0 oy
213 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar  eltim en son köye gittiğimizde biz varız diye kalmak istemedi bayramdı ondan önce beni köye kendisi çağırdı ne olur yenge gel kalalım diye, ne zaman köye gitsek ben herkese sofra hazırlıyorum herkes oturuyor ama o sadece eşiyle kendisini hazırlıyor ve oturuyorlar yiyorlar çocuğu ile birlikte ve bulaşıklar yıkanırken sadece kocasının çocuğunun ve kendi yediği tabak bardak ve çatal kaşıkları yıkayıp ayırıyor diğerlerini ellemiyor evine her gittiğimizde mutlaka kocası ile alakalı bir şeyler sorun çıkartıyor kocasını ve çocuğunu bizim yanımızda sürekli azarlıyor laf söylüyor aşağılayıcı şekilde ve sanki biz onun evine her hafta gidiyoruz ve bize sürekli hizmet ediyormuş gibi bizim yanımızda sürekli laf sokmalar yapıyor o da kendileri davet ettikleri için, en sonunda bayramda kaynım çocuğuna araba almış kayınvalideme vermiş kayınvalidem çocuğa veriyor sana doğum günü hediyesi aldım diye benim çocuklarım da ufak bir buçuk ve 3 yaşındalar oyuncak almak için ağladılar hatta ben de dedim bunu kaldırın anlamayacaklar çocuk paylaşmak istemiyor 5 yaşında bir çocuk ama kaldırmak da istemiyor oynamak istiyor benim çocuklarım da almak istiyorlar ama çocukları sürekli azarlıyor ben de bundan rahatsız olduğum için onları baskıları lütfen kaldırın onları anlamıyor dedim çocuk hayır kaldırmak istemiyorum yani o vermek de istemiyorum diye vurguluyor ve eltimin buna güldüğünü gördüm bunun gibi birçok hareketlerde bulundu. Ve artık bu insanla bir arada durmaktan yoruldum çünkü sürekli benden onu idare etmem bekleniyor herkes rahatsız onun bu hareketlerinden onun bu azarlayıcı tavırlarından aşağılayıcı tavırlarına laflarından herkes şikayetçi ama kimse bir şey yapamıyor ki kayınvalidemin gelini olduğu için idare ediyor benden de hep onu idare etmem alttan almam bekleniyor ama artık ben bu insanla her bir araya geldiğimizde gerilmekten yoruldum eşime dedim ben görüşmek istemiyorum sen kardeşinle görüşebilirsin ben karışmıyorum 6 aydır görüşmüyorduk bugün eşim görüşmek istediğiniz söyledi ben yeğenimi görmek istiyorum dedi ben de dedim görebilirsiniz senin yeğenin ben sana karışmıyorum ama ben sensiz gitmek istemiyorum dedi ben de dedim ki kardeşin yeğenlerini özlemiyor mu acaba o niye görüşmek için bir şey yapmıyor ya da karısını niye uyum sağlamaya davet etmiyor niye hiçbir şey yapmıyor dediğimde eşim sustu ben sana bir şey demiyorum dedi hani belli ki yine benim alttan almamı yine benim idare etmemi bekliyor ama benim çocuklarıma eşime anca enerjim yetiyor bir başkasının çocuğunu yani eltimden bahsediyorum daha fazla alttan almaya gücüm yok çünkü daha 15 yaşında 13 yaşında kalmış bir çocuk bana göre. Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu daha bu tarzda çok yaşadığımız şeyler oldu ama daha fazla uzatmak istemiyorum kısacası bu insan bana hiç iyi gelmiyor.

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,170 puan) tarafından

seni millete hizmet edesin diye cagiriyor belliki. burdaki sofra insan sofrasi degilmi diyemiuormusun ayri yemek nedir. ayri yiyecekseniz niye geldiniz. yada kocasinin bulasigini yikiosa sadece. bunlari  diger softadaki bulasiklari kilimci mi gelip yikayacak yada cagiralim karsi komsu teyzeyi de yikasin bari senin yerine bana karsi komsu teyze yardim eder diye carpiversen rezil ediversen toplum icinde o slak eltini bidaha oyle yapmaz

önce (173 puan) tarafından

Canım ben 19 senelik gelinim ne görümcenle ne kayınvalidem ne sen ben yapmadık hem müsaitse o bulaşıkları yıkamıştır hep birlikte sofra hazırlanır koyulur ki kayınvalidem de oturup hizmet bekleyen biri değil kalkar o da yapar ama eltim üçün beşinin ikinin 4'ün hesabını yapıyor kayınvalidem görümcem görmemezlikten geliyorlar çünkü onların çocuğunun karısı ama ben çekmek zorunda değilim eşim görüşmek istiyor kısaca bana görmemezlikten gel demek istiyor

önce (1,170 puan) tarafından

yo girmemezlikten gelme bu nereye kadar boyle zaten olmasi gereken o . bi misafirlige gttiginde bile birlik hazirayip toplamak daha guzel. sen lafini soyle sizde niye gormemezlikden geliyosunuz artik ayak uydurmasi lazim yeni gelin gibi koseye cekilio duramaz

-Reklam-
0 oy

Bu arada belirtmeyi unuttum ben 40 yaşındayım benim de kocaman kızlarım var Eltim 26 yaşında benim kızlarıma idare ettiğim gibi onu da idare etmemi bekliyor benden bir şeyin farkında değil o benim çocuğum değil o neyse ben de oyum o ailede yani onu idare edecek olan ben değilim onu idare edecek olan eşi ve kayınvalidesi ben değilim. Eşim de benden onu alttan almamı idare etmemi görmezden gelmemi bekliyor hatta kendi kocası bile idare etmemi bekliyor

0 oy
önce (3,477 puan) tarafından

İyi gelmiyorsa kaynananın evi dışında ekstra görüşme eşin kardeşiyle gorussun veya kardeşi size gelsin onların bileceği iş . Kasma kendini oluruna bırak 

Canım ben de zaten öyle söyledim ama eşim evlere gidip gelmek istiyor hem evlere gidip gelelim karşı taraf istediği gibi davransın sorun yok ama ben görüşmek istemeyince benim yaptığımı garipsiyorlar sorun bu yani idare etmemi istiyorlar kısaca

0 oy
önce (1,324 puan) tarafından

Çok uzun okuyamadım kusura bakma ama gitme ben olsam gitmem yani o eve 

Ben de öyle dedim canım ama eşim görüşmek istiyor kardeşini yeğenine özlüyormuş benim idare etmemi istiyor kısaca üstümü yüklenemiyor ama bana görmezden gel demeye çalışıyor

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Eşin gitmek istiyorsa gitsin sen geri adım atma onu öyle kabul etmekde ne demek ya sorunları varsa kendi ailenin içine girmesin herkesi yap beni idare ediyorlar diye gül kenardan yok ya daha neler 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 140 göst.
+3 oy
15 cevap 327 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,359 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 659 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde bema (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,622 soru

24,226,619 cevap

338,974 kullanıcı

...