0 oy
61 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (140 puan) tarafından

Arkadaşlar günde birkaç defa uzunca süren adet olma hissi geliyor. Sürekli kontrol edesim de var.  Bebeğim hareket ediyor ama yinede bir saat etmese korkmama sebep oluyor. 

Önceki hafta doktordaydim herşey yolunda diyip gondermisti. Son zamanlarda böyle sanki islanıyorum gibi hissediyorum. Bakıyorum nemlilik var bakıyorum böyle akıntı var. İşte aslında zihnim normaldir heralde diyor ama sormak istiyorum. 

Boyle hissetmemin sebebi doğumun 38 haftayı bulmamasina sebep olurmu?????

2 Cevaplar

0 oy
(5,530 puan) tarafından

Sancıların başlamış olabilir. Bebek hareketiyle akıntı artıyor da olabilir. Doktoruna danış böyle oluyor diye. Yine de korkma. Benim 32deki ilk nst m de bile sancı çıkmıştı ama 39+4te doğurdum.

(140 puan) tarafından

Sertleşiyor böyle bir bakiyirum bir miktar akıntı gelmiş. O sancı geçince. Düzenli aralıklarla değil ama adet hissi gibi. Bacağına atıyor bazen ağrısı 

Peki sencede bende enfeksiyon olabilirmi. Bu nasıl anlaşılır. Ağrım yok yanma gibi birşey yok yani

-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından

29dayım benimde benzer şekilde canım akıntı gibi geliyor bakıyorum ıslanmış biraz iç çamaşırım terlamişim gibi olmuş doktora sordum bebeğin suyu olabilirmi falan diye hayır o öyle gelmez dedi enfeksiyon vardır iyi bişey değil bu dedi fitil verdi ama geçmedi hala 

(140 puan) tarafından

Belkide enfeksiyondur. Peki enfeksiyon testi yaptimi

(2,123 puan) tarafından

Yok hayır fitil verdi sadece

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 149 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (560 puan) tarafından soruldu
0 oy