma derim. 

0 oy
önce (1,149 puan) tarafından

image

benimde niyetim surasi . degisik bir ambians yagmur yafar yada kar yagarsa ki kar cok nadir de:)13 subat esimin dogumgunu. burayi reserve iatiyorum.  hullu dalli pek sevmem onu kendimde alip madaya serpistirirrim yani istesem nolcak :))

Ah çok güzel fikir İstanbul’da mı burası ‘ 

önce (1,149 puan) tarafından

aynen . yazlari sicak olur da kisin cok guzel ambians olur . uskudarda

0 oy
önce (11,722 puan) tarafından

Başbasa yemek yeme Fikri güzel ama ben 3 5 Kuru güle 800 lira vermem😂 bakacak biri varsa çocuğu bırakıp başbaşa sakin güzelce yemek yiyin süsleme hem güzel değil hem gereksiz masraf bence 

Vazgeçtim.yemek yiyip başka yerde birseyler içeriz dedkm

0 oy
önce (2,045 puan) tarafından

Bebegi Bırak.  Karı koca gidin eğlenin. Maddi sıkıntınız yok anladığım kadarıyla. Mezara goturcek değilsiniz parayı. Harcayın 😄😄😄

Şükür yok  birakacagim.cocugu sadece evde pasta kesip cikacagaiz

0 oy
önce (163,670 puan) tarafından

amaaan cocugu birime birak git ayda yilda bi romantik bi kac saat yasayin simdi cogunluk o 800 tl takili kalacak ama her haftada verilen bi para degil bence deger bee 

Valla sonradan vazgeçtim birde biraz başka şeye canımız sıkıldı yer ayıramayacak açıkçası unuttum..

Araç ile ilgili sorun olmuştu onu ara bunu ara derken saat gecmis

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
5 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aydan YILDIZ (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.
10 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Selda korkmaz (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 250 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azeri kizi (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,480,451 soru

24,224,671 cevap

338,862 kullanıcı

...