Kızlar ben artık dayanamıyorum, belki hatırlayanlar vardır, Duru dogdu kolikti, 1 sene ben geceleri 15 dk uyuyamadım, hadi buyudu dedik, geceleri uyudu bu sefer sebepsiz aglamaları basladı, goturmedıgım özel, unıversıte hastanesı kalmadı, böyle bir cocuk olamaz bir derdi vardır dedim yok yok yok, hepsi tamamen kişilik olarak böyle dedıler, hadi dedik büyür duzelır, 5 yasına girdi, bu cocugun yemesi dısında iyi tek bir yanı yok, aka ak desem hayır *** der, giymek istediği şeyi güzelmiş giy desem asla giymez, hergun 2 saat ayna karsısında kıyafet deniyor YAŞI 5. Saç modeli yapıp yapıp bozuyoruz, aglama krizleri, tuvaletını yapıyor anne dıyor ev dubleks kosuyorum ben cıkana kadar yırtıyor kendını duvarlara vuruyor, sabah rafadan yumurta yaptım hergun istediği şey, bugun rafadan istemiyodum dedi yemedi, ben kaldıramıyorum yemin ederim dert tasa sahibi oldum birtane çocuk yuzunden, kayınvalidem bile 2 aydır bizimle bu cocuk hep mi böyleydi, izmire geldıgınızde yapmıyordu diyo, sizinkilerde böyle mi ya