+1 oy
1,200 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (217 puan) tarafından

Kizlar biraz önce arkadaşım aradı 1 hafta önce evledi ve dediki kaynanam gerdek gecesi kapının önünde durmak istedi bende istemedim o iş olmuş mu diye yani kısacası kızlık zarı var mı diye bende dedim ki niye izin verdin o da dedi ne dediysem anlamadılar ve çok utandım gerçekten kapının önünde durdular mi diye sordum odaya geçmişler  sizce bu doğrumu yaaaa  cokk şaşırdım Allah'tan aynı durumu yasamadim altına beyaz örtü sermisler falan 

35 Cevaplar

0 oy
önce (5,815 puan) tarafından

Tabiki de doğru değil hangi devirde yaşıyoruz 

Eski kafalı demek ki kaynanasi

Hersey o zara bakıyorsa diktirenlerde var 

önce (217 puan) tarafından

Eski kafalı kesin 

-Reklam-
0 oy
önce (418 puan) tarafından

Yorumlari okuyunca sok oldum ay niye boyle adetler var acaba nereden geldi kaynanalar ne istiyor gelinlerden. İgrenc ya insan olan utanir kesinlikle olmamali boyle seyler cok ayip cok cok. 

Arkadaşım çok utandım dedi gerçekten çok üzüldüm yaaa eşimde istemiyorum demiş ama kimse onu denlememis Allah'tan evi ayrida sürekli onları gormiyicek

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Ayy iyice cildirmislar ya ben olsam kapıyı gecelikle açar odaya büyür ederdim canın sıkılmasın kaynanacim gel izle derdim ilk gecelerini neden kendi evlerinde gecirmemisler ayrıca eşi nasıl bir adam ki böyle izin veriyor 

Yok beeee ben utanirdim kizz gel izle ne ayy o anı.  Aklıma geldikçe çok güldüm kizzz Allah iyiliğini versin 

önce (46 puan) tarafından

E ama öyle ha görmüş ha dinlemiş ahagagh

Kız dinlememistir  inşallah tabi dedigin de doğru ha girmus ha dinlemis aynı şey 

0 oy
önce (4,642 puan) tarafından

Bu devirde varmi böyle ya kime ne 

Var var hemde çok var. Hiç bitmiyicrk gibi görünüyor 

0 oy
önce (439 puan) tarafından

İkinci evliliği olanlar nasıl kanıtlıyor acaba eşi dışında biriyle birlikte olmadığına 

İkinci evligini yapmış biri zaten aile biliyor ve karışmıyor herhalde                                                                                 postlarda okudumda yaptıran var ilk defa duydum bununda daha neler duyarım bilmiyorum 

önce (439 puan) tarafından

Tamam da eski eşinden başka biriyle birlikte olduysa nasıl bilecekler 

Valla onu bilemiyorum 

0 oy
önce (71 puan) tarafından

Ay bu arallar geçmiş tarihlere yaziyirum okuyunca şok geçirdim kaçıncı yüz yıl diye 😂😂oha ya  ben olsaydim gelin beraber olsun der dim o kadar da değil ya bizimkiler ben cocukken hatirlarim düğün gecesi mecbur yokluktan 3 aile ayni evde Yaşar di sirf düğün gecesi hani utanmasinlar diye biz o gün akrabamiza gider yatardik çok ayıp ya hangi köyün adeti veya hangi cahilin adeti bu ya

Cahillikten başka şey değil tabiki 

0 oy
önce (1,458 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin gelinden önce oğlunu bir muayne ettirseymis .temiz mi  el sürülmüş mu die yuh 

Arkadaşın söyleseydiya anne utanma gel odaya baş köşede otur ,kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapmıyor kocasida pısırıkmı niye ailesine karşı çıkmamış 

Eşi söylemiş işte gidin evden falan ama kisme tinlamamislar

Kız o adamın yerinde olsam derim siz kalın biz gidiyoruz 

Vala öyle düğünden önce kendine güzel bi otel tutsana bakım oraya gelebilirler mi 

Aynende öyle 

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Hadi kendisinin o özgüveni yok karşı koyacak. Kocası neyin nesi

Kocası demiş işte ama nerdeee  takan mi sanki 

0 oy
önce (266 puan) tarafından

Doğu'da daha var asla bitmiyor bu adet damat tarafi gelin sadici düğün gecesi geline beyaz çarşaf veriyor gerdek gecesinde gerkekrse sabaha kadar bekler alır o kanlı çarşafı yoksa sabahınada gelini baba evine gönderirler gene öyle olmadan namuslari olmuyorms sırf bu adet yüzünden genç kızların sevgilileri bile olmuyor biriyle yatan bişey yapan bir genç kız direk intar ediyor ondan doğuda kızlarda intar bu kadar fazla bence öyle ağrı diyadin Erzurum bunlarda çok sık oluyor

Canım bende Van'da oturuyorum ama böyle birşey yaşamadım 

0 oy
önce (2,879 puan) tarafından

Böyle insalar var benimkinde kaynanam demişti benm yengem ne alaka kimse olmicak evde tek olacaklar asla birşey demiceksin kocası görüyor tamamdır demişti sonra kaynanam gitmedi o gece evde kaldı bende eşime asla göstermem annenle konuş demiştim birlikte olduğumuzda annesine söylemişti sonra çekip gitmişti 

Ayıp ya nedar utanç verici ki ayyy senle kocan yan odada o işi yapmaya çalışırken bir diyer odada bekleyen cahil insanlar var 

önce (2,879 puan) tarafından

Benm arkdsin o işi yaparken kanlı çarşafı kaynanasına vermiş ertesi gün ilenin buyukleri koy büyükleri toplanıp otururken onlara gosteriliyormuş arkadaşım diyince şok olmuştum adetmiş sözde 

Yok yok sadece kaynansi görmek istemiş o kadar da değil canım biz ona bile karşıyız bütün köy ne 

0 oy
önce (301 puan) tarafından

Maalesef doğuda böyle şeyler var hala 

Evet var hiç bitimiyicrk malesef

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Ayy tövbee bizde de var öyle durum abim evlendi her iki Ablam annem teyzem ben odada bekliyoduk 10 dk sonra kapıya vururdu çarşafı ver diye ben tabi çocuktum ama hatırlıyorum 

önce (55 puan) tarafından

Hatta Ablam demişti bu kan yetersiz olmamış şaka gibi 😆😆😆

Tövbe estağfurullah ayyy güldüm 

0 oy
önce (8,602 puan) tarafından

Benimki de yan odada beklemişti😒 keşke şu an ki aklım olsaydı zindan ederdim orayı 

Evet onuda yan odada beklemisler

0 oy
önce (1,704 puan) tarafından

Vallahi var böyleleri geçen gün uzun zamandır konuşmadığım yeni evlenen bir arkadaşım aradı canım sıkıldı seni merak ettim diye lafa girdi ve o geceye lafı getirdi çokta haz etmem bu konuları konuşmaktan lafa girdi işte dedi ki biz evimize geçtik annem ve dayımın eşi bizden haber beklediler dedi namaz falan kıldık 1 buçukta yengeme başlıyoruz diye mesaj attım saat 3 buçukta bitti yenge oldu diye haber ettim o da anneme söylemiş dedi ben dayanamadım tabi ooo 2 saat olması ayrı bi konu da sen neden yengene haber ediyorsun dedim bizim orda adet haber edeceğiz mecbur dedi senden haber gelene kadar uyumadı mı onlar dedim yok benim haberimi beklediler dedi yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama anlattı işte dinledim mecburiyetten 

Bende evlendim çoğu yerde adet diye geçiyor bu çarşaf mevzusu ama kimseye göstermedim kimse de sormadı zaten önemli olan eşin olası durumu illaki biliyordur çoook fazla saçma geliyor bana işine gelene adet işine gelmeyene amaaan geçmiş dönem saçmalıkları demeleri 

önce (1,704 puan) tarafından

Bir de çok önceden yapılıyormuş evet ama şimdi yapılmaması gerekiyor bir de şöyle bi olaya denk geldim

Dayımın eşi vardı boşandılar gerçi ama annemden 2.3 yaş küçük sadece ben 14.15 yaşlarındayım birgğn yengeminde çok küçük 3 çocuğu vardı annem evinin işlerine yardım için gitmek istedi sabahtan kahvaltıya gittik sonra işte nereden başlayalım falan konuştular yatak odasından başlamaya karar kıldılar hani 3 küçük çocuk olunca dolap falan hep dağınıktı annemle yengem dolapları düzenlerken bende onların yanında çocukları oynatıyordum birden yengem elini dolaba atıp annem abla bak ne buldum dedi çıkardı açtı o gecenin çarşafı üstelik yıkamamış annemde kızım sen bunu niye saklıyorsun hadi saklıyorsun niye yıkamadın olduğu gibi duruyor dedi ilk önce anlamadım ama zaman geçince o çarşafın o çarşaf olduğunu anladım :) yani insan neden saklar ki anlam veremiyorum 

Varmış varmış da eskiden olduğu gibi şuanda hala var 

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Kız içeri alsaydı ya merakı kan mı adet günüm de gel deseydi ne büyük ayıp ve terbiyesiLik ben o gece kaynanayı içeri alır sabah adama boşanma davası açarım igrenç. Mahremiyet edep haya nerde. Karı koca o işleri evde birileri varken bile yapmaz be. Bereliler bu cahiller oğlu da bakiremiymiş bakire ise sokağa çıksın o ekil kesin ilk dokunduğu kapıyapıda dinlettirdigi anasıdır başlamadan biten evlilik  olur bu lafı 

Tatlım bende duydumnda çok geçirdim hatta arkadima dedim izin vermesydin diye ama nerde olan olmuş zaten 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 2,110 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Arslan Fatma (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,271 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 451 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,148 göst.