0 oy
393 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,751 puan) tarafından

Eşime sinirlenince kızıma kötü davranıyorum. Böyle olmak istemiyorum nasıl geçer bu :(

Kızıma bağırıyorum yada o an üzerini değiştireceksem sert tutuyorum elini kolunu 🥺

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,373 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Eşine sinirleniyosan ona bağır çağır rahatla tek çözümü bu. Bende başka şeye kızıp oğluma bağırmıştım anne kızma nolur diye ağlayınca yüreğime bi sızı düştü hala içimden çıkmaz

-Reklam-
+3 oy
önce (24,940 puan) tarafından

Çocuğa bakın ve bu sinirin muhatabı sen değilsin deyin 

Lütfen öfkeyi doğru adrese yönlendirelim 

+2 oy
önce (5,062 puan) tarafından

Bende tam tersi çocuklara sinirlendiğimde eşime çatıyorum 😅

önce (5,155 puan) tarafından

Bu ben kızım beni gün içinde geriyor geriyor sonra da eşime patlıyorum 

+1 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Derin bir nefes alın ve kızınızın konuyla hiçbir alakası olmadığını kendinize sürekli hatırlatın 

önce (7,751 puan) tarafından

Tamam sağ olun:(

+1 oy
önce (4,622 puan) tarafından

Estağfurullah cek tam sinirlendiğin an kızına bi bağırmak yerine sarıl evet zor ama bir iki kere yap daha sakin olursun 

Tamam :( Allah razı olsun

+1 oy
önce (2,904 puan) tarafından

Ayy önceden bende öyleydim kızım benden uzak durup sen beni sevmiyorsun deyip başka komşumla annesiyle çocuğu ismini verip annesi hiç kızına kizmiyor femisti o kadr zoruma gitmişti artık yapmiyorum arada kızarım ama eskisi gibi değil 

Sende kendini tut arada benodaya geçip duvara vururm sertçe canm aciyinca bitiyor😂

+1 oy
önce (799 puan) tarafından

Bı besmele çek biraz bekle öyle yap bende ilk oğlumda kime sinirlensem ona bağırıyordum hala içimde uktedir😡ne salakmisim cocugun ne suçu varki yapma bacım 

+1 oy
önce (68 puan) tarafından

Bugün benim oğlumda ben sana ne yaptım diyor çok üzüldüm 😢🥺

önce (1,855 puan) tarafından

Ahhh kuzumnm

+1 oy
önce (1,855 puan) tarafından

Kalbini dinle o anda kızımın geçiyor canmm

+1 oy
önce (438 puan) tarafından

Eşinin seni mutlu etmesi gerekiyor. 

İİllaki arada bir sorun çıkar ki bu anormal bir durum da değildir aslında.. Benim kendime daha çok dikkat etmem lazım gerçi eşimi de uyarıyorum bak böyle yapma diyorum sonra kızıma yansıyor ama benim de dikkat etmem lazım. O an çok öfkeleniyorum kızıma yansıtıyorum☹️

+1 oy
önce (3,499 puan) tarafından

Minik ellerine bak annesi,minik yüzüne,masum bakışlarına. Bağırmadan onları görebilirsen eğer devamı gelmez inşAllah

+1

İnşaAllah 🥺

masumlar saflar öyle temizler ki bizler gibi değiller ☹️art niyet kötü niyet yok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
+2 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
+1 oy
4 cevap 446 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,633 soru