0 oy
540 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,461 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

80 kilolardan 63 e merhaba

Hala dikkatli ve temiz

besleniyorum</p

15 Cevaplar

0 oy
önce (1,255 puan) tarafından

1. oooo harika degisim :) darisida basima . bende insallh 49 u gorururm :) 59 dan 49 a dusmeye cebellesiyorum:)

bende 87 den 55 e dusmustum 2018 yilinda. sonra daha okadar asla vikmadim . buyuk basari ve azim gerekio vunku bu rakama vikip dusmeye

önce (1,461 puan) tarafından

Boyun minyon mu , o sebepten mi 49 ?

yok tamamen zayifligi seviyorum diye kuru kemik olmak istiyorum.:) bende 2018 yilinda 87 den 55 e dustum de 55 den asagisina demir irade gerekiyor.yilardir 55 60 arasi git gel yapiyirum hep

Benim bi ara kilom 47 di bekarken kuru kemiktim :) ama fotolara bakınca kötüde durmuyormuş o halimde.basic görünmeyi seviyorsun demekki canım inşallah dilediğin kiloda olursun.

önce (6,100 puan) tarafından

Kilolari degiselim mi canan ben 49um keske 59 olsam bende etli butlu seviyorum 🤭

ayyy degiselim valla:)) cok memnun olurum

Ay valla bende 🤭

mumkunse 10 cm de boy sarabilirmisin bana 🤣boyum 160🤣 on cm eklesek uff yemin ederim viktirua secret mankeni gibi olurim aynalara baktikca kendime hayran kalirim evin heryanini ayna dosetirim kendime kayran kalmak ocin 170 boyunda 49 kilo at gibi bir ben 🧿🤣 yuce mevlaaaamm manifestliyorum bunu. 🤣

Yavrum benim boyum 155 🤭 kiz delirdin mi 170 boya 49 kilo 34 beden kalirsin sana bisey diyim mi ben bekarken 38 39 kiloydum hatta bi ara 36 kiloya dusmustum boyum kisa ya tam senin dedigin fizik oluyo inan cok kotuydu halsizlik gucluzlugu gec etrafimdakiler dalga geciyodu vitaminsiz dediler rshmin kurumustur cocugun olmaz dediler annem bile cocuk reyonundan gelinlik al dedi saka yapti guya ama gercekten gelinlik bulamadim cok agladim bunun yuzunden diyosun ya ayna dosetirim diye brn kendime aynada bakamiyodum kendimi ip gibi hissediyodum kyrdan bile degil ip cok zor bi durumdu Allah kimseyi o hale dusurmesin sende oyle seyler menifedtlrme iptal et valla üzülürsün iptal iptal iptal 🤭

önce (6,475 puan) tarafından

Senelerce 44 kg’a demir atmıştım. Ben de Canan gibi zayıflığı seviyorum. Gebelikte diyetisyen ile kilo aldım 54 kg ile doğuma gittim. Doğum sonu 48 kg düştüm. Emzirmeyi kestikten sonra 52 kg yaz sonu 54 kg oldum. 20 günlük diyet ile şu an 50 kg oldum. Boy 160 cm yaş 42 artık eskisi gibi metabolizmam hızlı değil kilo vermek zorlaştı. 

bende 40 yasima 50 49 kilo civari girmek istiyoru/ 40 yas bir donum noktasi nasil girersen oyle gider diyirlar

Filiz abla nasilsin kiz yoksun bayadir ortalikta 

-Reklam-
0 oy
önce (1,735 puan) tarafından

Nasıl verdin ya doğumdan sonra 68 kiloda kaldım 

Düzen ve denge kaçırsam bile hiç bırakmadım süreci.Kaçırdığım da dengelemek için hafif beslendim.

Bugün canım cips istedi film izlerken yedim yarım paket 60 gr ama kahvaltı etmedim.Akşam yemeğinde pırasa iki kaşık et yemeyi düşünüyorum.

Gramaj ve kalori hesabı mi diyosun 

Yok hayır gramaja falan takıldığımdan değil ya paket 120 gramdı yarısını yemişim o yüzden öyle dedim.denge çok önemli bozdum diye düşünmeyin diyeti devam edin.

Anladım ne demek istediğini

0 oy
önce (8,294 puan) tarafından

Yaşın baya küçülmüş. Çok iyi olmuş helal olsun 

Yaa teşekkür ederim

0 oy
önce (2,464 puan) tarafından

Su arkada bebegin de göründüğü fotoğrafta ki göbeğini.dogum sonrasi kalan göbek mi? Yoksa hamilemisiniz orda. Benim mesela bebeğim 11 aylik olacak ve neredeyse göbeğim öyle kaldi

Bebeğim çoktan doğmuştu orda hamile değilim

0 oy
önce (3,231 puan) tarafından

Maşallah ne güzel değişmişsin 😊 bende o değişimi istiyorum ama o gücü kendim de bulamıyorum 😑 aslında sadece çocukların artan yemeklerini yemeyi bıraksam bir 5 kilo veririm heralde 😄 bende en son 80 dim şimdi kaç oldum bilmiyorum pili bitti tartının. 2016 de 86 dan 68 e düşmüştüm çok güzeldi o günler. 🥲 

1 yaşında bebeğim var hala emziriyorum ve çok acıktırıyor denemek istiyorum ama kararsız kalıyorum. 

önce (3,494 puan) tarafından

Bu arta kalanlar bizi mahf etti. Sadece onlarla beslensek yeter de işte..

Aynen öyle vallahi iki çocuk ikisininde artıkları ile beslensem yeter. 

önce (228 puan) tarafından

Arta kalanlar gerçekten tek yesek yeter ama bende İnsan gıbı yemek yemek istiyorum bulamac yapıyor oğlum genelde onu zorla yesemde keyifle kendı tabagımı yiyorum sonra hopppp kılooooş

Allah tan benim oğlum bulamaç sevmiyor. Yoğurtlu makarna yoğurtlu pilav bile yemez. Ayrı ayrı yer ben öyle alıştırdım biraz da sanırım. Bebekken bile bulamaç gibi mama vermezdim. Kimisi haşlanmış yumurtayı irmikli mamayı filan birbirine katıp verir ben hiç öyle yapmadım. 

0 oy
önce (24,925 puan) tarafından

Allah'ım bu postun aynısını bana da açmayı nasip et çok amin 

+1

Amin inşallah neden olmasın

0 oy
önce (6,774 puan) tarafından

çok iyi, tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻 harika görünüyorsun şu an

Çok teşekkür ederim

0 oy
önce (3,211 puan) tarafından

Maşallah ya🌻🤗 

Darısı bana ve tüm isteyen kader ortaklarıma🤸🏻‍♀️🤣

Bu arada siyah saç çoook yakışmış🤩

İnşallah 🙏 teşekkür ederim.

0 oy
önce (713 puan) tarafından

MaşaAllah. Boyunuz kaç ?

1.63 canım

0 oy
önce (3,478 puan) tarafından

Maşallah canım  güzel kilo vermişsin  bnde 1 senedir saldim  dikkat etme işini geri  dikkat etmek istiyorum  ama o azmi iradeyi  kaybedeli baya oldu 

O gün bugündür belki :) toparlarsınız bir başlayın gerisi gelir

önce (3,478 puan) tarafından

Aslında çok kilo vs yok ama yinede kendime dha iyi hissetmem için başlamam lazım 

0 oy
önce (7,045 puan) tarafından

Hah göbeğim tam da bu kadar şimdi 6 ay oldu doğum yapalı gayrete ihtiyacım var sanırım

0 oy
önce (2,091 puan) tarafından

Allah'ım darısı başıma lütfen gebelikte 81 gördüm şuan 67ile beşladıgım yolu maçla bitircem bilmiyorum nasıl gdicek bu kilolar hayatımda böyle bi kiloyu görmedim ben nefes alamıyorum ama açım sürekli ahhaha

Amin inşallah verirsiniz

0 oy
önce (13,522 puan) tarafından

Kız bi daha koy herkes çok güzel yorum yapmış merakettim 🫠

Merakettim kızz koysada baksam 🤣 biz bi grup kurmuştuk orda çok azmettim çok güzel verdim bende ama yazın memlekete gidince geri aldım tabi 🫠

Bayagı bi bekletmiştim fotoğrafları ya bi kolaj yapıyım atıyım haber veririm size

Tamam canım :)

Bakabilirsiniz 

Oo çok güzel vermişsin maşallah

0 oy
önce (254 puan) tarafından

Ayyy helal olsun inşallah bende veririm kilo yaaa

Teşekkürleer

0 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Boyum 1.72 kg 96. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 100 oldu. 77 ile hamile kalp 100 ile doğuma gittim.  Bekarken de hep 70 75 arası idim. 1 senedr de meme kanseri tedavisi görüyorm. Geçen sene hastalık psikolojisi ile 10 kg flan verdim. Kemoterapi ler ağır geldi yemek yiyemedm çoğu zaman.  Bi 3 4 kg da öyle gitti. Şuan verdiklerimi geri aldm. Maalesef adet olmuyorm. İlaçlar ile baskılanıyor. Bir nevi menopozdaym yani. Hal böyle olunca kilo vermem zorlaşıyor. Son 4 ayda 7 kg aldm. Biraz başladm bakalm dikkat etmeye ne kadar gidecek. Zayıf olunca insan hem sağlıklı hem dinç hemde genç oluyor. Seni de tebrik ediyorum çok güzel vermişsn💙

Senin üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok  maşallah bunu bir kez daha kanıtlamışsın çok sevindim sağlığına ,senin yaşantın ve varlığın ilham kaynağı. kilo dediğin nedir ki Allahım gücüne güç katsın halledersin kilo işini minik saçlarından severim seni ❤️❤️Güzel günler seni bekler, kilonu sadece sıhhatin için koru.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 303 göst.
26 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iki bebek (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 452 göst.
24 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 851 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,096 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,393 soru

24,237,108 cevap

339,720 kullanıcı

...