Hanımlar pazar gunu sınavım var ama benim hocam değil başka bir hoca girecekmiş ona alışmıştım ben napıcam ya canım çok sıkkın iyice strese girdim sizde bu durumu yaşadınız mı hocaların da not verme gibi bir işi var mı o gelecek olan kadını hiç sevmiyorum ben görüşmüştük bir kaç kez
Benim birinci sınavımda kendi hocam girmedi diğer hoca da iyiydi biliyodum ama çok gerildim ve kalmıştım sınavda yanındaki insanlar kasıntı olunca sende kasılıyosun
O diğer hoca da beni hiç sevmiyor eminim o yüzden biraz tedirginim
Kendini hiç sıkma canım. Sürüşüne odaklan zaten sınavda öğretmen arkada oturacak konusmicak seninle. O yüzden rahat ol
İşte o kadın karışabilir mi kaldıgıma geçtiğime
Hayır canım. Buna komisyon karar veriyor hocanın sana not verme gibi bir durum yok.
Tamam canım çünkü o beni sevmiyor belli davranış larından
Boşver sevip sevmemesine takılma Sınavına parkuruna odaklan. Tekte geçersin inşaallah
Kaç ders gördün canım
12 ders
Ek dersmi aldın bizim sürücü kursu 8 ders veriyor
Hiç takılma ona sen sürüşüne odaklan. Sonuçta o bir hoca. Sana gıcık olsa bile puan kırmazlar.
İşte kalmam için bir şeyler yapabilir mi ondan korkuyorum
Benim ilk iki sınavım da derse giren hocam girmemişti ben çok gerilmiştim. Araba sessizlik ve bneim stresimle buz gibiydi resmen.3. sınavda hocama rica ettim lütfen siz girin dedim o hoca daha konuşkan komisyon ekibi ile benimle konuşarak geçti sınav ve çok iyi geçti ve sınavı geçmiştim. Keşke kendi hocan girseydi sınava
Bende öyle istiyor dum ama değişmez artık dedi hoca
bunun icin canini sıkma sonucta max yarim saat yada 45 dk kurallara uygun bi sekilde arac kullanicaksin hocan olsada bisi olmuyo zaten sana sinyal ver vites at vs demiycekki susup oturcak baskasi olsa nr farkeder sıkma canini bosuna bol şans💕
Çok teşekkür ederim haklısınız
Kursu ara kabul etmediğini söyle sert bir dille söyle hatta hocalar arası rekabet oluyor not verme yetkisi yok ama sinirine oynuyor bazıları gerekirse hocayıda ara ben sizinle çalıştım niye böyle oluyor de
Hocaya dedim ben sizi istiyordum diye kursu aramadım imzalar atıldı artık dedi değişemeyiz dedi
Sınavda hocanın hiçbir etkisi yok zaten
Kimisi vae diyor kimisi yok diyor ve o kadın benden hoşlanmıyor bende ondan aynı şekilde kalmam için sınavda bir şeyler yapabilir mi
Hayır hiçbir sey yapamaz hatta sizinle diyalog kurması bile yasak hocanın. Benim sınavıma da baska hoca girmişti hic konuşmamızı gerektirecek bir sey olmadi
Tamam canım içim rahatladı yoksa o elinden geleni yapar biliyorum kalmam için
Cevap yokmu ?
Sınav esnasında en fazla yan koltukta oturan komisyon üyesi muhabbet ederse eder senle. Hocanın zerre etkisi yok. Arkada oturacak. Aksine sen madem böyle bir şey hissettin daha özgüvenli otur o koltuğa. Nota geçme kalmaya hoca karışamaz. Normal hocan yönlendirme için bile cümle kurmuyor sınavda.
Tamam canım bilgilendirdiğin iyi oldu çok teşekkür ederim
Sınavda senin hocanla bi işin olmicakki zaten çıt çıkmıyo benim yanıma komisyoncu binmişti arkaya hocam bide not alan kişi
Direksiyon sınavında yanında da otursa müdahale edemiyor zaten. Benim de öyle bi hocam vardı sınavda yanıma oturdu ama hiç konuşmadığı için varlığını unuttum bile yani, rahat hareket ettim. He ama kalmıştım😁 Onunla alakası yoktu ama.
Sorun değil seni çalıştıran hoca not vermicek sana yardımda edemez yasak sadece arkada oturucak görmiceksin bile giren 2 sınav hocası önemli stres yapma normal araba kullanıyomuşsun gibi kullan rahat olursan hata yapmazsın benim çok kolay geçmişti ben hocaları bıraktım arkadaşlarımla sürüyo gibi kullandım istedigim gibi sohbet muhabbet etmeye başladık bi yerden sonra
Tamam canım oda beni bıraktırır mı diye düşünüyorum park yaparken iniyorlar ya aractan
Yok onlar karışmazlar sen sakin ol sürmene bak canım
1,480,891 soru
24,230,527 cevap
339,107 kullanıcı