Merhaba kızlar,
Şöyle özet geçeyim benim 3 yaşında bir oğlum var kaynanamlar bana komşu neyse ben çalışıyorum çocuk okula gidiyor çarşamba günü hariç. O yüzden çarşambalar oğlum à kaynanam bakıyor ve evde iki bekar görümcem var, büyüğü il konuşmuyorum daha doğru o konuşmuyor, bana istediği lafları sokan yüzüme bakmayan selam bile vermeyen bir insan. Neyse demin isden kaynanamlara gidiyorum bir baktım oğlum büyük görümcemle eve doğru gidiyor bende durdum arabayla çocuğu almak için tabi ki ne selam ne kelam, oğlum bana anne biz parka (park biraz uzak) gittik dedi. Bende aa öyle mi iyi yaptın, sonra görümceme bakip sakin bir şekilde, dedim ki, bir yere getirdiğinizde bana da haber verir misiniz dedim. Bu lafımdan sonra ters ters bakıp niye haber verecek mışım dedi. Bende annesiyim ya hani bilmek hakkım, ben size benden izin alın demiyorum halasisin gezdire bilirsin sadece haberdar olmak istiyorum. Sonra bana çıkıştı dedi ki geçen de de babama aynısı dedin bidaha çıkarmayız merak etme falan gibi şeyler söyleyip gözlerini belertip gitti
Belki bunda ne var götürsün diceksiniz sorun şu ki 3 yıldır çocuğumla ilgili şeyleri bana asla sormazlar hep kendi kafalarına göre alıp götürüler bir yerlere. Geçen de mağazaya götürmüşler ben yokken ve arabalarinda çocuk koltuğu yok. Ki burda yurt dışında kesinlikte çok yasak bir şey.
3 sene sonra ilk defa böyle bir şey dedim hep sustum bu konu hakkında ama sakin bir şekilde söylememe rağmen bana böyle çıkıştı. Sizde söylemese miydim? Biraz pişmanım çünkü bunu gidip Kaynanama anlatacak o da bana tavır yapacak beni kötü görecek..