İyi akşamlar hanımlar eltim en son köye gittiğimizde biz varız diye kalmak istemedi bayramdı ondan önce beni köye kendisi çağırdı ne olur yenge gel kalalım diye, ne zaman köye gitsek ben herkese sofra hazırlıyorum herkes oturuyor ama o sadece eşiyle kendisini hazırlıyor ve oturuyorlar yiyorlar çocuğu ile birlikte ve bulaşıklar yıkanırken sadece kocasının çocuğunun ve kendi yediği tabak bardak ve çatal kaşıkları yıkayıp ayırıyor diğerlerini ellemiyor evine her gittiğimizde mutlaka kocası ile alakalı bir şeyler sorun çıkartıyor kocasını ve çocuğunu bizim yanımızda sürekli azarlıyor laf söylüyor aşağılayıcı şekilde ve sanki biz onun evine her hafta gidiyoruz ve bize sürekli hizmet ediyormuş gibi bizim yanımızda sürekli laf sokmalar yapıyor o da kendileri davet ettikleri için, en sonunda bayramda kaynım çocuğuna araba almış kayınvalideme vermiş kayınvalidem çocuğa veriyor sana doğum günü hediyesi aldım diye benim çocuklarım da ufak bir buçuk ve 3 yaşındalar oyuncak almak için ağladılar hatta ben de dedim bunu kaldırın anlamayacaklar çocuk paylaşmak istemiyor 5 yaşında bir çocuk ama kaldırmak da istemiyor oynamak istiyor benim çocuklarım da almak istiyorlar ama çocukları sürekli azarlıyor ben de bundan rahatsız olduğum için onları baskıları lütfen kaldırın onları anlamıyor dedim çocuk hayır kaldırmak istemiyorum yani o vermek de istemiyorum diye vurguluyor ve eltimin buna güldüğünü gördüm bunun gibi birçok hareketlerde bulundu. Ve artık bu insanla bir arada durmaktan yoruldum çünkü sürekli benden onu idare etmem bekleniyor herkes rahatsız onun bu hareketlerinden onun bu azarlayıcı tavırlarından aşağılayıcı tavırlarına laflarından herkes şikayetçi ama kimse bir şey yapamıyor ki kayınvalidemin gelini olduğu için idare ediyor benden de hep onu idare etmem alttan almam bekleniyor ama artık ben bu insanla her bir araya geldiğimizde gerilmekten yoruldum eşime dedim ben görüşmek istemiyorum sen kardeşinle görüşebilirsin ben karışmıyorum 6 aydır görüşmüyorduk bugün eşim görüşmek istediğiniz söyledi ben yeğenimi görmek istiyorum dedi ben de dedim görebilirsiniz senin yeğenin ben sana karışmıyorum ama ben sensiz gitmek istemiyorum dedi ben de dedim ki kardeşin yeğenlerini özlemiyor mu acaba o niye görüşmek için bir şey yapmıyor ya da karısını niye uyum sağlamaya davet etmiyor niye hiçbir şey yapmıyor dediğimde eşim sustu ben sana bir şey demiyorum dedi hani belli ki yine benim alttan almamı yine benim idare etmemi bekliyor ama benim çocuklarıma eşime anca enerjim yetiyor bir başkasının çocuğunu yani eltimden bahsediyorum daha fazla alttan almaya gücüm yok çünkü daha 15 yaşında 13 yaşında kalmış bir çocuk bana göre. Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu daha bu tarzda çok yaşadığımız şeyler oldu ama daha fazla uzatmak istemiyorum kısacası bu insan bana hiç iyi gelmiyor.